Jump to content

GEOS1981

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GEOS1981

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

GEOS1981's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλισπερα παιδια αν μπορει να με βοηθησει καποιος.Εγκατεστισα μολις το pc studio 1.5.παω να κανω αναβαθμηση στο κινητο του καινουργιου fim. και μου λεει οτι δεν απετειτε αναβαθμηση.ξερει κανεισ τι γινετε,και τι μπορω να κανω?ευχαριστω!
  2. φιλε μολισ κατεβασα ενα και ειναι full screen
  3. σε ευχαριστω φιλε τωρα με βοηθησες πολυ!!!!!ρωταω γιατι δεν σκαμπαζω και πολυ απο τεχνολογια!!!
  4. παιδια το site που σασ ειπα ποιο πανω εχει free games kai apss το δοκιμασα και εχει πολα games.http://www.umnet.com/
  5. Καλισπέρα παιδια.θα μποροθσε καποιοσ να μου πει πως κατεβαζουμε την καινουργια εκδοση NPS 1.5. μπαινω στο pc studioκαι μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση 1.4 και οτι δεν υπαρχει καινουργια εκδοση. Επισης για δειτε και αυτο το site λεει οτι ειναι για freegames για ολα τα κινιτα και αν βρει καποιοσ ακρι ασ επικοινωνησει να μασ πει πος λειτουργεςι γιατι δεν βγαζω ακρη.http://www.umnet.com/
  6. Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας.ποσ μπορω να εγκαταστησω το καινουργιο firmware για το Η1 γιατι εχω την εκδοση BUIJ4. Μπαινω στο PC στουντιο, επιλεγω ενημερωση συσκευης και μετα απο μερικα δευτερολεπτα μου γραφει αποτυχια συνδεσησ στον διακομιστη δεν μπορει να συνεχιστει η ενημερωση.μπορει να βοηθησει καποιος?
  7. Καλημερα. Εχει βρει κανεισ καποιον τροπο να κατεβασουμε τα παιχνιδια και τα apps απο το vodafone360 free γιατι οι χρεωσεισ που εχει ειναι ακριβες.εδο ολοκληρη apple και εχει ποσεσ εφαρμογεσ και games δωρεαν.κατι πρεπει να κανει η vodafone για αυτο. Και κατι ακομα κατεβασα την εφαρμογη facebook και δεν μου επιτρεπει την εισοδο απο το κινητο μου βγαζει μηνυμα να ελενξω το λογαριασμο μου.ο κωδικοσ που βαζουμε δεν ειναι αυτοσ που βαζουμε και οταν μπαινουμε απο τον υπολογιστη μας?αν ξερει καποιοσ να μου πει. Ευχαριστω!!!
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΘΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΤΟ Η1 ΔΩΡΕΑΝ Η' ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ?ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 360 ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ.ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ Η ΜΟΝΟ ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 6Ε ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΠΛΟΗΓΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΟΜΕ ΑΚΟΜΑ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.
×
×
  • Create New...