Jump to content

aeriko1975

Members
  • Δημοσιεύσεις

    139
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aeriko1975

  1. Καλησπερα.. ποιες οι διαφορες στις 2 εκδοσεις που εχει? (weekly & nightly) Υπαρχουν καποιες ουσιαστικες διαφορες που πρεπει να προσεξουμε? Γνωριζει καποιος που εχει βαλει καποια απο τις 2 ή και τις 2?
  2. Σε αυτο που λες εχεις δικιο.. και η ICS και η JB ειναι εντυπωσιακες.. αλλα στον 1ο βαρια 2ο μηνα.. μετα θα ανακαλυψεις οτι θα κολλανε και δεν θα ειναι "εκει" οταν βιαζεσαι και τις χρειαζεσαι.. Στο παραπανω post μου εξηγω τους λογους για τους οποιους τελικα κατεληξα σε GB. Βεβαια εννοειται πως ο καθενας αναλογα με τα γουστα και τις αναγκες του ειναι ελευθερος να επιλεξει οτι θελει..
  3. Μετα απο καιρο κι εγω με τις διαφορες εγκαταστασεις σε ROMs διαπιστωσα τα εξης σε σχεση με λειτουργικοτητα, ομαλη λειτουργια, διαρκεια μπαταριας: 1) ICS: Με την στοκ ειχα προβληματα, κολλουσε το κινητο αρκετες φορες και μπαταρια οχι τοσο καλη. Με custom ICS το κινητο πεταγε αλλα για 1-2 το πολυ μηνες και μετα "κρεμαγε", χωρις ωστοσο να το φορτωνω με επιπλεον εφαρμογες αλλα και η μπαταρια δεν κρατουσε τοσο πολυ (2 μερες μεγιστο). 2) JB: Με τις custom ROMs (μονο, αφου official δεν υπαρχει) ειχα ενα διαφορετικο περιβαλλον, στην αρχη ολα καλα, αλλα και παλι οπως και με την ICS μετα απο 1-2 μηνες το πολυ ειχα κολληματα, ηθελε επανεκκινηση για να ελευθερωσω RAM και το σπουδαιοτερο με "κρεμαγε" το πληκτρολογιο και ηταν πολυ σπαστικο (ειτε δεν εμφανιζοταν ειτε κατα την πληκτρολογηση εξαφανιζοταν απο μονο του). Η μπαταρια μια απο τα ιδια με ICS ισως και μεγαλυτερη καταναλωση (οτι κι αν εκανα με διαφορους kernels, προφιλ σε setcpu κλπ). 3) GB: Εδω εχω αραξει εδω και καιρο και εχω βρει στην κυριολεξια την υγεια μου. Αρκετα γρηγορο, κανενα κολλημα, αρκετη ελευθερη μνημη, και αν καποιες εφαρμογες δεν ειναι συμβατες οταν ειχα JB, βρηκα καποιες αλλες παρομοιες να κανουν την ιδια δουλεια. Δεν το συζητω οτι απο θεμα μπαταριας κραταει μακραν περισσοτερο απο τις ICS & JB. Αυτα τα "λιγα" απο μενα και συγνωμη αν σας κουρασα.. EDIT: Να μην το ξεχασω.. Χρονια πολλα σε ολους και Καλη Χρονια να εχουμε με λιγοτερα προβληματα και περισσοτερες λυσεις!!!
  4. Εχετε δικιο και οι 2.. οντως κανει reboot αλλα δεν μπαινει recovery.. λαθος δικο μου.. Και οντως στο TB φαινεται μονο μια γραμμη.. ελπιζω να διορθωθουν ολα στην ν4 γιατι δειχνει πολυ καλη και γρηγορη ROM..
  5. Απο το ΟΤΑ update... μου την κατεβασε, την εκανε εγκατασταση και μετα εκανε reboot απο μονο του το κινητο.. Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω μεχρι στιγμης ειναι στο QuickPanel που ειναι στις ρυθμισεις οπου εχω fc.
  6. Ειχες δικιο.. αλλαξα το καναλι του ρουτερ απο 6 σε 11 και μπηκε κανονικα.. τωρα κατεβαζω και την ν3.5 να δω πως παει..
  7. Εβαλα τη ROM, οντως πολυ γρηγορη στην αρχικη της εγκατασταση (θα δω και πως θα παει οταν τρεξω το TB και βαλω τις εφαρμογες που εχω), ωστοσο αντιμετωπιζω προβλημα με το wifi.. ενω βρισκει το δικτυο στο σπιτι δεν μπορει να συνδεθει.. Ξερει κανεις κατι γι αυτο?
  8. Καλημερα.. βαλτο κι εδω γιατι κι εγω ψηνομαι να την φλασαρω.. (αν και λεει πως ειναι rooted γιστι υπαρχει θεμα με αυτο?) "Features: -GB. 184 based, the last one. -Prerooted and with Cwm."
  9. Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την custom JB WolfROM v1.2 στην οποια δεν παρατηρω μεχρι στιγμης το παραμικρο lag και παει πολυ γρηγορα και το κινητο. Για καλυτερα αποτελεσματα smooth και μπαταριας εβαλα τον experimental kernel 8.7 και στο antutu εχω το μεγαλυτερο σκορ που ειχα μεχρι στιγμης με οποιαδηποτε αλλη ROM ειτε GB, ICS, JB.. http://img690.imageshack.us/img690/1360/jjzv.png
