Jump to content

nikoskons

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikoskons

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikoskons's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστούμε, αυτό βρήκα και εγώ στο xda αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Συγνώμη αλλά είμαστε και αρχάριοι. Για να φλασάρουμε αυτό τι βήματα πρέπει να ακολουθήσουμε; Να εγκαταστήσουμε πρώτα twrp (ποια έκδοση; ) και στη συνέχεια το βάζουμε στο root του τηλεφώνου όποτε θα το δει; Μπορώ να εγκαταστήσω twrp από play store; Από το banggood φυσικά λένε πως δεν πρέπει να φλασάρεις rom για να μη χαθεί η εγγύηση. Οπότε αν δεν δουλέψει το fix να μπορώ να το γυρίσω στις εργοστασιακές για να το επιστρέψω.
  2. Δες μήπως σε βοηθήσει αυτό: https://forum.xda-developers.com/le-max-2/help/problem-network-signal-sim-1-sim-2-t3745586/page4 Γενικά φαίνεται πως υπάρχει και ένα θέμα με την μπαταρία. Εγώ από την άλλη έχω παρόμοιο πρόβλημα. Εδώ και μια εβδομάδα που πήρα το X820 από banggood, δεν έχω επίσης σήμα σε καμία από τις δύο sim. Προσπαθώ ψάχνοντας να βρω άκρη αλλά δεν έχω καταφέρει κάτι. Σε εμένα δεν έχει σήμα και με 100% μπαταρία. Τελικά ξέρει κάνεις αν είναι θέμα HW; Ή μπορεί κανείς να προτείνει κάποια rom που να λύνει το πρόβλημα; Επίσης αν δοκιμάσω κάποια rom χάνω την εγγύηση;
  3. Α. Προσπάθησα να περάσω νέο APN, αλλά τίποτα, θα πρέπει να ξέρω κάποια settings της vodafone ή απλά αντιγράφω ένα από τα υπάρχοντα; Εχει εγκατεστημένα 3: α) internet, β)internet.vodafone.gr γ)surfonly.vodafone.gr Β. Να αλλάξω region, έχω επιλογή σε Hong Kong, China, India, Macao, Russia, USA και Other countries , δοκιμάσα 2-3 επιλογές για να ξανακαταλήξω στο other countries, πάλι χωρίς αποτέλεσμα Γ. Hard reset ...τίποτα Δ. Το τηλέφωνο ήρθε με εγκατεστημένη EUI 5.8.019S. Αυτή είναι το πρόβλημα; Ή μήπως η συσκευή έχει πρόβλημα σαν HW και πρέπει να την επιστρέψω; Γενικά έχω δει ότι έχουν αντιμετωπίσει κι άλλοι το ίδιο. https://forum.xda-developers.com/le-max-2/help/problem-network-signal-unstable-weak-t3601805 Οπότε μήπως δεν πρέπει να πειράξω τη rom και να ζητήσω επιστροφή; Γενικά νομίζω ότι την πάτησα με τη συσκευή. Εγώ ένα απλό φθηνό και λίγο καλό τηλέφωνο ήθελα...τώρα βγήκα κουρεμένος
  4. Καλημέρα σας, παρέλβα το Χ820 πρίν λίγε μέρες. Επειδή το thread είναι τεράστιο συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν δέχομαι και δεν μπορώ να κάνω καμμία κλήση. Έχω vodafone, πήρα νέα nano sim η οποία στο παλιό μου τηλέφωνο λειτουργεί. Σ αυτό εδώ δεν βλέπω τίποτα από 2g, 3g, 4g. Το wifi λειτουργεί κανονικά.
  5. @gnt Κι εγώ τελικά βρήκα μια web προσφορά για το RAS-S14HA και το πήρα. Δεν το έχω παραλάβει ακόμα, λέτε να είναι μούφα Κινεζιά; Το RAS-E14HAG που το είδα σε κατάστημα ήταν όντως λίγο ψεύτικο απέξω και δεν μου γέμισε το μάτι. Από εβδομάδα θα γράψω εντυπώσεις. Τα φίλτρα που τα βρίσκει κανείς; Επίσης τι θα πρέπει να προσέξω και να επισημάνω στον τεχνικό κατά την εγκατάσταση; Επειδή είμαι επαρχία εδώ δυστυχώς δεν έχουμε και πολλές επιλογές τεχνικών.
  6. καλημέρα κι ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από την πρότασή σας καταλαβαίνω ότι μάλλον τα χαρακτηριστικά όπως τα περιγράφουν οι εταιρείες είναι περισσότερο marketing. Θεωρητικά το ΤΟΥΤΟΜΙ έχει τα περισσότερα "καλούδια" (3πλα φίλτρα, ιονιστή κ.λπ.) αλλά λέτε ότι υστερεί σε σχέση με το Panasonic που αναφέρει 1 φίλτρο (αλλά μάλλον αποδεδειγμένα καλό). Οι τιμές τους είναι περίπου ίδιες (530-550€). Θα σας εμπιστευτώ (λαμβάνω υπόψη και τη συμβουλή για καλό τεχνικό) και θα επανέρθω με εντυπώσεις μετά την αγορά. :)
  7. Καλησπέρα κι από μένα, Μετά από αδιάκοπη παρακολούθηση του παρόντος, είπα να ζητήσω την άποψή σας, θέλω ένα 12 inverter για κάτι λιγότερο από 30 τμ και κατέληξα σε ένα από αυτά τα τρία (είναι στο όριο του budget μου) Panasonic-CS-CU-RE12PKE TOYOTOMI GAN/GAK-A135GVR-T3 FUJITSU ASYG 12 LLCΒ Τι από αυτά προτείνετε? Με ενδιαφέρει η ποιότητα του αέρα (φίλτρα, ιονιστές κ.λπ) αλλά και η απόδοση (και σε ψύξη και σε θέρμανση) αφού είμαι οριακά με 12άρι στα 30 τμ Ευχαριστώ
  8. Καλησπέρα, εδώ και κάποιο διάστημα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το gps του 5800. Γενικά και στην αρχή αργούσε να κλειδώσει (3-4 λεπτά, με σωστές ρυθμίσεις νομίζω, a-gps, cosmote internet etc.). Τουλάχιστον όμως το Garmin XT δούλευε. Κάποια στιγμή έπαθε ένα απροσδιόριστο κολληματάκι και επανήρθε μόνο με hard reset. Από τότε όποια εφαρμογή σχετίζεται με το gps (garmin, location, maps), κολλάει, έχω παρατηρήσει ότι δεν εμφανίζει πλέον το δορυφοράκι πάνω δεξιά. Αναρωτιέμαι αν είναι HW πρόβλημα. Έβαλα και τελευταίο firmware, ξανά hardreset, επανεγκατάσταση ovi maps... τπτ! Καμιά ιδέα κανείς; Να το στείλω για σερβις; Από το Γερμανό μου είπαν ότι θα πάρει κανένα μήνα ...τόσο πολύ χρόνο χρειάζονται?
×
×
  • Create New...