Jump to content

moop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by moop

  1. Με πρόλαβε ο Κώστας. Στην περίπτωση που χρειάζεται κάποιος το APN ή άλλες αναλυτικές ρυθμίσεις: http://www.myphone.gr/library/article-34.html#faq-95
  2. Νεότερα: Όπως μου είπαν σε κατάστημα, η τιμή (€101) ισχύει για το κανονικό μοντέλο (όχι το Luxury), αν υπάρχει ακόμα σε κάποιο κατάστημα. Μετά από τηλεφώνημα στα κεντρικά (210-6158.000 και ζητώντας το κατάστημα Κηφισίας), με ενημέρωσαν ότι η συσκευή δεν υπάρχει σε κανένα ιδιόκτητο κατάστημα. Δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν τους αντιπροσώπους. Όμως υποθέτω ότι η πολιτική των (μικρών) αντιπροσώπων είναι να ξεφορτώνονται τα παλιά μοντέλα προς όφελος των νέων, οπότε συμπεραίνω ότι δε θα υπάρξει αποτέλεσμα. Αν όμως το πάρει το μάτι κάποιου σ' ένα κατάστημα, ας κάνει έναν κόπο να ποστάρει εδώ. :)
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση, Pantix. Ακόμα καλύτερα θα ήταν να είναι το κανονικό μοντέλο (όχι το Luxury) και σωστή η τιμή. Ευσεβής πόθος. :) Δε μπορώ να χωνέψω το ότι δεν το πήρα χαμπάρι όταν η συσκευή ήταν σε προσφορά πριν μερικούς μήνες!
  4. Σε κανονικό φυλλάδιο; (όχι ηλεκτρονικό) Στο ηλεκτρονικό φυλλάδιο του (όπως φαίνεται) Μαρτίου εδώ εμφανίζει το Luxury στα €540. Το είδατε εσείς σε νεότερο φυλλάδιο;
  5. Πουλιέται καινούριο το VE66 σε κάποιο κατάστημα κάτω από €100; Φτηνότερα στο skroutz είναι στα €160 και σε κατάστημα όπου ήταν προσφορά πριν λίγο καιρό πουλιέται "πάνω από €100 και κάτω από €200" (δεν ήθελαν να μου πουν τιμή τηλεφωνικά). :confused: Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...