Jump to content

imihalit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by imihalit

  1. Μολις εκανα αναβαθμιση την νεα εκδοση στο M1 μου. Ερωτησεις: 1.Το προβλημα με τα SMS λυθηκε; Δηλαδη η μαζικη διαγραφη και τα κολληματα οταν εχουμε ενεργοποιημενη την αναφορα παραδοσης; 2.Τα Wallpaper πως τα βαζουμε; Γιατι η μονη αλλαγη που βλεπω να εγινε ειναι σε power safe μπαινει μια εικονα. Καλο ειναι αυτο βεβαια. Αλλα μπορουμε να εχουμε φοντο πισω απο τα εικονιδια; Ευχαριστω.
  2. Παιδια να σας πω οτι απο χθες που εβαλα την καρτα της Vodafone και εγινε η φορητοτητα (γιατι μεχρι πριν απο λιγες μερες το δουλευα με καρτα Wind), το κινητο δουλευει αψογα. Κανενα κολλημα και τα sms ερχονται και φευγουν κανονικα. Αρα,νομιζω,οτι τα προβληματα εχουν να κανουν με το οτι το συγκεκριμενο κινητο ειναι σχεδιασμενο να δουλευει μονο με Vodafone συνδεση. Εκτος αν κανω λαθος. Παντως σε μενα δουλευει τωρα ποια αψογα.
  3. Τελικα τιποτα δεν εχει λυθει. Αντιμετωπιζω πολλα προβληματα με τα μηνυματα. Συνηθως αυτο που συμβαινει ειναι το εξης: Φαινεται οτι αποτυγχανει να στειλει ενα μηνυμα ενω στην πραγματικοτητα ο αλλος το εχει παρει. Οταν ο αλλος προσπαθει να μου στειλει δεν ερχονται τα μηνυματα. Εχει τυχει να μου ερθει μηνυμα που εχει σταλει 4-5 μερες πριν. Ειναι τραγικη η κατασταση παιδια. Θα παω στο καταστημα της Vodafone απ οπου το πηρα και θα γινει μεγαλος χαμος. Και δεν με νοιαζει αν το κινητο δουλευει σωστα βγαζοντας την αναφορα παραδοσης. Εγω θελω να εχω ΚΑΙ αναφορα. Αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα, να σου λεει οτι το κινητο δουλευει σωστα βγαζοντας την. Σε ποια εποχη ζουμε; Τοτε που τα κινητα ηταν σαν τουβλα;
  4. Παιδια εκανα πριν απο λιγο factory reset,ξαναπερασα τις επαφες μου απο το outlook και εστειλε 2-3 sms σε δυο διαφορετικα νουμερα. Με ενεργοποιημενη την αναφορα παραδοσης, μπορεσα να σβησω ολα τα μηνυματα μαζι. Λετε να εγινε κατι καλο με το factory reset; Μακαρι, γιατι κουραστηκα λιγο ν ασχολουμαι με το κινητο. Ελπιζω να εχουν παει ολα καλα. Θα σας ενημερωσω. Επισης να πω οτι παλια ειχα ενεργοποιημενη την αναφορα διαδρομη στις ρυθμισεις των sms. Τωρα την απενεργοποιησα. Δεν ξερω αν επαιζε ρολο αυτο.
  5. Καλησπερα παιδια. Προσφατα πηρα και γω το Samsung 360 M1. Αντιμετωπιζω ομως τα γνωστα προβληματα: 1.Με ενεργοποιημενη την αναφορα παραδοσης μερικες φορες δεν παιρνω και δεν στελνω μηνυματα. 2.Μερικες φορες λεει οτι εχει κανει αποτυχια στην αποστολη μηνυματος,αλλα το μηνυμα εχω μαθει οτι εχει παει.Αντι να ειναι στα απεσταλμενα, ειναι στα εξερχομενα. 3.Μαζικη διαγραφη επαφων,μηνυματων δεν μπορω να κανω.Κολλαει. Τι θα γινει ρε παιδια; Για μενα δεν ειναι λυση ν απενεργοποιησω την αναφορα παραδοσης. Δεν γουσταρω στην τελικη. Θελω να βλεπω αν το μηνυμα πηγε. Υπαρχει κανενας τροπος να λυθουν τα προβληματα μας; Αναβαθμισεις εχω κανει κανονικα. Πως μπορω να επαναφερω την προηγουμενη εκδοση; Μηπως ετσι λυθουν τα προβληματα; Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...