Jump to content

ubuntistas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ubuntistas

  1. Όλα καλά με την αναβάθμιση !Το android 2.3 τα σπάει!
  2. Καλησπέρα!Σήμερα πήγα και εγώ να κάνω το Update αλλά έχω ένα πρόβλημα..Ενώ το Lg mobile support tool λέει Μια νέα έκδοση λογισμικού είναι διαθέσιμη. Μπορείτε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση του κινητού σας τηλεφώνου. μόλις πατήσω Start Updating και με ρωτάει εάν έχω πάρει BackUp και πατάω ναι μετά μου λέει ότι Η διαδικασία αναβάθμισης λογισμικού δεν υποστηρίζεται για συγκεκριμένο μοντέλο. Γιατί μου το λέει αυτό αφού υπάρχει το Update?
  3. Εβαλα το πληκτρολόγιο slideit και λειτουργει πάρα πολλή καλά,ειναι άψογο!
  4. Το αγορασα και εγω απο την cosmote το κινητο ειναι πολλη καλο αλλα αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι η μπαταρια τελιωνει αμεσως τουλαχιστον σε εμενα...
  5. κοιταξα ολους τους οδηγους αλλα δεν καταλαβα που θα βρω το αρχειο apshell.ini σας παρακαλω απαντηστε μου :(
  6. γεια σας ειμαι νεο μελος εδω και εχω ενα vector 300 αλλα δεν μπορω να το ξεκλειδωσω δηλαδη δεν μπορω να βρω το αρχειο apshell.ini.για να το ξεκλειδωσω που θα το βρω?
  7. γεια σας ειμαι νεο μελος εδω και εχω ενα vector 300 αλλα δεν μπορω να το ξεκλειδωσω δηλαδη δεν μπορω να βρω το αρχειο apshell.ini.για να το ξεκλειδωσω που θα το βρω? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
×
×
  • Create New...