Jump to content

pantrif

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pantrif

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pantrif's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδια. Έχω το Oneplus3 με την beta 27 oreo. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να επιστρέψω πισω σε nougat την official. Υπάρχει κάποιος οδηγός που θα με βοηθήσει να δω τι αρχεία χρειάζομαι και πως να το κάνω;
  2. καλησπέρα! Προχθές αγόρασε ένας φίλος το p1 με κινέζικη ρομ. Διάβασα κάτι οδηγίες εδώ και πέρασα την ευρωπαϊκή. Το θέμα είναι πως ξέχασα να αφαιρέσω το google account και τώρα θέλει αυτό που είχαμε βάλει άλλα δεν το θυμόμαστε. Υπάρχει κάποιος τρόπο να προσπερασουμε το google account?
  3. τελικά το κατάφερα! ήθελε στο set on boot να τσεκάρω και την επιλογή kernel settings και από τότε κάθε φορά που κλείνω και ανάβω το κινητό μου δεν χάνονται οι ρυθμίσεις! (μιλάω για την free έκδοση)
  4. καλησπέρα παιδιά! Μια ερωτησουλα θέλω να κάνω! έχω στο κινητό μου περασμένο dirty_V και προσπαθώ με το trickster mod να περάσω settings και δεν βρίσκω πως να τα κάνω save κάθε φορά που το κάνω ρεμπουτ το κινητό χάνει τις ρυθμίσεις!
  5. επειδή βλέπω πολλά bug με την kitkat υπάρχει εύκολος τρόπος επιστροφής στην αρχική rom?
  6. δεν έχω δοκιμάσει αλλά διάβασα πως έκαναν πολλοί hard reset και δεν είδαν κανένα αποτέλεσμα!
  7. φίλε καλησπέρα αν βρεις λύση πεσμου και εμένα! δεν ανάβει το led με τίποτα! ούτε με sms ούτε με αναπάντητη και συγκεκριμένα στο facebook !! help αν κάποιος έχει τη λύση!
  8. καλησπερα σας εχω βαλει στο βιβαζ μου το προγραμμα τις κοσμοτε με τα 500 mb το προβλιμα ειναι ωμος οτι δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?μπαινω κανονικα στο youtube επιλεγω ενα βιντεο και δειχνη να φορτωνη περιμενω περιμενω αλλα τπτ τι πρεπει να κανω για να βλεπο βιντεο?
×
×
  • Create New...