Jump to content

jane321

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jane321

  1. Από το συμβόλαιο μου βλέπω στο κεφ. 11.2: Η Ελάχιστη Αρχική Διάρκεια της Σύνδεσης ορίζεται σε δύο μήνες από τη σύνδεση του Συνδρομητή στο δίκτυο της Εταιρίας και μετά τη λήξη της ως άνω Ελάχιστης Χρονικής Διάρκειας μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου. Και από το κεφ. 11.3: Κατά τη διάρκεια της Ελάχιστης Αρχικής Διάρκειας... ο Συνδρομητής μπορεί να καταγγείλει την παρούσα μόνο για σπουδαίο λόγο όπως λεπτομερέστερα ορίζεται στο Άρθρο 12 (της σύμβασης). Η 12 μηνη δέσμευση ισχύει εάν έχεις πάρει επιδότηση. Και πάλι όμως τη διακόπτεις όποτε θες (μετά τους 2 μήνες) αρκεί να πληρώσεις το ποσό που αναγράφεται στον Πίνακα Απόσβεσης Επιδότησης.
  2. Μπορείς να πας και να τους πεις να αλλάξουν το πρόγραμμα και να σε βάλουν στην προσφορά (αν αυτό θέλεις, είναι για προγράμματα L και πάνω). Εναλλακτικά μπορείς να ακυρώσεις τη φορητότητα και να μείνεις στη Vodafone αν δεν είσαι ικανοποιημένος με την προσφορά που σου έκαναν. Από την άλλη, μπορείς να επιστρέψεις και τη συσκευή αν δεν είσαι ικανοποιημένος με την αγορά σου (νομίζω εντός 5 ημερών;). Από ότι ακούω για Wind δεν έχουν και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Ενώ στα διάφορα δελτία έχει ανακοινωθεί ότι η προσφορά ισχύει μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, όταν τους ρώτησα στο κατάστημα για επιβεβαίωση ο υπεύθυνος μου είπε (προλαβαίνοντας τον υπάλληλο που με εξυπηρετούσε) ότι μπορεί να λήξει οποιαδήποτε στιγμή. Κατά τη γνώμη μου ο πελάτης θα πρέπει να εξυπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ενημερώνεται για ότι προσφορά υπάρχει σε ενέργεια, εφόσον θεωρείται σχετική. Δυστυχώς όμως πρέπει να κουραστούμε για να φτάσουμε στο σημείο που θα έπρεπε να ήμασταν από την αρχή.
  3. Πήρα 66*50%=33 ευρώ, πλέον φόρος κινητής: τελική τιμή 37,50 ευρώ. Στο πεδίο "Συνολικό ποσό επιδότησης" γράφει 0,00 ευρώ (εκεί που παραθέτουν και τον πίνακα απόσβεσης επιδότησης) Μου είπαν ότι δεν υπάρχει χρονική δέσμευση, το ποσό επιδότησης είναι 0 (μιας και δεν πήρα επιδότηση), ελπίζω ότι το εννοούν και πως δεν θα μου λένε άλλα αν αποφασίσω να διακόψω. Όπως είπα, φαίνεται πως η προσφορά 50% στο πάγιο είναι για αυτούς που δεν θα πάρουν επιδότηση.
  4. Έριξα τη ματιά που λέγαμε και: - Το ποσό επιδότησης είναι 0 - Ελάχιστος χρόνος παραμονής ορίζεται στους 2 μήνες (λογικό) και μετά μετατρέπεται σε αορίστου Απ' ότι καταλαβαίνω, και σύμφωνα με αυτά που μου είπαν, από τη στιγμή που δε θέλεις να πάρεις την επιδότηση σου κάνουν δώρο το 50% του παγίου. Άρα δεν προκύπτει από κάπου ότι έχω υποχρέωση επιστροφής χρημάτων είτε από επιδότηση (είναι μηδέν) είτε για άλλο λόγο (έκπτωση στο πάγιο). Από την άλλη δεν έχω καμία διαβεβαίωση για το ότι θα ισχύει το 50% στο πάγιο για δώδεκα μήνες όπως μου έχουν πει. Για να μη μείνω με την ελπίδα ότι δε θα γίνει καμιά στραβή και θα μου έρθει λογαριασμός χωρίς την έκπτωση με βλέπω να πηγαίνω το πρωί για άλλη μια επισκεψούλα.
  5. Πήγα σήμερα το πρωί και ζήτησα μεταφορά από Cosmote. Πήρα το πακέτο L από 66 ευρώ βγαίνει τελική τιμή 37,5 μαζί με τους φόρους κινητής. Η τιμή αυτή ισχύει για δώδεκα λογαριασμούς/μήνες και μετά θα έχω κανονικά κάποιο ποσό επιδότησης κτλ. Κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι ότι δεν υπάρχει χρονική δέσμευση μιας και δεν παίρνω επιδότηση. Αυτό λογικά σημαίνει ότι αν κάποιος άλλος πάροχος κάνει προσφορά που με ενδιαφέρει μπορώ να φύγω οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κυρώσεις. Δεν είμαι όμως απόλυτα βέβαιος ότι δεν υπάρχει κάποια ρήτρα για επιστροφή της έκπτωσης, θα ρίξω μια ματιά στο συμβόλαιο σπίτι να σιγουρευτώ. Τέλος, μαζί με τη σύνδεση δίνουν δώρο και αποκωδικοποιητή για ψηφιακή τηλεόραση! Πάμε για Sport+ ολλανδικό πρωτάθλημα, χεχε... PS. Στο κατάστημα δεν ήθελαν να μου πουν μέχρι πότε ισχύει η προσφορά, λογικά όμως μέχρι Μεγ. Σάββατο. Το λένε εξάλλου και τα περισσότερα ειδησιογραφικά.
×
×
  • Create New...