Jump to content

christos_99

Members
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christos_99

  1. Καλησπερα.!! Δυστυχως φιλε μου @MobileX δεν καταφερα να κανω αυτο που προτεινεις, δεν υπαρχει τετοια διαδρομη ουτε παραπλησιος τροπος για να το υλοποιησω... Σ ευχαριστω για την προσπαθεια σου να βοηθησεις.!! Εν παση περιπτωση, θα παραμεινω ετσι. Τωρα, υπαρχει καποιος τροπος απο τις επαφες του viber (και messenger του fb, οσες εχουν δηλωμενο αριθμο) να συγχρονιστουν οι φωτογραφιες των χρηστων-επαφων (φωτο προφιλ αντιστοιχα) στο gmail και συγχρονισμος με τις επαφες, ουτως ωστε να εμφανιζονται ομορφα στις επαφες οταν γινετε εισερχομενη-εξερχομενη κληση οπως στο viber.? Ευχαριστω :):):) .!!
  2. Καλημερα φιλε μου.! Εκανα αυτο που ειπες, αλλα το αρχειο βγηκε σε .vcf στο drive, κι ετσι οταν εκανα επαναφορα δεν ζητησε να επιλεξω ουτε επαφες ουτε θεση αποθηκευσης με αποτελεσμα να τα κανω διπλοτυπα στο gmail... Δεν καταφερα να το κανω και κατι εχω κανει εντελως λαθος.. Αν μπορεις να δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες για την διαδικασια :) . Ευχαριστω.!!!
  3. Καλησπερα σας.! Κατοχος Nexus 5X, το θεμα μου ειναι οτι οι επαφες φαιονται κανονικα απο τον λογαριασμο του gmail, αλλα δεν μπορω να τις αποθηκευσω στην μνημη τηλεφωνου, κανω εισαγωγη/εξαγωγη αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα προβολης απ τη μνημη συσκευης, παρα μονο απ το λογαριασμο... Μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του.?? Ειναι αναβαθμισμενο σε Android 7 αν παιζει καποιο ρολο. Ευχαριστω.!!
  4. Καλημερα στην παρεα.! Οσο αφορα το θεμα φορτιση κι εμενα με προβλημματιζει πολυ αυτο με τα 3A, οταν μεχρι πριν 1 χρονο στο samsung S Plus χρειαζομουν 2,5 ωρες για πληρη φορτιση απο 5% με φορτιστη 0,7Α, και η μπαταρια του ακομη βασταει αψογα μετα απο 3 χρονια χρησης... Γι αυτο και ρωτησα πως ισως να ναι καλυτερη η φορτιση με λιγοτερα Αμπερ, κι ας παρει την 2πλασια ωρα. Αυτο ομως πρεπει να μας το απαντησει καποιος τεχνικος, και οχι απλα θεωριες. Οι κατασκευαστες κανουν το παν για να ειναι συνεχως οι πελατες ευχαριστημενοι βαζοντας γαιδουρια φορτιστες, αυτο ομως μηπως εχει αρνητικα αποτελεσματα στο μελλον...?
  5. Καλησπερα σας.!! Σημερα παρελαβα το 5X απο σκρουτζ και τωρα περναω android 7. Πρωτες εντυπωσεις απλα εκπληκτος, ειδικα αν συνηπολογισθει πως προηγουμενο κινητο ειχα ενα κινεζικο Elephone G4... Εχω καταληξει μετα τα σχολια σας, σε προστασια Nillkin H+ Pro και θηκη Nillkin σιλικονουχα την χρυση, πιστευω θα κανει ωραια αντιθεση με την μαυρη πλατη του τηλεφωνου, εντυπωσεις απο καποιον που χει αυτο τον συνδυασμο.?? Νομιζω εκανα μια χαζομαρα ομως, μολις παρελαβα πριν το ανοιξω το εβαλα απευθειας στην πριζα για φορτιση, ειχε μεσα υπολοιπο η μπατταρια και γεμισε πολυ γρηγορα, ο υπαλληλος στον γερμανο, οταν αλλαξα την σιμ, μου ειπε πως η πρωτη φορτιση πρεπει να γινει αφου εξαντληθει πληρως η μπατταρια. Τελικα ποια ειναι η σωστη διαδικασια.? Κινδυνευω να εχω καταστρεψει την μπατταρια.?? Και κατι ακομη, το κουτι μεσα ειχε ανταπτορακι οπου απο type-c -> micro usb, o φορτιστης μας ειναι 3Α, ο samsung που χρησιμοποιουσα μεχρι πρωτινως ειναι 0.7Α θα ειναι σωστο για την μπατταρια να φορτιζει με λιγοτερα Amber, δεν με ενοχλει η αργη φορτιση μεχρι το 100%, αυτο που θελω ειναι να πετυχω μεγαλυτερη διαρκεια ζωης της μπατταριας, και θεωρητικα ειναι σωστοτερο να κανει αργη φορτιση. Αυτα, συγνωμη αν σας ζαλισα μα την εχω πατησει και με οθονη και με μπατταρια σε προηγουμενες συσκευες και αυτη την φορα επιβαλλετε να ειμαι προσεκτικος. Καθε αποψη καλοδεχουμενη κι ευχαριστω.!!!
