Jump to content

vasilistsakalog

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasilistsakalog

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vasilistsakalog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα,θα ηθελα να μου δωσετε μια απαντηση σχετικα με το πως σβηνω καποιον φακελο που δημιουργησα,απο την αρχικη οθονη του κινητου μου.το μενου μου ειναι στα ελληνικα.ευχαριστω.
  2. καλησπερα παιδια ,θα ηθελα καποιες διευκρινισεις αν ειναι ευκολο,γιατι ειμαι ψιλο ασχετος. α)μπαινω στο ggogle maps και ενω προσπαθω να βρω καποια τοποθεσια,δεν μου εμφανιζει τιποτα.πρεπει να κατεβασω κατι???εχω συνδεση. β)οταν μπαινω στο μαρκετ και μου ζηταει κωδικο google και ονομα ,τα βαζω και ενω παει να κανει συνδεση,μου λεει μετα απο 5 λεπτα οτι η συνδεση με τον διακομιστη απετυχε διοτι ειτε δεν ειναι εφικτη ειτε η καρτα σιμ δεν εχει προσβαση δεδομενων.τι πρεπει να κανω.μου το εμφανιζει εδω και 3 μηνες τωρα. γ)γιατι δεν μου αποθηκευει τον ηχο στο ξυπνητηρι και γενικα τισς ρυθμισεις?? δ)οταν πτωτοανοιξα την συσκευη στην αρχικη οθονη του κινητου εγραφε ωρα,τοποθεσια(την πολη μμου),τον καιρο,θερμοκρασια και τα λοιπα.ξαφνικα ολα χαθηκαν και γραφει μονο την ωρα.ακομα και οταν παω στον καιρο δεν εμφανιζει τιποτα και οταν ψαχνω μου λεει οτι δεν ειναι εφικτη η συνδεση.γιατι??? ευχαριστω πολυ και θα ηθελα να μου πειτε επισης αν υπαρχει καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας να μιλησω για να λυσω αυτα τα προβληματα.
  3. καλησπερα παιδια.θα ηθελα μια παρα πολυ μεγαλη εξυπηρετηση.να μου πειτε ενα τηλεφωνο ή μια σελιδα στην οποια θα μπορουσα να ενημερωθω πληρως για το τηλεφωνο μου και καποια σοβαρα προβληματα που εχω.ενα τηλεφωνο της htc στην ελλαδα υπαρχει?
  4. καλησπερα!θα ηθελα καποιες απαντησεις σχετικα με το κινητο μου: 1)προσπαθω να μπω στο εικονιδιο μαρκετ και μου ζηταει λογαριασμο με την google.δινω τον λογαριασμο ,κανει συνδεση(προσπαθει)και μετα μου λεει οτι<<δεν ειναι δυνατη η δημιουργια συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη!!!γιατι???ιντερνετ εχω κανονικα. 2)στην αρχικη οθονη,πανω στο ρολοι,εβγαζε την πολη μου,την θερμοκρασια και τον καιρο.τωρα τιποτα.οταν συνδεοομαι με τον καιρο δεν βγαζει τιποτα.γιατι?? 3)ενεργοποιω το blootuth κια οταν παω να στειλω απο αλλα κινητα στο ματζικ,δεν κανει συνδεση ενω και απο το ματζικ προς αλλα κινητα ζηταει καποιον κωδικο.τι κανω??
  5. σε ευχαριστω πολυ vman.θα ηθελα επισης και μια ενημερωση με το gprs γιατι μου ειπαν πως χρειαζεται να κατεβασω καποιο προγραμμα
  6. vman καλησπερα.εγω αγορασα σημερα το htc απο το γερμανο με δικτυο κοσμοτε συνδεση.ειμαι εντελως καινουργιος και ψιλοασχετος.θα ηθελα καποια βοηθεια σχετικα με το πως μπαινω ιντερνετ χωρις wifi,τι πρεπει να κατεβασω,πως μπαινω gprs,τι κατεβαζω και το μενου μου ειναι στα ελληνικα,υπαρχει προβλημα???
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ HTC MAGIK ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ: Α) ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Β)ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΟ GPS ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γ)ΤΟ WIFI ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ? Δ)ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η' ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..
×
×
  • Create New...