Jump to content

g10rg0s71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by g10rg0s71

  1. ... sory εννοω οτι ενω εχω σημα κανονικα δεν μπορω να μπω στο game ... παταω play και παπαλα ...
  2. Ενω ειμαι on line με πεταει συνεχεια :wacko: ... παιζει κατι ?
  3. Δωστε δωρα στο λαο ... καλη μου επιτυχια ... εεεε καλη επιτυχια σε ολους ηθελα να πω :p
  4. Εχω παρει αυτη http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56563 φοβερη ποιοτητα δερματος και 100% προστασια τηλεφωνου ... το κινητο ειναι το λευκο και πηρα καφε θηκη γιατι οτιδηποτε αλλο λερωνει - το καλοκαιρι πιο πολυ. Ομως ολες οι θηκες της εταιριας ειναι top δεν το συζηταμε.
  5. Παιδια πως κανουμε εκκαθαριση ιστορικου της πλοηγησης στο διαδυκτιο ?
  6. Σημερα το "εκλεισα" με 12 δοσεις απο κοτσοβολα στα 685 ευρα μαζι με την χαρτουρα τους ... πολλα τα ευρα δεν λεω αλλα μετα απο μελετη στο φορουμ δεν αντεξα και το χτυπησα :p Ελπιζω να μην με απογοητευσει (το πιο πιθανο μαλλον ειναι πως οχι) αφου το τωρινο κινητο μου ειναι ενα sony ericson c902 ... Μολις το παραλαβω θα στειλω και εγω με την σειρα μου το φιρμανι για την εκπτωση των 100 ευρω στην εταιρια , οποτε θα βγει 585 ευρα.
  7. Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να εγκαταστησω προγραμματα και game στο sony ericson C902 ? Υπαρχει καποια "σουιτα" - προγραμμα που πρεπει να εγκαταστησω πρωτα στον υπολογιστη ? Θα ηθελα αναλυτικες οδηγειες , να μην κανουμε και ζημια στο τηλεφωνο ... ;) Ευχαριστω εκ των προτερων ...
×
×
  • Create New...