Jump to content

gr_elias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gr_elias

  1. Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μαθαίνω το υπόλοιπο του συμβολαίου μου με ένα μήνυμα? στέλνω "ΕΥ" στο 1256 και μου έρχονται τεσσερα διαφορετικά μηνύματα!! Πόσο έχω για δικύτο cosmote, πόσα sms έχω για τους άλλους, ποσα λεπτά έχω προς άλλους και ενα ενημερωτικό, που είναι πραγματικά εκνευριστικό. Έστω αν μπορώ να μαθαίνω με κάποιο τρόπο μεμονωμένα, πχ μόνο προς άλλους. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
  2. Καλησπέρα παιδιά! Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μετακινώ φωτογραφίες απο τις "δημιουργημένες" σε αλμπουμ και να μην εμφανίζονται όμως στον φακελο "δημιουργημένες" παρα μόνο στο αλμπουμ που τις μετακινώ; Και επίσης μήπως υπάρχει πιθανότητα να είναι κάτι password protected ένας φάκελος; Ευχαριστώ πολύ!
  3. Σ'ευχαριστώ πολύ, δούλεψε!! Αν και μερικές επαφές μου τις εμφανίζει διπλές σε μορφή +Παπανικ +Παπανικολάου Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό! :wacko: Επίσης, γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζει emoticons στα μηνύματα το Ε52; Ευχαριστώ πολύ!
  4. Καλησπέρα παιδιά! Έχω πάρει το Νοκια Ε52 και προσπαθώ να αντιγράψω τις επαφές μου απο το Sony Ericsson που έχω χωρίς αποτέλεσμα. Έχω μεταφέρει το .vcf αρχείο με τις επαφές στον υπολογιστή μου και όταν ανοίγω το ΟVI Suite δεν βρίσκω κάπου να το φορτώσω... Πατάω Sync contacts, αλλα είμαι γενικά μπερδεμένος καθώς πρώτη φορά παιρνω Νοκια και δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος. Όταν προσπάθησα να τις στείλω με bluetooth μου εμφανιζόντουσαν με \1 οι επαφές και με άναρχη σειρά και ταξινόμηση ονοματεπώνυμων. Πρέπει να το κάνω έγκαιρα αυτό καθώς η κάρτα μου θα χάσει το σήμα της, υπάρχει δυνατότητα; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...