  6. Σε ολα τα Red ειναι εξ αρχης ενεργοποιημενο το VF Πας Παντου, και για την Ζωνη 1 (Ευρ. Ενωση εκτος Ελβετιας αν θυμαμαι καλα) ειναι εντελως δωρεαν. Τωρα αν πχ εισαι Γερμανια κληση-> Ελλαδα οτι εχει το παγιο σου, Γερμανια κληση-> Γερμανικο νουμερο επισης οτι εχει το παγιο σου, Γερμανια-> Γαλια βασικη χρεωση περιαγωγης. Και εννοειτε DATA και SMS οτι εχει το προγραμμα σου χωρις εξτρα χρεωση (με VF Πας Παντου). Αναφορικα: Ζωνη 1=3ευρω (RED δωρεαν). Ζωνη 2=7ευρω, Ζωνη 3=12ευρω. Ζωνη 4 (δορυφορος)=τεραστια χρεωση με βημα γυρω στα 7ευρω/λεπτο αν θυμαμαι σωστα Αυτο θεωρειτε κληση προς το εξωτερικο, οποτε ναι εχει βασικη χρεωση κλησης διεθνους δικτυου Για 100% οτι ειναι ενεργοποιημενο το VF Πας Παντου κληση στο 13830. Μπορει να ειναι διαθεσιμο αλλα να ειναι απενεργοποιημενο.
  7. Καλη Τυχη και Καλη Επιτυχια σε ολα τα μελη της κοινοτητας.!!
  8. Καλγσπερα. Λοιπον, ξακινησα να φλασαρω, ανοιξα flash tool, φωρτοσα το scatter, ενεργοποιησα εκεινο απ τις ρυθμισεις DA, DL κλπ. Παταω download, συνδεω το κινητο χωρις μπαταρια και τπτ απολυτως... δεν εκανε απολυτως τιποτα σαν να μην το συνδεσα ποτε. Περασα και τα drivers και παλι απολυτως τπτ.... Εβαλα και την μπαταρια, παλι τιποτα... Μπορει να σκεφτει κανποιος τι λαθος εχω κανει και δεν ανταποκρινετε...?? Ευχαριστω.!
  9. Καλησπερα φιλοι...!! Διαβασα μερικες σελιδες για τα φλασαρισματα στις κινεζιες... Ισως να χει απαντειθει μεσα σε ολες αυτες τις σελιδες το προβλημμα μου, οποτε σορρυ για την επαναληψη του ιδιου προβλημματος. Επεσε στα χερια μου, το πρωην τηλ του πατερα μου, οπου του ειχε βγαλει την παναγια του καημενου. Ενα Jiake ή Star ειναι, I9500W κλονος του Galaxy S4. Φοβερο τηλεφωνο, καταπληκτικο, ολοιδιο και εμφανισιακα και τρεχει ανδροιδ 4.2.2 Το μονο ελατωμα, που αν δεν το ειχε ειναι κινηταρα, ειναι το προβλημμα με το touch του. Αλλου πατας αλλου βρισκετε, οποτε θελει πιανει, οποτε θελει πατας αριστερα και νομιζει οτι πατησες δεξια, κανει πισω μονο του... οτι να ναι. Και σκεφτηκα, οτι μεχρι στιγμης, αντι να παραγγειλω αλλο touchdigitizer, να του κανω μια αναβαθμιση. Εψαξα στο http://www.needrom.com και βρηκα αυτες τις ρομ: http://www.needrom.com/category/jiake/s4-jiake/ Το χει δοκιμασει ή εχει παθει καποιος αυτο που το προβλημμα που χει το δικο μου?? Ειδα βιντεο στο youtube κι εχουν κι αλλοι το ιδιο προβλημμα στο συγκεκριμενο μοντελο. Επειδη ψιλοφοβαμαι να φλασαρω σ αυτο το τηλεφωνο (μεχρι στιγμης εχω φλασαρει πολλες ρομ στο κανονικο μου τηλεφωνο, galaxy S plus και οσες ρομ εβαλα μπηκαν ολες με επιτυχια, αλλα ειναι διαφορετικη η διαδικασια εκει, δεν ειναι σαν αυτο τον οδηγο του τοπικ) τι μου προτεινετε εσεις?? Να δοκιμασω κι αν στρωσει καλως? η θα χω ενα γυαλιστερο τουβλο στα χερια μου, και μηπως η αγορα καινουριου touch ειναι μονοδρομος και ασφαλεστερο απο ολα?? Ευχαριστω πολυ που διαβασατε το μακροσκελες ποστ, και σορρυ για την κουραση που σας προκαλεσα.!
