Jump to content

nikos73gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nikos73gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παντος παιδια στο net γινετε χαμος με το προβλημα μου! Εαν το βαλετε στο google θα δειτε!!!:(
  2. Ρε παιδια εχει κανενας προβλημα με την καμερα του Ζ1? Εμενα εδω και ενα μεγαλο διαστημα οταν παω να βγαλω pic ξαφνικα παγωνη η φωτογραφια κολαει το τηλεφωνο και δεν κανει save την pic!!! Ξεκολαει εαν το κλειδωσω και το ξεκλειδωσω! Αλλα η καμερα συνεχιζει να κολαει!!!!!:mad: Το προβλημα λυνεται εαν κανω restart προσωρινα βεβαια γιατι καποια αλλη ανυποπτη στιγμη παλι θα ξανακοληση και θα εχουμε παλι τα ιδια!!!:mad: Ξερετε ειναι hardware το προβλημα η software(του λειτουργικου κτλ????)
  3. Τελικα ο TSi εχει πολλες δυνατοτητες απλα διαβαστε αυτο! http://www.racinglinetuning.com/content_downloads/Spec%20Sheet%20Golf%20TSI.pdf ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!
  4. Παω στο w960 να γραψω μηνυμα (sms) και δεν μπορω να γραψω πανω απο 70 χαρακτηρες (απο οτι ξερω ειναι περιπου 160) και ετσι για ενα μηνυμα θα πρεπει να χρεωθω τουλαχιστον 3 SMS!!! Το εχει ξεπερασει καποιος αυτο το θεμα??? Και εαν ναι, πως???
  5. Εχω βρει ενα προγραμμα για να χρησιμοποιησω το flash σαν φακο! Ακολουθο κατα γραμμα τις οδηγιες για το hacking του τηλεφωνου ωστε να "παιζει" και unsigned apps, αλλα τζιφος ΤΙΠΟΤΑ!!!! Εχει "hackari" κανενας το w960 επιτυχως για να ¨παιζει" unsigned εφαρμογες? Και εαν ναι μπορει να μου πει τι ακριβως εκανε??
  6. δεν μπορω να βρω τον opera στο w960 υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει???
  7. μολις πηρα ενα w960 και εχω δυο ερωτησεις: μπορω να χρησιμοποιησω το φλας σαν φακο? και πως μπορω να απενεργοποιησω το 3G για να μην μου τρωει μπαταρια? Εαν γνωριζει καποιος..........
  8. Ξερει κανενας τι τυπο λαμπας ειναι τα headlights που φοραει το TSi 140? Μηπως ειναι Η7???
  9. Ξερει κανενας που μπορω να βαλω headlights FK angels eyes στην Αθηνα? Εχω το TSI 140!
  10. Εχω ενα tsi (140) εδω και ενα χρονο περιπου. Τον τελευταιο καιρο οταν βαζω οπισθεν να παρκαρο πχ. ακουω ενα θορυβο πως οταν τριζουν τα παπουτσια στο πατωμα οταν τα σερνουμαι (παρκε) μαζι με το σφυριγμα του turbo βεβαια, πιο παλια τον ακουγα πιο αραια τωρα το ακουω σχεδον συνεχεια!!! Ξερει κανενας κατι? Τον εχει ακουσει κανενας???
  11. Διαθετο περιπου 700 ευρω! Θελω ομως να ειναι και σε καλη κατασταση!!!
  12. Ψαχνω μεταχειρισμενες ζαντες απο GT σε καλη κατασταση! Ξερει κανενας που μπορω να βρω? Εχω το tsi και θελω να τις αλλαξω!
  13. Οχι! Τα 230 ειναι με το ΦΠΑ!!! Στην αρχη μου ειχε πει 230 μειον το ΦΠΑ!!! δηλαδη 180-190 ευρο περιπου!
  14. Ναι ειναι ολα μαζι και εμενα φυσικα στην αρχη πηγε να μου πουλησει ολοκληρο το τελικο....... Βεβαια α τυπος ειναι και απατεωνας στην αρχη μου ειπε την τιμη χωρις ΦΠΑ που ακουστηκε!!!!! Και οταν πηγα να πληρωσω μου κοτσαρη και το 19%!!!! Παντος για μενα Ζαπατινας ΤΕΛΟΣ!!!!!
  15. Χθες πηγα στον ζαπατινα και εβαλα διπλη αποληξη (τυπου gt κτλ..) Μου εκοψε τον προφυλακτηρα κτλ.... Δεν λεω εκανε πολυ καλη δουλεια, αλλα μαλλον με "εγδυσε" μου πηρε 230 euro!!!! :( Μου ειπε οτι ειναι δυσκολη δουλεια κτλ.... Για τα μπουκακια μου πηρε 70ευρο το ενα! Βεβαια φταιω και εγω που δεν του εκανα πολλα παζαρια!!! :mad:
×
×
  • Create New...