Jump to content

apostolitzas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About apostolitzas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

apostolitzas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τελικα το εκανα μεσω κινητου κ μου εβαλε την εκδοση 31!!νεα ειναι αυτη ή οχι?? και κατι αλλο για πλοηγηση με gps ποιο προγραμμα να βαλω???
  2. δηλαδη να μην το κανω αυτο?:rolleyes::rolleyes: θα τα απεγκαταστησω και θα βαλω μονο το updater να δω τι θα γινει...:blink::blink: το εκανα αλλα βγαζει το ιδιο μηνυμα παλι:mad::mad::mad: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  3. τα vista ομως οταν παω στις ιδιοτητες του updater στη συμβατοτητα δεν εχει τα vista...μπορει να μην χρειαζεται?δεν ξερω... αυτο τουλαχιστον ειδα απο παλαιοτερα post οτι ηταν προβλημα για τα 7 και το ελεγξα... μηπως φταιει το vodafone live μενου που εχει το κινητο ενω εγω χρησιμοποιω συνδεση wind??????
  4. τωρα το δοκιμασα και βγαζει το ιδιο πραγμα παλι
  5. ευχαριστω!! δεν δοκιμασα σε αλλη θυρα(δεν ξερω πως να το κανω..) αλλα δεν μου βγαζει οτι η θυρα που θελει το updater χρησιμοποιηται απο αλλο προγραμμα.. οποτε μπορει να μην φταιει αυτο...
  6. καλησπερα κ απο μενα!! λοιπον εχω το νοκια 5800 και δεν μπορω να κανω αναβαθμιση με το update software καταργω firewall,antivirus κτλ αλλα παει να φορτωσει κ προσπαθει αλλα μ βγαζει οτι υπηρξε σφαλμα διαμορφωσης και εχει 3 προτεινομενες λυσεις που προσπαθησα αλλα τπτ... συγκεκριμενα το επισυναπτω..
×
×
  • Create New...