Jump to content

MeXiCaN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MeXiCaN

  • Ημ. Γέννησης 04/06/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

MeXiCaN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα το πάω για service οπότε και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σας ευχαριστώ παίδες για την βοήθεια.
  2. Αυτό θα κάνω δεν έχω άλλη επιλογή και μακάρι να φτιάξει. Πόσο καιρό θα μου το κρατήσουν; έχει κάνεις ιδέα;
  3. Γιατί από ότι έχω διαβάσει δεν έχει νόημα όλα το έχουν το πρόβλημα αυτο και δεν φτιάχνεται ακόμα και άλλη συσκευή να μου δώσουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά... Πολύ κρίμα πάντως που ένα τόσο καλό κινητό έχει πρόβλημα σε κάτι τόσο βασικό. Η λύση στα ξένα φόρουμ από όσο κοίταξα είναι να πάρεις άλλο κινητό... Γιατί τόσο καιρό κάνεις δεν έχει κάνει τπτ γιαυτό το πρόβλημα και ούτε πρόκειται να ασχοληθούν.
  4. Γειά σας παιδιά, έχω το N5 1-2 βδομάδες τώρα και όλο μου κάνουν παράπονα ότι δεν με ακουν. Από ότι έψαξα το έχουν πολύ το πρόβλημα και δεν υπάρχει πουθενά κάποιο fix δυστυχώς ακόμα... Και από ότι κατάλαβα δεν θα υπάρξει αφού έχει περάσει τόσος καιρός.
  5. Α κρίμα... Ναι τα σπάει πραγματικά! Επιτέλους μετά από κάποιες δοκιμές κάτι σταθερό και γρήγορο.
  6. Πέρασα χθες την CodecROM μετά από κάποια θετικά σχόλια που διάβασα εδώ και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος και επιτέλους νομίζω ότι σταμάτησαν κάποια lag που με ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό με άλλες rom. Έχω κάποιες απορίες όμως αν μπορεί να με βοηθήσει όποιος την έχει, στο AOSP Lockscreen ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω τις συντόμευσης όταν πας να ξεκλειδώσεις το κινητό η απλά να έχει μια επιλογή το ξεκλείδωμα και επίσης αν ξέρει κανείς αν έχει καμιά επιλογή κάπου για να μην είναι transparent η statusbar γιατί δεν βρίσκω πουθενά τέτοια επιλογή.
  7. Υπάρχει κάτι που να μην λειτούργει σε αυτή την rom; η κάποιο bug γενικά; Γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ να την περάσω με έχει εντυπωσιάσει πολύ από το video.
  8. Γεια σας, μετά από τα τελευταία posts σας ψήθηκα να περάσω την foxhound 2.3 έχει πολλές επιλογές όταν την περνάς και χάθηκα η αλήθεια είναι γιατί δεν ήξερα ακριβώς τι κάνει η κάθε μια και τι πρέπει να επιλέξω για καλύτερο. Όταν τελείωσα το install έχοντας κάνει και ποιο πριν mega wipe διαπίστωσα κάποια πολύ μικρά κολλήματα αλλά το κινητό πήγαινε πολύ γρήγορα σε γενικές γραμμές! Μόλις όμως πέρασα από titanium backup τα apps μου το κινητό πάει τα έπαιξε κολλούσε συνέχεια και λαγκαρε για ώρα τι restart να κάνω και fix permissions αλλά τίποτα… Σιγά σιγά όμως σαν να ηρέμησε δηλαδή δεν κάνει αυτά τα τρομερά κολλήματα αλλά κολαει ακομα δεν είναι καθολου smooth μερικές φορές. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως έκανα κάτι λάθος στις επιλογές που διάλεξα όταν την πέρασα; Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι επιλογές προτείνει θα το εκτιμούσα πολύ, επίσης ποια πιστεύετε ότι είναι οι ποιο stable rom;
  9. Και εμένα με ενδιαφέρει αν έχετε να μας προτείνετε κάτι γενικά γιατί και εγώ έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ. Επίσης ποια είναι η καλύτερη Miui rom αυτήν την στιγμή και αν υπάρχει… Σας ευχαριστώ.
  10. Γεια σας, λέω να περάσω καμιά νέα ρομ και σκεφτόμουν να περάσω την CheckROM που στο sgs2 ήταν η αγαπημένη μου και το kitchen του ήταν τέλειο. Βλέπω όμως ότι δεν την αναφέρουν γενικά πλέον εδώ όπως παλιά στο sgs2 που γινόταν χαμός… γιατί έτσι; Δεν είναι τόσο καλή στο sgs3;
  11. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτά που μου προτείνατε άπλα δεν ξέρω ποια themes είναι συμβατά με την rom wanamlite, είναι και η πρώτη μου rom στο SGS3 σήμερα που αποφάσισα να κάνω ροοτ και να ξεκινήσω τα flash και τώρα ψάχνομαι για διάφορα καλούδια.
  12. Έχετε να προτείνετε κανένα καλό theme για wanamlite 2.2 ;
  13. Γεια σας. Έχω εδώ και καιρό πλέον το κινητό και μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει root ούτε έχω περάσει κάποια custom rom που συνήθως μετά από τόσο καιρό το έκανα. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλω να χάσω την εγγύηση… σε όλα τα android κινητά μου είχα κάνει τα πάντα τα έλιωνα στο flash αλλά είχα πχ στο sg2 το usb jig, το triangle away δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο… αλλά διάβασα κιόλας σε ένα link εδώ στο forum ότι δεν θα συνεχιστεί το app αυτό για πολύ καιρό κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά και ότι δεν θα υποστηρίζεται στην επόμενη έκδοση 4.1 jb. Οπότε τι να κάνω λέτε; Να κάνω root κτλπ. Και να έχω την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποια λύσει μελλοντικά; Η υπάρχει κάποια λύσει ήδη που να γνωρίζετε; Πιστεύω ότι να χάσω την εγγύηση είναι πολύ σημαντικό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχη.
  14. Γεια σας είμαι και εγώ κάτοχος από σήμερα Sg3! δεν το έχω πολύ δουλέψει ακόμα, έκανα όμως τεστ στην οθόνη για να δω για τυχόν προβλήματα και έχω τελικά αυτές τις μαύρες τελίτσες που έχουν και κάποιοι άλλοι που φαίνονται όταν λειτουργείς το κινητό σε σκοτάδι και έχεις κάποιο μαύρο φόντο. Αυτό το πρόβλημα είναι γενικό; Υπάρχει σε όλες τις AMOLED η είναι άπλα σε μερικές ελαττωματικές; Να ζητήσω αντικατάσταση η δεν έχει ουσία; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...