Jump to content

aino

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aino

  1. Ποια ειναι η τρεχουσα εκδοση λογισμικου στο αινο? Το κινητο μου εχει την R7ΑΑ071 091124. Το πηρα πριν απο 3 ημερες. Εκανα αναβαθμιση αλλα δεν αλλαξε ο αριθμος. Μηπως τελικα δεν εγινε η αναβαθμιση ή απλα αυτη ειναι και η τελευταια εκδοση? Παιζει ρολο στην αναβαθμιση αν εχεις απενεργοποιηση την συνδεση στο ιντερνετ μεσω του κινητου? Επισης παρατηρησα και μια καθυστερηση στις λειτουργιες του κινητου, σαν να "κολλαει"? Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει για να δω τι πρεπει να κανω.
  2. Γεια σας και παλι! Μολις ξεκινησα να κανω αναβαθμιση λογισμικου αλλα εχει σταματησει εκει που λεει συνδεση. Ξερει κανεις να μου πει τι συμβαινει και τι να κανω? Υπαρχει περιπτωση να φταει οτι η μπαταρια δεν ειναι γεματη?
  3. Καλησπερα σε ολους. Μολις πηρα το aino και θα ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να κανω την αναβαθμιση λογισμικου και κανοντας την τι διαφορα θα δω στις εφαρμογες του?Υπαρχει πιθανοτητα να χαλασουν καποιες ρυθμισεις του? Επισης να ρωτησω για πιο λογο μεσω του bluetooth δεν μπορω να ακουσω ραδιοφωνο.
×
×
  • Create New...