  10. Εγω μαλλον ειμαι απο τους τυχερους και δεν βλεπω καποιο τετοιο ή παρομοιο προβλημα..
  11. Καποια λινκ για τις παραπανω ROM εχουμε?
  12. Καμια καλη ROM κυκλοφορει? Εννοειται χωρις να μας βγαλει το λαδι.. δλδ να ειναι της προκοπης γιατι εχω την Custom JB Ultimate v11 και τοσο καιρο την εχω βαρεθει.. θελω κατι αλλο πιο σταθερο (οχι οτι η ν11 ειναι χαλια) αλλα να δοκιμασω και κατι αλλο με προοπτικες.. γιατι η ν11 εχει σταματησει να αναβαθμιζεται..
  13. Καλησπερα.. για να βαλω την Gingerbread εκδοση στο sole μου υπαρχει καποιος οδηγος? Θα μπορω να την κανω root και πως? Μετα μεσω CWM αν κρατησω backup θα μπορω να γυρισω στην JB Ultimate v11 που εχω τωρα χωρις προβληματα? Την GB θελω να την βαλω για να δω αποκριση του κινητου και μνημης σε σχεση με τωρα που φοραει την JB Ultimate v11
  14. Δεν λεω να το λουσεις.. απλα να βαλεις οινοπνευμα στο βαμβακι στην ακρη της μπατονετας και να καθαρισεις αρχικα καλα την sim.. To οινοπνευμα εχει το καλο οτι εξατμιζεται και καθαριζει και καλα ιδιαιτερα επαφες χαλκου οπως ειναι στη sim..
  15. Δοκιμασες αλλη sim? Μηπως τα "επαιξε" η sim και οχι το κινητο σου.. Επισης καλο θα ηταν να καθαριζες sim και επαφες που ακουμπαει η sim στο κινητο με μια μπατονετα με οινοπνευμα και μετα να ξαναδοκιμαζες..
  16. O munjeni εχει βγαλει κερνελ και για ICS και για JB.. δεν γνωριζω αν ειναι οι ιδιοι (μαλλον δεν ειναι).. Τωρα για τον 8.3 πρεπει να ειναι για JB.. για σιγουρα ωστοσο κανε ενα search στο xda..
  17. Δεν εχω ιδεα τι μπορει να συμβαινει.. δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω να σου πω.. ισως καποιος αλλος να μπορεσει να σε βοηθησει..
  18. Το ιδιο email που εβαλες στο κινητο εχεις και στον Η/Υ? Γιατι μου φαινεται πολυ περιεργο που δεν σου αναγνωριζει κανονικα το κινητο..
  19. Εκανες login απο το κινητο σου στο λογαριασμο του google για να το δει? Τσεκαρε το..
  20. Βαλε τον κερνελ experimental 8.3 και θα εισαι ΟΚ.. (αυτο με το wifi παρατηρειται συμφωνα με το xda στον κερνελ experimental 8.2). Εγω δουλευω κανονικα το wifi ειτε με τον κερνελ του munjeni ειτε με τον experimental 8.3
  21. 1) Για να κανεις paste τo services.jar χρειαζεται καποιον root browser 2) Για την εφαρμογη "μηνυματα" ενω εχω βαλει κι εγω την ιδια ROM δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα.. προφανως δεν "εκατσε" σωστα η ROM.. γι αυτο θα σου προτεινα να κανεις ξανα απο την αρχη την εγκατασταση..
  22. Κατεβασε την μαμισια RΟΜ και φλασαρε με flashtool... θα εισαι κομπλε!!!
  23. Με το antutu και με την ν11 μαζι με munjeni kernel πετυχα 6106 σκορ.. Τωρα θα δοκιμασω να δω αποτελεσματα με τον experimental 8.2 kernel.. Με antutu - ν11 - experimental 8.2 εχω 6492 σκορ.. :-) Γνωριζει καποιος πως μπορουμε τον κερνελ του munjeni απο img να τον μετατρεψουμε σε zip ωστε να μην χρειαζεται καθε φορα το flashtool (γενικα Η/Υ) ?
  24. Το services.jar δεν το κανεις εγκατασταση μεσω CWM αλλα το αντιγραφεις στο path που σου λεει.. ουσιαστικα αντικαθιστας το αρχειο services.jar που υπαρχει ηδη με αυτο, δινοντας ωστοσο τα καταλληλα permissions..
  25. Εμενα παντως που εχει: greenify, deep-sleep battery και munjeni kernel δεν μου εχει κανει εδω και 2 μερες καμια επανεκκινηση.. Και το notification led μου αναβει και ολα κομπλε.. (το τελευταιο το αναφερω γιατι καποιοι στο xda ανεφεραν οτι δεν δουλευει..)
×
×
  • Create New...