Jump to content

Non4me

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Non4me

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Non4me's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Non4me

    Moto G

    Απο που κατεβάζω την 4.4.4 ? Απο το site της moto η googlarontas γενικότερα . Είναι ευρωπαϊκό μοντέλο το δικό μου αγορασμένο στην γερμανία .
  2. Non4me

    Moto G

    Παιδιά γειά σας . Εχω ενα moto g πρωτης γενιάς (XT1032) απο το οποιο ειμαι αρκετα ευχαριστημένος (απόδοση / τιμη ) , απλά στο τελευταίο update (5.1?) και μετά μου φαίνεται πως το τηλ σέρνεται . Το εχω σχετικά πάντα καθαρό με 2-3 εφαρμογές max και ποτε δεν ειχα πρόβλημα , να μην μακρηγορώ σκεφτομαι να το κάνω rollback . Γίνετε ? ποια έκδοση να δοκιμασω να του περάσω ?
  3. Tο εχω και εγω 2 μερες φοβερη συσκευη για τα $$ του , ομως νομιζω πως εχει θεμα με την sd ( 8gb την ειχα πιο πριν σε ενα htc blackstone....) Μερικες φορες κολαει και αν το σβησω και το ανοιξω λεει οτι ελεγχει την καρτα για σφαλματα κατι το οποιο ειναι χρονοβορο . Οποτε ρωτω . τι καρτα προτεινετε ?
  4. Καλησπερα περασα το οπερα 5.1 GR ωραιο φαινεται. Το συνιστω. : ) επισης ποσταρω απο το κινεζακι :D
  5. Ο εργοστασιακος default κωδικος κλειδωματος της συσκευης ποιος ειναι ?
  6. παιδες , ακομη να δει το pc το τηλεφωνο , μονο φορτιση κανει οποτε συνδεω το usb . Υπαρχει τροπος να φλασαρω το τηλεφωνο firmware νεοτερο η το ιδιο μηπως και παρει τα ισια του ?
  7. Και κατι αλλο επισης , οταν παω να συνδεθω στο ebuddy ( το τηλεφωνο στο δικτυο μεσω wirelles ) μου λεει πως η εφαρμογη λαμβανει πληροφοριες οι οποιες ισως χρεωνονται , μαλλον ενοει μεσω gprs γιατι δεν βλεπω λογο να χρεωνει με wirelles σωστα? 2ον Αναβαθμισα το ebuddy απο 1.2 που ειχε default το phone σε 1.5 στο μενου του τηλεφωνου ομως εμεινε το 1.2 το 1.5 πρεπει να παω μεσα απο το υπομενου της java για να το τρεξω . Γινεται να σβησω το 1.2 απο την '' επιφανεια εργασιας '' και να βγαλω το 1.5 στην θεση του ? Η ειναι φιξ τα εικονιδια που εχει απο το εργοστασιο . kthnxbai.
  8. Κατι αλλο παιδια , καλημερα . Με τις επαφες τι παιζει ? με αφηνει να γραψω μονο 6 χαρακτηρες οσον αφορα επαφες με Ελληνικους χαρακτηρες . γιατι ? διορθώνει ? εδιτ . Και κατι αλλο , μιας και δεν εχω καταφερει να δει το pc το τηλεφωνο μεσω καλωδιου , υπαρχει καποια σουιτα που να συνχρονιζει πχ με bluetooth? η wifi
  9. http://www.umnet.com/mobile-games/121-2624-98-000-0 http://www.umnet.com/pic/diy/game/2%5CStreet-Fighter-II--320x240-23144.gif games applications κλπ ,
  10. Ναι ενεργο !!! εκει που παει να κανει streaming κολαει . Φορτωνει ( δειχνει να φορτωνει 5-6 sec) και στο τελος λεει οτι δεν μπορει να το ανοιξει . Ok επαιξε και youtubie τελικα. To μονο που μενει ειναι να το συνχρονισω με το pc .
  11. network profile = profile 1 -> data account = wireless lan --> use proxy = off\ εδιτ και απο το μενου java το αλλαξα και στην sim1 εβαλα wirelles. εδιτ2 Θελει flash player μηπως για να ανοιξει μεσα στην σελιδα του browser? Να δοκιμασω αλλον browser? Καποιον αναφερε ενα παιδι σελιδες πιο πριν αλλα δεν τον βρισκω .
  12. Δοκιμασα σε διαφορες θυρες usb στο pc τπτ . Kαι στο λαπτοπ επισης . Μολις βαζω το usb cable απλα λεει οτι φορτιζει . Δεν βρισκει καποια συσκευη το λειτουργικο και να με κανει promt για driver. Aπο ποιο samsung ταιριαζει το data ( usb ) cable ειπαμε ? Να δοκιμασω αλλο καλωδιο αν ειναι . Επισης απο το μενου του τηλεφωνου υπαρχει καποια επιλογη τπτ που πρεπει να ενεργοποιησω ? Αλλο θεμα . Δεν μπορω να δω youtube. Ουτε με το opera 4 ουτε με το 5 beta. Στο profile εχω ορισει wirelles lan απο gprs που ητανε και στον video player εχω βαλει να διαβαζει - αποθηκευει στην καρτα κατι αλλο ? Eπισης θα ηθελα αν γινεται να επικοινωνησει καποιος mod μαζι μου να συζητησουμε το θεμα του λογαριασμου μου του παλιου αν γινεται να τον επαναφερω.
  13. Μολις συνδεω το usb cable δεν με ρωταει το τηλ τι τυπο συνδεσης θελω . wtf... Το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος ?
×
×
  • Create New...