Jump to content

kfanis72

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kfanis72

  1. Το Vector. Και σήμερα υπάρχουν μηνύματα αποκλεισμού του κέντρου λόγω απεργιών (πορείες) στο Σύνταγμα και πολλά μηνύματα κλειστών λωρίδων σε περιοχές που είναι παρατεταγμένα τα φορτηγά...
  2. Παιδιά, μόλις μου πέταξε μηνύματα αποκλεισμού δρόμων λόγω των απεργιών. 1) Εθνική οδός Αθηνών Λαμίας ύψος μεταμόρφωσης (κλειστός δρόμος) 2) Σκαραμαγκάς (κλειστός δρόμος προς Αθήνα) 3) Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου (κλειστός δρόμος) Φοβερό!!!
  3. Welcome...Γι'αυτό είναι το forum...Για ανταλλαγή πληροφοριών και βοήθεια
  4. http://www.dis.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=31&p=69 Εκεί θα βρείς αναλυτικά κάλυψη για τους χάρτες
  5. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει το παρακάτω. Είδα οτι είσαι από αυτή την περιοχή...:)
  6. Έτσι είναι και επί του πρακτέου. Και στον δρόμο είναι άπαικτο...
  7. Καλησπέρα Μπορείς κάποιος να μου πεί γιατί η καρτα του vector traffic δεν παίζει στο vector 590? Κάνει οτι ξεκινάει στην πρώτη σελίδα και μετά με πετάει έξω. Μπορώ να βάλω άλλα data.zip ή καμμία αλλαγή στο sys και να πάιξει? Ευχαριστώ
  8. Η κάρτα είναι του vector traffic. Δεν έχω αντιγράψει τα αρχεία σε άλλη κάρτα. Έχω βάλει αυτή την κάρτα στο 590. Γιατί θέλει να δεί ο φίλος μου πώς δουλεύει το igo στο 590. Μπορώ να βάλω τίποτα αρχεία σε αυτή την κάρτα και να δουλέψει?
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή με αυτή που έχω δεν μπορεί να γίνει κάτι? με τίποτα αρχεία ή αλλαγες στο sys?
  10. Παιδιά καλησπέρα. Προσπαθώ να βάλω το igo σε ένα 590 ενός φίλου. Εχω κατεβάσει το προγραμματάκι από το site της dis και έχω μπεί στα ce. Μέχρι εδώ καλά. Μόλις όμως ξεκινάει το igo μετά με πετάει έξω... Κάνω κάτι λάθος ή χρειάζεται άλλη έκδοση igo? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Κανένας???? Πάω αλλού.....που έχει συζητήσεις. Εδώ είναι το άντρο του navigon μου φαίνεται....
  12. Καλησπέρα. Νέος στο forum σας και νεος κάτοχος Vector TMC. Ανοίγω αυτό το νέο θέμα καθότι δεν βρήκα κάτι για το προίόν αυτό και επειδή το θεωρώ αξιόλογο και πολύ καλό θα ήθελα να μoiραστώ μαζί σας τις εμπειρίες σας από το TMC.:)
×
×
  • Create New...