Jump to content

makis133

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About makis133

  • Ημ. Γέννησης 13/07/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

makis133's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 1. Συμφωνώ 2. Λογικό , αλλά αν με καλύπτουν οι υπάρχουσες εφαρμογές... 3. Ναι, αλλά είναι απλά μια ψηφιακή μεγένθυση, άρα είναι δώρο άδωρο , όπως σε όλα τα κινητά άλλωστε 4. Αυτό δεν το είδα, δεν έγινε καν αντιληπτό από μένα. Βέβαια δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε εδώ στο φόρουμ 5. Συμφωνώ 6. Συμφωνώ 7. Συμφωνώ , αλλά υπάρχουν και σχετικές εφαρμογές που κάνουν το ίδιο 8. Συμφωνώ, αλλά η πράξη άλλα έδειξε, βλέπε GB όπου πηγαινε σφαίρα και με την λιγότερη 9. Το ίδιο μου φένεται 10.Το ίδιο είναι Κρατάω την ενδεχόμενη ασυμβατότητα κάποιων νέων εφαρμογών. Κάποια καλή εφαρμογή πληκτρολογίου έχεις να μου προτείνεις; :)
  2. Καλησπέρα σας. Είχα αναβαθμίσει στην JB απο τότε που βγήκε επίσημα η αναβάθμιση , δλδ εδώ και 2 περίπου μήνες. Έκανα όλη την διαδικασία προσεκτικά και σωστά. Όμως παρόλο που έκανα και τις ρυθμίσεις στις επιλογές προγραμματιστή και παρόλο που φροντίζω να μην πιάνει πάνω από 390 MB RAM , το Advance παραμένει αργό σε απόκριση σε σύγκριση με το σφαιράτο GB που είχε αρχικά. Να μην πω για το μικροσκοπικό πληκτρολογιο στα sms. Επειδή λοιπόν είμαι ένα βήμα πριν το δώσω στη Samsung Θεσσαλονίκης και τους υποχρεώσω να μου το κάνουν downgrade, θα ήθελα να μου παραθέσετε τα ουσιαστικά πλεονέκτηματα της 4.1 έναντι της 2.3 . Διότι πέρα από πιο καλαίσθητο μενου δεν είδα κάτι ουσιαστικό. Χωρίς θεωρίες λοιπόν , πείτε μου πρακτικά τί περισσότερο προσφέρει η JB . :)
  3. Αρκετά καλή κάμερα , αλλά χρειάζεται να παίξεις με τις ρυθμίσεις για να πετύχεις καλό αποτέλεσμα. Στο αυτόματο προσωπικά δεν με ικανοποιεί ως προς την πιστότητα των χρωμάτων. Το φλας είναι ικανοποιητικό όμως. Στην έκδοση 2.3.6 με την οποία έρχεται το κινητό δεν υπάρχει η λειτουργία του ''ψευτο''ζουμ.
  4. Με κάνει εντύπωση που κανένας δεν ανέφερε ότι: 1 ) Το ραδιόφωνο έχει από καθόλου έως χάλια λήψη χωρίς ακουστικά. Άρα το κινητό δεν υποστηριζει λειτουργία FM από μόνο του. 2 )Το άνοιγμα του πίσω καλυματος , για την αφαίρεση της μπαταρίας , είναι παρα πολύ δύσκολο και απαιτεί χρήση πιστωτικής κάρτας. Ξένα sites και blogs το αναφέρουν http://www.geekblogger.org/2009/12/nokia-5030-xpress-radio-price-review.html http://www.debian-administration.org/users/simonw/weblog/348 Μοναδικά πλεονέκτηματα τα 1020mA της μπαταρίας και το δυνατό σε ένταση ηχείο του. Προσωπικά θεωρώ ότι έκανα ''πατάτα'' που το αγόραζα βασιζόμενος στα δικά σας καλά λόγια. Φένεται ότι το ραδιο αρβύλα των φαντάρων ξεκινάει από το ΝΟΚΙΑ 5030 :lol:
  5. Παιδιά μπορεί καποιος να μετρήσει τις διαστάσεις της μπαταρίας? Δεν έχω το συγκεκριμένο κινητό. Απλά , θέλω να αγοράσω την μπαταρία του (1440mA γαρ) και να την μοντάρω σε GPS . Ευχαριστώ εκ των προτέρων:rolleyes:
  6. Kαλησπέρα. Σκέφτομαι να μοντάρω στο GPS μου (Μio) την μπαταρία του Omnia i900 με τα 1440mA. Τα καλώδιακια , οι συνδέσεις κλπ ειναι εύκολη υπόθεση. Αυτό που χρειάζομαι είναι απλά : Οι διαστάσεις της μπαταρίας :p Παμε ξανά : Υπαρχει σε αυτό το φορούμ κάτοχος του Οmnia i900 , για να μου δώσει τις διαστάσεις της μπαταρίας του? ευχαριστώ:)
  7. Ρε παιδιά, πόσο περίεργοι μπορεί να είναι εδώ μεσα μερικοί που βάζουν προστατευτικές ζελατίνες στην γυαλινη οθόνη του Lg? Mόνο με νύχι- λεπίδα μπορεί να χαρακτεί:lol::lol: Σε δακτυλιές δε , δεν υπάρχει διαφορά.:shifty:
  8. To Arena έχει γυαλινη οθόνη(τζάμι) , όχι πλαστική. Άρα δεν χρειάζεται screen protector,:whistle:
×
×
  • Create New...