Jump to content

Alkaloid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alkaloid

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Alkaloid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Άμα θες καλά τσιγάρα, κάνε καπνό, είναι απλό, μετά δεν θα μπορείς να κάνει άλλα βιομηχανική τσιγάρα.
  2. Θες να καπνίζεις ή να βλέπεις τον εαυτό σου να καπνίζει? Πάρε davidoff gold, βαριά και σχετικά καλά στο λαιμό.
  3. Από όσο ξέρω πάντα από εκεί τα έπαιρνα και σχεδόν όλοι τα έχουν.
  4. Θες την επιστημονική εξήγηση ή την "πνευματική"?
  5. Απίστευτη σειρά, stewie k brian προφανώς οι καλύτεροι αλλά όταν στο επεισόδιο υπάρχει ο χριστός, ο θεός, ο θάνατος και άλλοι τέτοιοι πάει σε άλλο επίπεδο το show.
  6. Ε έξω πίνω βαρελίσιες, άμα δεν έχει πίνω heineken αλλιώς σπίτι την δικιά μας την ψαγμένη primator.
  7. Αρκετά καλά τα λες αλλά επέτρεψε μου να σε διορθώσω σε μερικά σημεία. Το πόσο βαρύ είναι ένα τσιγάρο εξαρτιέται από την νικοτίνη, η νικοτίνη υπάρχει μέσα στο καπνό, όχι στα χαρτάκια, απλά επειδή όταν καπνίζεις χοντρό χαρτί ρουφάς και το καπνό που βγάζει το χαρτί γιαυτό σου φαίνεται πιο βαρύ. Εγώ όλοι μου την ζωή καπνίζω με πολύ λεπτά χαρτάκια, άμα κάνω χοντρό χαρτί νιώθω ότι καπνίζω σκέτο χαρτί, καθόλου καπνό. Τα πράσινα rizla έχουν κοψίματα στις γωνίες όχι για ευκολότερο στρίψιμο αλλά επειδή είναι και τα "χαρτάκια των τυφλών" λόγο της μεγαλύτερης πώλησης το κάνανε μόνο σε αυτά. Τα πράσινα στρίβονται εύκολα επειδή είναι το μεσαίο πάχος, ούτε τα πολύ χοντρά στρίβονται εύκολα, ούτε τα πολύ λεπτά, έχω δει ανθρώπους να προσπαθούν να στρίψουν με άσπρα και κόκκινα rizla και απλά δεν μπορούσαν, τουλάχιστον με τα πολύ λεπτά τους βγαίνει κακοστριμένο. Ακόμα πιο λεπτά είναι τα ocb με την φήμη ότι χρησιμοποιούνται συχνά στην Ολλανδία για χρήση κάνναβη και σάλβια. Γενικά ναι τα λεπτά χαρτάκια είναι πιο υγιεινά, πιο απολαυστικά ειδικά άμα τα κάνεις backroll είναι μέσα στην πένα. Πάντως για να νιώσεις την πιο αυθεντικιά γεύση καπνού είναι να πάρεις τα πιο λεπτά χαρτάκια να στρίψεις backroll και να έχεις οικολογικά φιλτράκια, τσιβάνες δλδ Τώρα άμα δεν θες να καπνίσεις καθόλου χαρτί υπάρχουν πλέον πολλά τέτοια προϊόντα.
  8. Από όλα αυτά πρέπει να διαλέξω ένα? Είναι ανάλογα το που και το πως, μάλλον θα πω βότκα που πίνω πιο συχνά από όλα, αλλά ρούμι, τεκίλα, ρακί είναι πολύ πιο ωραία με καλή διάθεση.
  9. Ιρλανδικός? Affogato? Latte? Γενικά υπάρχουν άπειροι καφέδες άμα το ψάξεις. Για μένα η καφεΐνη είναι από της πιο σάπιες ουσίες αλλά η χρήση της πλέον είναι πιο πολύ κοινωνική παρά "ιατρική", αλλιώς όλοι θα σνήφαραν καφεΐνη για να ξυπνήσουν.
  10. Craven καπνό Rizla φιλτράκια Τώρα για χαρτάκια κάνω πολλά, τα πιο πολλά είναι από την OCB, Mantra και μερικές φορές rizla δλδ όταν δεν έχει τίποτα από όλα τα άλλα κάτι που συμβαίνει συχνά λόγο της έλλειψης προϊόντων. Rizla blue/silver/liquorice Ocb premium/classic 1x1,4 Mantra γενικά όλες τις γεύσεις.
×
×
  • Create New...