Jump to content

stratos_mgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stratos_mgr

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

stratos_mgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. και επανεκκινηση έχω κάνει και μπαταρία έχω βγαλει.... τιποτε....
  2. Καλησπέρα.... Εδώ και 2 μέρες, η τελευταία γραμμή της οθόνης του H1 μου, έχει νεκρώσει.... Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Ξέρουμε κόστος επισκευής? Αξίζει να το επισκευάσω άραγε? Ευχαριστώ, Στράτος.
  3. Καλημέρα και καλή χρονιά!!!! Πολύ ενδιαφέρον και επειδή είμαι και εγώ κάτοχος του Η1 (αλλά και Μ1!!!), θα ήθελα να προσπαθήσω να περάσω anroid, αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με τα εργαλεία, θα μπορούσε κάποιος να παραθέσει τα βήματα-διαδικασίες αλλά και τα αρχεία που χρειάζονται, θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο και θα μειώσει τα ρίσκα.... Ευχαριστώ.
  4. έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει!!! αύτο σημαίνει πως μπορώ να σβήσω εντελώς το αρχείο εγκατάστασης? Πολύ καλό παιχνιδάκι..... Υπάρχει και κανένα αλλο!?!?!?!
  5. Δηλαδη κάθε φορα που θέλω να το παίξω, πρέπει να κάνω πρώτα εγκατάσταση????
  6. Πάντως στο site wodafone360 γραφει ρητός πως υπάρχει χρέωση για τους χάρτες και την πλοϊγηση.......
  7. καλημερα... Αντιμετωπίζω ένα προβλημα και θα ηθελα την εμπειρια σας.... Προσπαθώ να βάλω στο Μ1 μια κάρτα sim 3G vodafone, και η συμπερηφορα του κινητου είναι η διαδικασία να ξεκινάει νορμαλ, να μου ζητάει το Ριn, και μετά την ειαγωγή του Ριn, να κάνει reset-reboot!!!!!!!! Με κάρτα sim vodafone παλιά δλδ όχι 3G, το κινητό λειτουργεί κανονικα...... Έχετε καμια ιδέα? εχει αντιμετωπίσει κανεις αλλος το ίδιο προβλημα?
  8. χαχαχαχ Για εμενα είναι νεο ομως!!!!!! και ευχαριστες αυτες οι αλλαγες! εχει τιποτε αλλο νεο, που δεν προλλαβα να εντοπισω? για βοηθα εσυ που το δουλευεις τοσο καιρο, tnslack....
  9. καλημερα... Αντιμετωπίζω ένα προβλημα και θα ηθελα την εμπειρια σας.... Προσπαθώ να βάλω στο Μ1 μια κάρτα sim 3G vodafone, και η συμπερηφορα του κινητου είναι η διαδικασία να ξεκινάει νορμαλ, να μου ζητάει το Ριn, και μετά την ειαγωγή του Ριn, να κάνει reset-reboot!!!!!!!! Με κάρτα sim vodafone παλιά δλδ όχι 3G, το κινητό λειτουργεί κανονικα...... Έχετε καμια ιδέα? εχει αντιμετωπίσει κανεις αλλος το ίδιο προβλημα?
  10. καλημερα... Αντιμετωπίζω ένα προβλημα και θα ηθελα την εμπειρια σας.... Προσπαθώ να βάλω στο Μ1 μια κάρτα sim 3G vodafone, και η συμπερηφορα του κινητου είναι η διαδικασία να ξεκινάει νορμαλ, να μου ζητάει το Ριn, και μετά την ειαγωγή του Ριn, να κάνει reset-reboot!!!!!!!! Με κάρτα sim vodafone παλιά δλδ όχι 3G, το κινητό λειτουργεί κανονικα...... Έχετε καμια ιδέα? εχει αντιμετωπίσει κανεις αλλος το ίδιο προβλημα?
×
×
  • Create New...