Jump to content

mapatronis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mapatronis

  1. Βάλε τον NOVA και teslaunread
  2. Tο ΙΜΕΙ μου ειναι 357663018903629 και θα ηθελα κι εγω να μου χορηγησετε πιστοποιητικο για την συσκευη μου! Ευχαριστω πολύ !
  3. Εκτός από το 1 που λες για τον ήχο που εμένα δεν μου το κάνει, ναι για όλα τα άλλα ισχύουν...
  4. Μνήμη παίρνει microSD και δεν υπάρχει πρόβλημα, από ακουστικής πλευράς πολύ καλό,και από σήμα τσεκαρισμένα πάλι πολύ καλό, κάτι άλλο όμως που δεν μου αρέσει είναι ότι στις επαφές δεν έχει πολλά πεδία.
  5. σε ευχαριστώ , δεν έχει επιλόγη για το unicode :mad:
  6. Αρκετά πρακτικό, μπαταρία μέτρια.., αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο αρκετά καλή, πρόβλημα στα sms μέχρι 70 χαρακτήρες το καθένα:(
  7. Καλημέρα, μήπως έχει βρεί κανείς γνήσια μαύρη πρόσοψη?
  8. Κάτι παίζει με τη ρύθμιση της ώρας... του τηλεφώνου εννοώ ψάξτο λίγο γιατί εγώ κάτι έκανα με την ρύθμιση της ώρας και έφιαξε:)
  9. Αν δεν το έχεις φιάξει ή όποιος άλλος έχει πρόβλημα ας μου στείλει το email του να του στείλω το προγραμματάκι που φιάχνει τις com.
  10. Jam Jamin Σχετικά με service..:( 25 ημέρες σύνολο με τα πηγαινε ελα. 10 μέρες το sevice της Ιταλιάς για 1 ηχειάκι..:mad: :mad: :mad:
  11. Υπάρχει διαφορά προς το καλύτερο αλλά όχι ότι είναι τέλειο, Για το ηχειάκι έγραψα παραπάνω άντεξε 1 μήνα:mad:
  12. Το ηχειάκι του δικού jamin παρέδωσε το πνεύμα! Το έχω στείλει Ιταλία που είναι το πιό κοντινό service.... Θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει πίσω, έκανε 10 ημέρες να πάει άντε να δούμε πότε θα γυρίσει...:( (άντεξε 1 μήνα :mad: )
  13. Υπάρχει το ΟΖΙ βγαίνει σε έκδοση για PC και για PDA παίρνει χάρτες σκαναρισμένους τους οποίους καλιμπράρεις με το πρόγραμμα για το PC, πολύ καλό, το έχω δοκιμάσει σε demo μόνο το έχω βρει όμως.΄ Ένα άλλο είναι το VITO SmartMap, αυτό λιγότερο καλό. Και το γνωστό PathAway μπορεί να παίξει οτιδήποτε σκαναρισμένο και είναι καλό. Υπάρχουν και άλλα παρόμοια αλλά όλα δεν συμπεριλαμβάνουν χάρτες πρέπει να τους βρείς και να τους καλιμπράρεις, δεν είναι δύσκολο πάντως να γίνει. Το ψάχνω και εγώ πολύ γιατί είμαι ναυτικός αν βρω κάτι άλλο θα σας πώ.
  14. Με ποιό πρόγραμμα μπορούμε να κάνουμε μετατροπή ταινίας dvd για να την βάλουμε στο 9100, αλλά να παίρνει τους Ελληνικούς υποτίτλους, έχετε κάτι να προτείνεται?
  15. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για το προγραμματάκι πού μπαίνει στην today screen και μπορείς να διαχειριστείς το bluetooth , φωτισμό οθόνης και τέτοια, πως λέγεται...?
  16. Εμένα το resco pro λειτουργεί κανονικά με τα Ελληνικά, και έχω βάλει και το αρχειάκι για τα Ελληνικά sms με 160 χαρακτήρες. Αν κάποιος θέλει κάτι περισσότερο pm :)
  17. Και το resco λειτουργεί κανονικά...:)
  18. Να ρωτησω κατι για video... κατεβαζει κανεις απο εδω http://www.blue-whitegt.com ? προσπαθω να καταλαβω τι video ειναι αυτα, νομιζω avi αλλα ειναι και σε 544 χ 414, και να τα παιξω στο 9100.. Καμια βοηθεια??:(
  19. Να ρωτήσω κάτι... Στο site expansys όταν πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου έχει επιλογή και για επαγγελματικό ΑΦΜ, αν το διαλέξεις αφαιρεί το ΦΠΑ, ισχύει αυτό?
  20. Για Ελληνικα βαλε το resco.. καπου στα forum εχει βαλει καποιος και ενα αρχειακι για να στελνεις sms με 160 χαρακτηρες
  21. ok το ειδα τωρα και εγω διαθεσημο..:D ευχαριστω
  22. Σε αναμονη το δειχνει στο expansys η κανω λαθος?
  23. Κάποιος καμιά καλή ιδέα από που να το πάρουμε ???:(
  24. Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει το Greek Blue angel SMS ? Το κατεβάζω αλλά δεν κατεβαίνει σωστά... και με τον κώδικα δεν τα καταφέρνω..:(
  25. Αυτό ήταν! Το Kaspersky φταίει! Ευχαριστώ πολύ:)
×
×
  • Create New...