Jump to content

kipakao

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kipakao's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή τύχη μας!! Και μακάρι να μας συνηθίσετε σε τέτοια!!
  2. ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑ!!! Αν είστε θεσσαλονικη η γενικα επαρχεία ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ το route66. Το nokiaMaps ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ απο αποψη χαρτών(δρόμοι και γενικά τα πάντα), αλλα δεν έχει δωρεάν πλοήγηση.. Η μπαταρία μου κραταει το πολυ 2 μέρες (απο ένα πρωι μέχρι το άλλο βράδυ) αλλα είναι λογικό με τη χρήση που του κάνω(αν είχατε ericson και θέλετε να περάσετε σε nokia Σιγουρα θα τραβάτε τα μαλλιά σας απο άποψη αυτονομίας εγω απο το samsung που είχα είμαι καλύτερα μπορω να πω!! )..Έβαλα και κάτι πολύ ωραία παιχνιδάκια και είμαι τρομερά ευχαριστημένος απο το κινητό γενικα..
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ποιες εφαρμογες μπορουμε να βαλουμε στο τηλεφωνο για πλοηγηση κτλ κτλ? Υπαρχουν σπασμένα προγράμματα η οτι και να θελουμε πρέπει να το αγοράσουμε?
  4. Εγω απλα θελω να εχει συντεταγμενες και λιγο να μπορει να προσανατολιστει για να ξερω που πηγαινω!! Αληθεια ξερει κανεις τι ακριβεια εχουν αυτα τα gps?
  5. Να σας ρωτησω κατι βρε παιδια.. Εγω παω για ψαρεμα(ερασιτεχνικα με βαρκουλα και μπετονια) και θελω να σταμπαρω καποια συγκεκριμενα σημεια στα οποια οταν πηγα ειχε ψαρι, και να τα βρω και την επομενη... Αυτο θα μου το κανει το συγκεκριμενο κινητο η οχι?
  6. Να σας ρωτησω κατι βρε παιδια.. Εγω παω για ψαρεμα(ερασιτεχνικα με βαρκουλα και μπετονια) και θελω να σταμπαρω καποια συγκεκριμενα σημεια στα οποια οταν πηγα ειχε ψαρι, και να τα βρω και την επομενη... Αυτο θα μου το κανει το συγκεκριμενο κινητο η οχι?
×
×
  • Create New...