Jump to content

Sephi_21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sephi_21

  1. Kαλό είναι να συνεννοηθείς με αυτόν που θα σου πουλήσει το iPad 2 από Αμερική για τον τρόπο αποστολής, διαφορετικά θα σου έρθει πολύ πιο ακριβό. Ευκαιρία ψάχνουν να τσεκουρώσουν στο τελωνείο!!!:p
  2. Γύρισα χθες πρωί από Αγγλία, η κατάσταση και εκεί παραμένει η ίδια. Πηγαίνεις μετά τις 21.00 νταν στο site, δηλώνεις το κομμάτι που θέλεις και -αν προλάβεις- πας και παραλαμβάνεις την επόμενη. Το ζήτημα είναι ότι όσο προσπάθησα 21.01-22.00 το site ήταν σχεδόν μόνιμα "πεσμένο". Ηλπιζα ότι θα τους απασχολούσε και το Τσέλσι-Γιουνάιτεντ για να το εκμεταλλευτώ, αλλά φευ...:lol::lol::lol::lol:
  3. Ευχαριστώ πολύ φίλε, θα προσπαθήσω να τους πάρω τηλεφωνάκι το βράδυ να μάθω περισσότερα στοιχεία. ;)
  4. Μπορώ να κάνω συμβόλαιο πχ. για ένα μήνα με έναν πάροχο και να πληρώσω μόνο το πάγιο για ομιλία, κλήσεις και data;
  5. Παιδιά χαιρετώ, Είμαι νέος χρήστης και έχω την εξής απορία... Έχω να κάνω δύο ταξίδια στις ΗΠΑ μέσα στο επόμενο δίμηνο και θέλω να δω πως με συμφέρει να χρησιμοποιήσω το iPhone μου για κλήσεις, SMS και Internet. Την τελευταία φορά που έκανα το λάθος να κατεβάσω δεδομένα στο iPhone από Αγγλία και Δανία, μου ήρθε λογαριασμός γύρω στα 2.800€ (!) και δε θέλω να ζήσω τα ίδια. Τι μου προτείνετε να κάνω; Υπάρχει λύση πχ. σαν καρτοκινητό στην Αμερική που θα μπορέσω να περάσω στο iPhone και να έχω τουλάχιστον συγκεκριμένη χαμηλή χρέωση για Internet. Τηλεφωνία και SMS δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα, με ενδιαφέρει περισσότερο να τσεκάρω τα mail μου ανά πάσα χρονική στιγμή από το τηλέφωνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
×
×
  • Create New...