Jump to content

dimkal1990

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimkal1990

  1. Να σαι καλα....Πάω αύριο να βγάλω paypal....
  2. Καμια γνώμη για αυτή την κάρτα?? Δεν νομίζω να έχω προβλημα με την Transcend..... http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-10-with-SDadapter-8GB-TS8GUSDHC10.htm
  3. Ρυθμίσεις-ασύρματο και δίκτυα- κινητή τηλεφωνία δεδομένα ενεργά ή οχι? Και κάτι ακόμα γνωρίζει κανείς αν εχει βγει εύκολο root για 0.62????
  4. Μπορούμε να σβήσουμε με καποιο τρόπο το σημα 3g? Υπάρχει περίπτωση να τρώει πολύ μπαταρία...?(ετοιμοτητα κυψέλης)
  5. Tο κανα αλλα τίποτα.... πατάω στη φώτο να τη δείξει σε πλήρη οθόνη αλλα βγαζει μια μαύρη οθονη... βίντεο και τραγούδια όλα οκ! Με εχει πιάσει ενα άγχος να πω την αλήθεια....
  6. Παιδιά κάποιος βοήθεια.... βγάζω φώτο και παω να τις δω αλλά δεν....μου βγαζει μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τη φώτο ενω στην καμερα διπλα φαινεται οτι έχει τραβηχτέι και την δείχνει...επίσης οταν ανοίγω τη συλλογή τίποτα ούτε τις φώτο του κινητού δεν δείχνει...τι μπορεί να φταίει? Έκανα restart αλλα το ίδιο.....
  7. Ρε παιδιά ειναι λογικό το 70% της μπαταρίας να ειναι η προβολή δηλαδή το φόντο και η φωτεινότητα οθονης? Παίζει κατι να μου τρωει τη μπαταρία χωρίς λόγο? Και κάτι ακόμα γνωρίζει κανείς αν γίνεται να γράφουμε μόνο κεφάλαια χωρίς να χρείαζεται να πατάμε το βελάκι καθε φορα που γράφουμε μήνυμα?
  8. Κάποια εφαρμογή με χρεώνει καθημερινά με 1 ευρω ίντερνετ απο την Cosmote μήπως εχει ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι? Μήπως φταίει που έχω ενεργοποιημένη τη μεταφορά δεδομένων στο παρασκήνιο?
  9. Προσπαθώ να κατεβάσω εφαρμογές απο το Android Market απο τον υπολογιστή μου και λεει δεν βρεθηκε το τηλεφωνο! Τι κάνω λαθος?
  10. Και γω βιάστηκα και έκανα αναβάθμιση....περιμένουμε δηλαδή?
  11. Μήπως έχει βάλει κανείς κάρτα μνήμης 8gb? Ξέρετε αν την αντέχει η όχι? Μήπως θα έχω πρόβλημα να κολλαέι το κινητό? και κάτι ακόμη kingston ή sandisk?
  12. το θέμα είναι ότι είμαι δίπλα στο router!!!! ευχαριστώ και μήπως ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε δωρεάν θέματα?
  13. ρε παιδιά προσπαθώ να μπω στο internet μέσω wifi και μου λέει συνέχεια εκτός εμβέλειας τι γίνεται? και κάτι ακόμη......... οι εφάρμογη google maps και γενικότερα το internet και το my view είναι με χρέωση?
×
×
  • Create New...