  10. Ευχαριστω πολυ παιδια, θα την δοκιμασω!! Να στε καλα!!
  11. beep-beep. Ανανεωση. Κανεις??
  12. Καλησπερα παιδες!! Εχω καιρο να γραψω στο θεμα. Παλιοτερα ειχα αλλαξει πολλες ρομ, ολες ομως με το ιδιο σπαστικο κολημα, εκλεινε το τηλ μονο του εκει που δεν το περνες χαμπαρι. Το αφηνα κλειδωμενο, μετα απο λιγη ωρα το πιανα στα χερια μου και ηταν κλειστο. Ετσι την ψωνισα μια μερα και λεω δε γαμ... και ξαναεβαλα την μαμα και ησυχασα. Ξερετε αν βγηκε καμια καινουρια που να μην κανει κοληματα και επανεκινησεις??? Γτ τωρα τελευταια εχει γινει πολυ βαρια και η εφαρμογη του fb και εχω αγανακτησει, μεχρι να την ανοιξει περναει 1 λεπτο, αλλες φορες την ανοιγω και μου πεταει αναγκαστικο κλεισιμο κλπ. Εεεε?? τιποτα καμια καινουρια που να μην κανει lag και επανεκηνισεις, εσεις που εχετε αλλαξει πολλες?? Ειδα και τον sefis33 να λεει για μια καλη ρομ. Ποσο καιρο την εχεις φιλε?? Εχει καιρο που βγηκε αυτη, Βγηκε καλη τελικα??
  13. Είναι ολόιδια γιατί είναι η ίδια ρομ. Δεν άλλαξες ρομ, απλώς φλάσαρες μία πιο καινούρια έκδοσή της ίδιας ρομ. Δεν σου πρότεινα να κάνεις wipe data γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να μην σου σβήσουν εφαρμογές και ρυθμίσεις. Αν σου ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα δοκίμασε κάποιο άλλο kernel και αν πάλι σου ξαναπαρουσιαστεί και θέλεις οπωσδήποτε την ίδια ρομ ξαναεγκατέστησέ την με full wipe αυτή τη φορά (σ'αυτήν την περίπτωση σβήνουν εφαρμογές και ρυθμίσεις από το τηλέφωνο γι'αυτό κράτα πιο πριν ένα backup με κάποια εφαρμογή όπως το titanium, mybackup root, κλπ). Αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξαναπαρουσιαστεί. :) Σ ευχαριστω παρα πολυ Κουρος!! Μ εκανες πρωτο μαγκα!!! Θα ακολουθησω τις συμβουλες αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημμα!! :):):):):)
  14. Καλησπερα σας!!! Περασα την release 2 φενεται σχεδον ολοιδια μ αυτην που ειχα. Κουρος εκανα αυτο που μου ειπες δηλαδη χωρις wipe data. Το θεμα ειναι οτι δεν γυρισε στις εργοστασιακες ρυθμισεις, ουτε εσβησε εφαρμογες τπτ, το wipe data αυτο κανει αν καταλαβα καλα. Και μεχρι στιγμης δεν εχει κλεισει (πολυ καλο αυτο παιδια)!!!!!!
  15. Σας ευχαριστω πολυ παιδια και τους 2, κουρος μια ερωτηση, αυτη που λεει ο Δημητρης και αυτη που εχεις και εσυ στην υπογραφη σου ειναι η τελευταια εκδοση??? Θα την βαλω αυριο πρωι και θα γραψω αποτελεσματα!!
