Jump to content

vales4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vales4

  1. Καλησπέρα και πάλι σε όλα τα παιδιά! Είμαι ένα βήμα πριν αγοράσω ένα 12αρι το οποίο θα χρησιμοποιώ για θέρμανση τον χειμώνα. Έχετε να προτείνετε κάποιο το οποίο θα είναι οικονομικό στην κατανάλωση? Ίσως το ποιο οικονομικό σε ρεύμα στην θέρμανση? Το μπατζετ μου κινείται στα 800Ε μαξιμουμ. Σε προηγούμενα ποστ μου είχα γράψει ότι πάω προς το LG Prestige H12AK http://www.skroutz.gr/s/3269168/LG-Prestige-H12AK.html η το Samsung AR12FSSKABEN http://www.skroutz.gr/s/2952321/Samsung-AR12FSSKABEN.html. Διαβάζοντας όμως εδώ μέσα σταδιακά απέκλεισα το SAMSUNG αφού διάβασα ότι γενικά δεν έχουν καμιά αξιοπιστία. Έμεινε το Lg αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος αφανώς διότι η Lg δεν είναι κάτι το τρομερό στην κατηγορία του κλιματισμού αφετέρου διότι είναι και ακριβούτσικο. To hitachi Hitachi RAC/RAS-S14HA θα μπορούσε να είναι μια επιλογή καλή. Θα μπορούσε να είναι το κορυφαίο σε κατανάλωση στην κατηγορία του δηλ 12αρι-14αρι μαξιμουμ 800Ε? Αν παίζει κάποιο ρόλο μένω Κατερίνη. Ευχαριστώ πολύ!
  2. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όταν αγοράσω θα ενημερώσω ποιο πήρα και για την εμπειρία χρήσης!
  3. gnt Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου! Γενικότερα έχεις άποψη για το lg prestige? να το προτιμήσω και να εμπιστευτώ αυτά που λένε στο σαιτ τους? Γενικότερα έτσι όπως τα λένε δείχνει να είναι από τα κορυφαία κλιματιστικά της αγοράς σε επίπεδο χαρακτηριστικών.
  4. Μπορείς να μου πεις που βρίσκω αυτά τα spec sheets γενικά? πληκτρολογώ στο google κάτι συγκεκριμένο? γενικά ενδιαφέρομαι να πάρω πληροφορίες για το Lg prestige H12AK και το Samsung AR12FSSKABEN. Στο τσατ της samsung που μίλησα προ λίγων ημερών τους ρώτησα γιατί δίνουν επίσημα τόσα ελλειπή στοιχεία για το συγκεκριμένο μοντέλο και μου είπαν οτι αυτα μας δινει η εταιρια. Υποθετικά μιλώντας αν το Lg ειναι Α+++ σε μέση ζώνη σε θερμή θα είναι Α++++ ?( ξέρω οτι δεν υπάρχει τέτοια ενεργειακή κατηγορία) Γενικά ψάχνω κλιματιστικό που θα είναι η μόνη πηγη θέρμανσης το χειμώνα και θέλω να έχει οσο το δυνατόν λιγότερη κατανάλωση και να χει καλα φιλτρα καθαρισμού αέρα διοτι οπως και να το κάνουμε το κλιματιστικό θα ορίζει την ατμόσφαιρα του αέρα εντός σπιτιού. Θα αγόραζα ξανά το Hitachi RAS/RAC-S10HA από το οποίο είμαι πολύ ικανοποιημένος καθώς αγόρασα για τον χώρο εργασίας μου 2 κομμάτια πριν 4 μήνες αλλά πρώτον δέν έχουν ιονιστή και δεύτερον ψάχνω κλιματιστικό με ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση στην θέρμανση. Ευχαριστώ γενικά και για όλα!
  5. Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ και σε όλα τα παιδιά εδώ τα οποία κάνουν εξαιρετική δουλειά. Είμαι μέλος καιρό και παρακολουθώ αρκετά και σχεδον πάντα χωρίς να ρωτήσω βρίσκω τις λύσεις σε όλα τα θέματα. Δεν βρήκα απάντηση στο ερώτημα μου και λέω να το παραθέσω. Λοιπόν ας τα παρουμε απο την αρχη. :D Τα κλιματιστικά πλέον χωρίζονται σε ενεργειακές κλάσεις θέρμανσης ανω του Α δηλ. Α+ ή Α++ ή Α+++ στον σκρουτζ λεει οτι η μέτρηση αυτή γίνεται σε ενεργειακές ζώνες πχ θερμή ή μέση. Τι γίνεται στην περίπτωση όπου έχουμε ένα κλιματιστικό σε ΜΕΣΗ ζώνη όπου είναι Α++ και δεν αναφέρει καθόλου τι είναι σε θερμή? Είναι υποθετικά Α+++ προτάσσοντας τη λογική οτι αφού είναι ισχυρό σε μέση ζώνη( όπου τα κρύα είναι πιο πολλά και ο χειμώνας μεγαλύτερος σε διάρκεια) ή ισχύει κάτι άλλο? Τι να προτιμήσω ένα Α+++ με μέτρηση στη θερμή ζώνη ή ένα Α++ με μέτρηση στη μέση ζώνη? ή δεν έχουν διαφορές ουσιαστικές? Εχει απαντηθεί κάπου αυτό το ερώτημα? Δεν ξέρω καλά καλά αν στέκει. Ένα τέτοιο κλιματιστικό ειναι το Samsung AR12FSSKABEN. όπου είναι Α++ με μέτρηση σε μέση ζώνη. μιλάμε για θέρμανση πάντα.
×
×
  • Create New...