Jump to content

nikits72

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikits72

  1. Καλη χρονια σε ολους. Νουμπας στο Kodi χρειαζομαι τη βοηθεια σας με κατι που θελω να κανω αν γινεται. Εχω 4 εξωτερικους δισκους και ο καθενας εχει διαφορετκα ειδη ταινιων π.χ. ο ενας εχει παιδικα ο αλλος ντοκυμαντερ ο αλλος ταινιες και ο αλλος 3d ταινιες. Αυτο που θα θελα ειναι να μπορω να επιλεγω π.χ. παιδικα και να μου δειχνει μονο τα παιδικα που εχω. Η να επιλεγω 3d και να μου δειχνει τις 3d tainies που εχω. Γινεται αυτο? Προσπαθησα με smart playlist ,εφτιαξα μια για τα παιδικα αλλα μετα δεν υπαρχει καποια επιλογη για να την πατησω και να μου τα εμφανισει. Ξερει κανεις τι θα πρεπει να κανω? Ευχαριστω για το χρονο σας.
  2. nikits72

    Jiayu G4

    Για χαρα σε ολους. Πηρα και γω ενα Jiayu G4 για τη γυναικα και διαβαζω εδω που γραφετε για τις Rom (την miui και του Ρωσου) και σκεφτομαι. Δηλαδη ειναι τοσο καλυτερες απο αυτες που εχει απο τη μανα του που αξιζει το κοπο να κανω ολη τη διαδικασια περνα rom μετα ολα τα προγραμματα? (ναι ενταξει το κανεις με titanium αλλα και αυτο θελει το χρονο του ασε που μπορει να μη μου δουλευει και κατι και να τρεχω) Υπαρχει κανα video η κανα συγκριτικο να δουμε τι δηλαδη το εξαιρετικο και τι διαφορες εχουν? Ευχαριστω για το χρονο σας. nik.
  3. Για χαρα σε ολους. Το κινητο ,μου ηρθε και πεταει. Αποκλειεται καποιος να το παρει και να μην ειναι ευχαριστημενος (για τα λεφτα του δηλαδη δε το συζηταμε καν). Εκτος αμα του τυχει καμια στραβη οπως αυτες που διαβασα σε προηγουμενα post. Ηθελα να ρωτησω ομως για να το δει το pc πρεπει να κανω κατι ? Υπαρχει καποια επιλογη που πρεπει να εχω ενεργοποιημενη/απενεργοποιημενη στο android για το usb ή κατι αλλο γιατι μεχρι στιγμης δε το βλεπει. Ευχαριστω.
  4. Γεια χαρα σε ολους. Περιμενω και εγω ενα απο αυτα τα Amoi για τη γυναικα μου και θελω να του "βγαλω τα ματια" πριν της το δωσω οπότε : Ηθελα να ρωτησω τους ηδη κατοχους , εχει δοκιμασει κανενας να του κανει ενοποιηση αποθηκευτικου χωρου ? (οπως περιγραφεται εδω ). Επισης απο roms και upgrade την version του android που εχει ηδη τι παιζει? Αν/πως μπορουμε του κανουμε? Ευχαριστω για τον χρονο σας. the_observer.
  5. A ναι. Ευχαριστω . (πωπω ποσο νεος μπορει να μαι) 2. οκ θα το αφησω ετσι. 3. το sd maid δεν εχει επιλογη για uninstall. Εκτος αν εννοεις να κανω uninstall και μετα να τρεχω το sd maid για να βρισκει τυχον απομειναρια. Παρακαλώ να μην κάνεις συνεχόμενα μηνύματα και να πατάς το κουμπί τροποποιήση. Ευχαριστώ.
  6. Επισης θα ηθελα να ρωτησω τα εξης: 1.Ας πουμε κανω update 3-4 εφαρμογες. To drawer (πως να το πω τωρα ,τελος παντων η μπαρα που σερνουμε απο πανω προς τα κατω) γεμιζει μυνηματα τυπου οτι οι ταδε εφαρμογες εγιναν updated ή καμμια φορα αν ειναι πολλες βγαζει σε ενα πορτοκαλι κυκλακι το νουμερο που αντιστοιχει στα notification που δεν φαινονται. Οποτε σερνω το drawer και μετα για να φυγουν αυτα τα μυνηματα ο μονος τροπος που εχω βρει ειναι να κανω κλικ επανω τους το οποιο εχει σαν αποτελεσμα να ξεκινουν οι εφαρμογες αυτες. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος ? Πρεπει σονι και καλα να ανοιγω τις εφαρμογες για να φευγουν αυτα τα notification ? 2.Τελος οταν συνδεω το τηλεφωνο στο pc μου εμφανιζει ενα μυνημα που λεει οτι : do you want to scan and fix removable disk .There may be a problem with some files e.t.c. (το οποιο πιθανον προερχεται επειδη καποια στιγμη ξεσυνδεσα το τηλεφωνο χωρις να κανω πρωτα disconnect απο τα windows). Να κανω το scan+fix που προτεινουν τα windows η θα μου χαλασει αρχεια? 3. Αρκει το uninstall μεσα απο το android η μηπως μενουν στο κινητο τιποτα σκουπιδια και χρειαζομαι καποιο uninstaller προγραμμα? Ευχαριστω, Ν.
  7. Α μαλιστα , Ευχαριστω πολυ παιδια. Τελος , μηπως υπαρχει καποιος τροπος να μου εμφανιζει μονο τις εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο αντι τις 8 τελευταιες ?
  8. Α πολυ ωραια . Σ ευχαριστω για τις απαντησεις σου.
  9. Γεια χαρα σε ολους. Μιας κ ειμαι νεος σε android κινητα ,θα ηθελα να ρωτησω ορισμενα πραγματα σε σχεση με το galaxy 2 και να με συμπαθατε στην περιπτωση που οι ερωτησεις μου ειναι απλες. 1. Αν με παρει καποιος τηλεφωνο ή μου στειλουν καποιο μυνημα και τυχει να μην τα ακουσω εκεινη την ωρα, ειναι δυνατον να με ειδοποιει το κινητο με καποιο τροπο? π.χ. να αναβοσβηνει ή να παιζει καποιο ηχο ανα τακτα χρονικα διαστηματα ή κατι παρομοιο? 2. Οταν πηγαινω options>Storage μου δειχνει SD card Total space unavailable και επισης SD card Available Space unavailable. Απ οτι ξερω ομως το samsung εχει 16 Giga .Σωστα? Παρακατω λεει Usb storage 11.50 Gb ( δεν θα πρεπε να αναφερει 16 GB αν υποθεσουμε οτι τα βλεπει τα 16 σαν usb?). 3. Εχω κατεβασει μια εφαρμογη που λεγεται app 2 sd η οποια (οπως μαλλον ηδη ξερετε) υποτιθεται οτι θα μου μεταφερει οσες εφαρμογες ειναι "μετακινησιμες" στην SD card και πραγματι η εφαρμογη βλεπει αρκετες τις οποιες ομως αν παω να τρεξω βγαινει ενα μυνημα failed to move application Not enough memory. Δηλαδη τελικα τι γινεται ? Την βλεπει την μνημη σαν SD Card? Την βλεπει σαν Usb ? Δεν μπορω να καταλαβω. Και εν παση περιπτωση που αποθηκευονται οι εφαρμογες? Για να μην σας πω για το Elixir το οποιο μου δειχνει οτι εχω SD External εις διπλουν κιολας 11.5 GB εκαστη :) Επισης το Elixir δειχνει μια Internal 2 GB και ακομα RAM 833 Mb. Δεν βγαζω ακρη τι γινεται με την μνημη :( 4. Αν τρεξω μια εφαρμογη και πατησω το Home , με παει στο μενου . Ωραια. μετα αν θελω να ξαναπαω στην εφαρμογη που τρεχει πως παω? Μεχρι στιγμης ,επειδη δεν εχω βρει πως να το κανω αυτο ,παω παλι στα applications, ψαχνω την εφαρμογη και την ξανατρεχω για να μου την ανοιξει εκει που ηταν οταν πατησα το Home ,κατι το οποιο προφανεστατα δεν ειναι σωστο. Αλλο που κανω ,ειναι να κραταω πατημενο το Home και απο το menu που ανοιγει παταω task manager και επιλεγω απο εκει την εφαρμογη (και αυτο μου φαινεται οχι ιδανικο) . Υπαρχει αλλος τροπος καλυτερος? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας να διαβασετε αυτο το ποστ. Φιλικα , N.
×
×
  • Create New...