Jump to content

Giota_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Giota_

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Giota_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι απλά πήρα τρεις φορές το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και πήγα και σε μεγάλο και κεντρικό κατάστημα cosmote . Στο τμήμα εξυπηρέτησης πιστεύω θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος που να ξέρει...Αν δε καθομουν να το ψαξω ακομα θα νομιζα οτι δε γινεται να στειλω δεδομένα.ευτυχως κατάφερα να κατεβασω και το app world !!! Μια τελευταία ερώτηση αν την ξέρεις...το 8520 υποστηριζει google maps?
  2. σε ευχαριστω πάρα πολύ μόλις κατάφερα.(περιττο να σου πω οτι στη cosmote δε ξερουν τι τους γινεται, ολοι μου παν οτι δε γινεται μεταφορα δεδομενων!!!)
  3. επειδη το έψαξα τελικά το bluetooth των blackberry δεν λειτουργει για μεταφορά δεδομένων... όσον αφορά το app world δε μπορω να το εγκαταστησω με τιποτα...ξέρει κανεις πως γίνεται?δε μπορώ καν να το βρω!
  4. γεια σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας όσον αφορά τη συσκευή μου blackberry 8520. είμαι συνδρομήτρια cosmote και πραγματικά παίρνω τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αλλά δε φαίνονται και πολύ ενημερωμένοι. οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1ον. όσον αφορά το bluetooth είναι αλήθεια ότι δε μπορω να στειλω η να λάβω αρχεία (φωτογραφίες, τραγούδια κτλ.), διότι έτσι μου είπαν από τη cosmote. 2ον. πως μπορω να βάλω application?ξερω ότι στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία, αλλά για παράδειγμα μία φίλη μου έβαλε το whatsapp. το θέμα είναι ότι της το έβαλε ένας φίλος της και δε μπορεί να μου πει πως.
×
×
  • Create New...