Jump to content

novas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by novas

  1. λοιπον φιλε μου stendor καταφερα να περασω το προγραμμα στο κινητο με ολες τις διαδικασιες αλλα τωρα μολις παω να το τρεξω μου λεει το εξης φοβερο:unable to create data path!!!υπαρχει λυση?ευχαριστω
  2. Ευχαριστω για την βοηθεια σου.Μπηκα στο site και εκανα αιτηση για certificate(ειναι σε κατασταση αναμονης).Τωρα θα ηθελα να ρωτησω αν μετα απο αυτο χρειαστει κατι αλλο , και επισης εχω μια απορια:κατεβασα το αρχειο signsis.exe αλλα οταν το τρεχω στο pc δεν ανοιγει καποιος φακελος.ξερεις τι πρεπει να κανω?ευχαριστω ***κοντεψα να βγω εκτος θεματος...Παντος σιγουρα εχω βγει απο τα ρουχα μου με ολες αυτες τις διαδικασιες της symbian!!!Ευχαριστω για τη βοηθεια και για οποιδηποποτε προβλημα αντιμετωπισω σχετικα με τα κλειδια και τις πιστοποιησεις θα ποσταρω στο σωστο θεμα :).
  3. φιλε μου θα το ψαξω γιατι δεν το ηξερα.απο οτι βλεπω ομως στο φακελο που εκανα extract το αρχειο , δεν εχει καποιος φακελος signsis.Αυτο σημαινει πως πρεπει να παρω την πιστοπιοιση απο εδω hττp://www.opda.net.cn η απο καποιο απο τα link που παραθετει το αρθρο?
  4. Το μηνυμα λεει: εποικηνωνηστε με τον προμηθευτη της εφαρμογης.Σφαλμα πιστοποιητικου.Τις οδηγειες τις εχω διαβασει , το προβλημα ειναι οτι σε ολες τις εφαρμογες ndrive που βρηκα μου βγαζει το ιδιο μηνυμα μολις παω να εγκαταστησω το NDrive.sis.Πιστευω πως δεν εχω βρει σωστη εκδοση του ndrive εφ'οσον μου λες πως η εταιρεια δεν επιρεαζει την εφαρμογη.μπορεις να σκεφτεις κατι αλλο?ευχαριστω. το αρχειο NDrive_KG.exe εμφανιζεται αφου κανουμε extract το αρχειο που κατεβασαμε?:!:
  5. Παιδια καλησπερα.Ειμαι νεος στο φορουμ και προσφατα κατοχος ενος vivaz(vodafonised).Προσπαθω να εγκαταστησω καποιο gps και κυριος το ndrive αλλα καθε φορα που ξεκιναω την εγκατασταση μου βγαζει ενα μηνυμα για σφαλμα:mad:.Μπορει καποιος να μου πει αν φταιει η vodafon η κανω εγω καποιο λαθος?Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...