Jump to content

snakeyes4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About snakeyes4

  • Ημ. Γέννησης 21/12/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

snakeyes4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γιατι οταν παω να κανω αναβαθμιση λογισμικου μου λεει οτι το "GT - I9100" δεν υποστηριζει την λειτουργια???
  2. οκ...ξεκιναω να το κανω.. με τα δεδομενα επαφες κλπ τι κανω?? θα τα χασω η μπορω να τα σωσω καπως?
  3. πρεπει να το συνδεσω με καλωδιο η γινεται και ασυρματα?
  4. Καλησπέρα σας παιδια!! Εχω το galaxy sII και εχει το android 4.0.3... Η αλήθεια ειναι οτι φοβαμαι να κανω κατι μονος μου για να αλλαξω την εκδοση να παω στην jelly bean.ειμαι απο Θεσσαλονικη ξερει καποιος μηπως κανενα καταστημα η καποιον να παω να μου το αναβαθμισει?? στην ενημερωση λογισμικου λεει καμια ενημερωση... Ευχαριστω πολυ..
  5. Καλη μας επιτυχία.. Δωρο στην αδρφη μου αν το παρω....!!!
  6. Καλημερα παιδια... Ερωτηση.. πως μπορω να καταλαβω για το κινητο μου αν εχει βγει η JB;; παω ενημερωση λογισμικου απο τις ρυθμισεις και λεει καμια ενημερωση.
  7. Ωραια φιλε!!! σε ευχαριστω παρα πολυ!! θα διαβασω λιγο και ξαναστελνω αν ειναι :)
  8. και πως θα καταλαβω ποιας χωρας ειναι?
  9. Ωραια σε ευχαριστω παρα πολυ. Θα στρωθω στο διαβασμα...:p αλλα την 4.1.2 πως την περασες? παταω ενημερωση αλλα λεει δεν υπαρχει κατι νεωτερο...
  10. οχι δεν ερχομαι απο iphone απλα για εκει ξερω περισσοτερα πραγματα... το kies απο οτι ειδα μπορω να ακουσω την μουσικη του κινητου στο pc..κανει κατι αλλο? με το dropbox μπορω να εχω backup επαφες εικονες και τα παντα?
  11. Καλημερα. Το εχω το κινητο κανα 4μηνο τωρα και δεν το εχω πειραξει καθολου, απλα κατεβαζω εφαρμογες απο το market... Εχει να μου δωσει καποιος καμια συμβουλη τι να κανω στο κινητο?καμια εφαρμογη για backup για να καθαριζω λιγο το τηλεφωνο απο περιτα πραγματα..και επισης αν εχει κυκλοφορησει αλλη εκδοση android εκτος απο την 4.0.3 που φοραει.Μου τρωει κατι σκαλωματακια η συσκευη μηπως θελει αναβαθμιση?αν ναι πως την κανω? Και τελος διαβαζω και ακουω για το kies air μπορει να μου εξηγησει κανεις τι ειναι αυτο??? Επίσης υπαρχει κατι αντιστοιχο με το icloud στα κινητα android? Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων.. Ελπιζω να μην σας κουρασα. . .
  12. Λες ρε φιλε? γιατι εχω μπερδευτει...ειπα να παρω ενα κινητο της προκοπης και εχω μπερδεψει τα μπουτια μου... το sIII γιατι στο skroutz πεφτει καθημερινα???ξερεις???
  13. Galaxy sII ή sII Plus???? Ρε Γμτ ξεκίνησα για το sIII και δες που εφτασα.... Σωστε με.... Ηταν να παρω το 3. Μετα ειπα να κρατησω καποια απο τα χρηματα και να παρω το 2...και τωρα ακουσα για το 2plus....
  14. και κατι ακομα.Ειχα διαβασει οτι εχει DLNA και εξοδο HDMI αλλα βλεπω σε καποια site οτι δεν.... Τι ισχυει??
×
×
  • Create New...