Ευχαριστώ!
Με στεναχωρούν λίγο στο dinosaur τα σχόλια για τις κακές φωτογραφίες στο λιγοστό φως...
Το lenovo είναι τέλειο αλλά ξεφεύγει πολύ, δυστυχώς!
Μήπως υπάρχει και κανένα ακόμα που να δέχεται 2 sim και ξεχωριστή SD κάρτα, για να του ρίξω μια ματιά;
Θέλω τη γνώμη σας για νέο κινητό που να παίρνει 2 κάρτες και TF card.
Με ενδιαφέρει να έχει μεγάλη ram ώστε να μην κολλάει, "ευπρεπείς" φωτογραφίες σε λιγοστό φως και να αντέχει λίιιιγο παραπάνω σε "ατυχείς" στιγμές και πτώσεις (στο προηγούμενό μου vernee thor ράγισε το γυαλί της οθόνης με μια μικρή βουτιά σε μαλακό δάπεδο από το μισό μέτρο).
Όσο φθηνότερο, τόσο το καλύτερο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ήμουν απίστευτα ευχαριστημένη με το προηγούμενό μου vernee, το Thor, μέχρι που έπεσε από μισό μέτρο σε ξύλινο πάτωμα και ράγισε η οθόνη... :(
Οπότε θέλω να ρωτήσω αν το apollo lite αντέχει σε πτώσεις και χτυπήματα. Η εμπειρία σας, τι λέει;
Εγώ πήρα πέρσι κινητό για τον σύζυγο. Όλα καλά, όπως ακριβώς η περιγραφή τους. Είχε έρθει σε περίπου 3 εβδομάδες.
Όμως ξεκινάνε από Κίνα (άσχετο το es στο τέλος), και ακούγονται πολλά από τελωνεία τελευταίως...
Για custom μόνο μπορώ να σου πω, γιατί δεν παρακολουθώ τις official, η έκδοση 2.3 που έβαλα πριν από κάτι μήνες είναι η καλύτερη και η πιο σταθερή που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Κάτι ψιλά προβληματάκια με τη διαχείριση μνήμης που λύνονται με αντίστοιχα προγράμματα που κλείνουν τις εφαρμογές...τίποτα σπουδαίο. Κάμερα και εφαρμογές άψογα. Θα σου έλεγα να την δοκιμάσεις. Δεδομένα από τα links που έδωσα πιο πάνω.
Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στο service της LG! Τους πήγα το κινητό με hardware πρόβλημα και ήταν όπως πάντα άψογοι και ταχύτατοι. Και ούτε λέξη για το rooted με gingerbread GW620 μου...Αυτά να τα βλέπουν άλλοι που θεωρούν ότι η εγγύηση λήγει ακόμα και αν κάποιος περάσει angry birds!