  16. Καλησπερα παλιοπαιδα!! Λοιπον εχω ενα θεματακι, εχω περασει την cyanogenmod 11-20140118-unofficial-dev_connection_team-ariesve και αριθμο εκδοσης cm_ariesve-userdebug 4.4.2 KOT49Hb1ebdd5b73test-keys. αν τα γραφω και σωστα, ειναι δηλ 4.4.2 kitkat adc teams beta αν θυμαμαι καλα. Την εχω κανα 1.5 μηνα πανω, πολυ ευχαρηστημενος, αλλα εχει θεμα το κινητο, εκει που ειναι στην αναμονη κλειδωμενο, κλεινει μονο του, χωρις να αναβοσβησει οθονη. Και μετα εννοειτε ΔΕΝ ξαναοιγει και μονο του αλλα οταν το παρω χαμπαρι και το ανοιξω εγω. ΤΙ μπορει να παιζει ρε παιδια?? Καμια motherboard?? Μπορει να εχει κατι η ρομ?? Γιατι και την προηγουμενη custom rom που ειχα μου το εκανε αυτο. Το χει παθει κανεις αλλος??
  17. οχι format system δεν εκανα γιατι και στον οδηγο λεει οτι δεν ειναι απαραιτητο αν εχεις ιδια εκδοση android. θα το δοκιμασω και αν στρωσει καλως. ευχαριστωωωωω!!!!!
  18. Χτες περασα την CyanogenMod 10.1 by ADC Team - Release 4 και καθε φορα που ανοιγω-κλεινω το τηλεφωνο χανει τον ηχο κλησης και καμια φορα και τον ηχο μυνηματων. Κουρος 17 σωσε με. Κρεμομαι απ τις γνωσεις και τις εμπειριες σου.
  19. Καλησπερα σε ολους. Ξερει κανεις κανενα τροπο να μπορεσω να βαλω για φοντο μια εικονα η οποια ειναι καθετη να μπει ακριβως στην οθονη για φοντο?? Δεν θελω δηλαδη οταν παω να την ορισω να μου βγαζει μαζι και την οριζοντια ρυθμιση κι ετσι μια εικονα η οποια ειναι απο μονη της καθετη με περιοριζει και βαζω την μιση φωτογραφια. Καταλαβαινετε τι εννοω ετσι??
  20. Εχω την CM10 by ivendor (Release 2.5) αυτην που με ειχατε προτεινει δηλαδη. Ξαναπερασα την ρομ χτες το βραδυ και δειχνει να χαζοεστρωσε. Μαλλον το kernel εφταιγε. Θα δειξει στην πορεια αν πανε ολα καλα.
  21. καλησπερα φιλοι μου, εχω θεμα με τις εφαρμογες και καποια bugs με την ρομ και το κερνελ που περασα. Κολαει το facebook το play store και καθε φορα που ανοιγω-κλεινω την συσκευη φευγει η συντομευση για τις γρηγορες κλησεις κατω αριστερα διπλα στις επαφες :mad: :mad: :mad:. Τι παιζει με τις εφαρμογες τι μπορω να κανω???
  22. Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας φιλοι μου.... Προς το παρον εβαλα το CastagnaIT... Τωρα να πω οτι ειδα και διαφορα θα σας γελασω.... Θα αφησω να περασουν λιγο οι μερες και μετα θα βαλω και τα υπολοιπα... Ολα θα τα δκιμασω ηταν να μην παρω φορα.....
  23. Νταξει ευτυχως τις περισσοτερες τις βρηκα απ το παλιο μου κινητο. 2-3 δεν εχω μονο θα τις ξαναπαρω. Για kernel τι μου προτινετε??? Αξιζει να το αλλαξω??? τι θα κερδισω???
  24. Οχι που δεν θα κανα μ*λ*κ*ι*α.... Την περασα φιλοι μου την rom μια χαρα ολα κομπλε, μονο που δεν εκανα back up τις επαφες. Εκανα τα μηνυματα, τις εφαρμογες, και νομιζα οτι με το call log γινοντε και οι επαφες... Τελικα δεν γινανε... Υπαρχει κανας τροπος να τις επαναφερω??? Ελατε βοηθηστε ρε hackers.... Ευχαριστω πολυ για ολα παντος.... το τηλεφωνο εχει αλλαξει ριζικα (προς το καλυτερο)..... Τι εχανα τοσο καιρο....
×
×
  • Create New...