Jump to content

Aris13P

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Aris13P

  1. Ευχαριστω για την απαντηση ,, ναι το site αυτο το ειχα βρει αλλα δεν μου κανει ειναι μονο για αναβαθμιση του κινητου. και ειναι απο 1Νοε. 2011 εγω εχω την τελευταια εκδοση.. απλα διαβασα οτι αν το κανεις root θα μπορεις να δουλεψεις και την SD γιατι τωρα ειναι σαν να μην εχεις καρτα. Αλλο προβλημα που ειδα σημερα ειναι οτι οταν παω να δω video στο youtube ακουω μονο ηχο και δε βλεπω τιποτα.. ?? Πηρα τηλ στην LG και μου ειπαν θα μου απαντησουν αυριο ... για να δουμε τι θα πουν.
  2. Παιδια καλησπερα. Εχω ενα lg l7 με την εκδοση v10i-AUG-25-2012 θελω να κανω root γιατι δεν μπορω να βαλω στην SD τιποτα αν κ εχει 4GB, εχω κατεβασει τα παντα δεν μπορω να κανω τιποτα!! ξερει κανεις πως να το κανω root μπας και δουλεψει κ η sd ??? ευχαριστω.
  3. Λοιπον ενας φιλος μου πηρε το Thunder απο chinavasion καλο κιν. αλλα ξερει κανεις τις ρυθμισεις για internet? γιατι δεν μπορει να μπει ουτε στην opera ουτε στο google maps βασικα ισως να ειναι οι ρυθμισεις για cosmote τις εχει κανενας???? και κατι αλλο πως μπορουμε να συνδεσουμε το κιν στο internet απο το pc με το usb? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  4. Παιδια καλησπερα και απο εμενα " νεος στο Forum" !!! Εγω εχω εδω και 3 μερες το τηλεφωνακι πολυ καλο δεν εχω βρει κατι κακο ακομα αλλα εχω μερικες ερωτησεις 1) αν και στο αλλο κιν. ειχα gprs σε αυτο δεν εχω ,ξερει καποιος τις ρυθμισεις για cosmote gprs ??? εχω δει ολα τα ποστ εχω κανει καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις μου αλλα τιποτα. για να εχω gprs ενεργο θα πρεπει οπως λεει το manual να εμφανιζει ενα G πανω αριστερα διπλα στο σημα απο τις κεραιες . 2) Οταν αρχιζει μια κληση μου γραφει " κληση υπο προυποθεσεις " αλλα η κληση γινεται κανονικα το εμφανιζει σε κανενα αλλο τηλ. αυτο? 3) Το κεντικο πληκτρο ειναι μονο σαν push button? ευχαριστω για τον χρονο σας....
×
×
  • Create New...