Jump to content

atdi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About atdi

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

atdi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αχαχαχχα... εγώ την v.10e έχω και δεν απενεργοποιείται ο ήχος.. Λοιπόν..στην Κορέα, Ιαπώνια κτλ κτλ είναι παράνομο να μην κάνει ήχο το κινητό όταν βγάζει φωτογραφία.. , οπότε φαντάζομαι δεν υπάρχει αυτή η επιλογή της σίγασης, προς αυτήν την κατεύθυνση..
  2. χμ.. μετρητή μηνυμάτων? "έχεις στείλει συνολικά x μηνύματα".. όπως έχει στους μετρητές κλήσεων ε? όντως ούτε τέτοιο έχει! ;ρ Εξαιρετικό πάντως! Δεν μπορείς να βάλεις καθολική σίγαση! Πραγματικά είναι σαν να ξέχασαν να προσθέσουν αυτή τη λειτουργία.... :lol: (το περίεργο παρόλ'αυτά είναι ότι αν τσεκάρετε στο manual στις ρυθμίσεις τις φωτογραφικής εκεί που λέει για τον ήχο του κλείστρου λέει "Ήχος Κλείστρου - Επιλέξτε έναν από τους 4 ήχους κλείστρου" και στο τηλέφωνο εμφανίζει επιλογές μόνο για 3 ήχους.. είναι σαν να υπήρχε 4η επιλογή "Χωρίς ήχο" και κάπου στην πορεία να ξέπεσε.. δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο!)
  3. Σε ό,τι αφορά το wi-fi που αναφέρεται και παραπάνω.. Στο status bar, η "υδρόγειος" που στριφογυρίζει δίπλα στο ημικυκλικό του wi-fi.. είναι απλά icon της σύνδεσης στο wi-fi ? (στο παλιό μου sony ericsson αν θυμάμαι καλά το αντίστοιχο icon που έβγαινε αν συνδεόσουν στο internet.. σήμαινε και χρέωση..) είναι standard ότι είμαι απλά συνδεδεμένη στο wi-fi, γιατί έχω αρχίσει και σκαλώνω.. (το προφίλ το έχω στο wi-fi..) Eπίσης.. υπάρχει κάπου κάποιο full guide για τα icons που εμφανίζονται στο status bar? Αυτά που αναφέρονται ενδεικτικά στο manual είναι μάλλον ούτε τα μισά από αυτά που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο. Και κάτι ακόμα, που παίζει να έχει ξανααπαντηθεί.. Δεν έχω βρει τρόπο ούτε για να απενεργοποιήσω τον ήχο του "κλείστρου" στη φωτογραφική, ούτε για την ειδοποίηση της πεσμένης μπαταρίας. Ακόμα και να έχω το κινητό στο αθόρυβο.. αυτοί οι ήχοι επιμένουν.. Αυτούς έχω εντοπίσει ως τώρα, πολύ φοβάμαι ότι παίζει με τον καιρό να ανακαλύψω κι άλλους.. Κάποια απάντηση πάνω σε αυτό?:worry:
×
×
  • Create New...