Jump to content

Clarisha

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Clarisha

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Clarisha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Vman σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και την άμεση απάντηση!Θα το προσπαθήσω και θα επιστρέψω με τις εντυπώσεις μου! Edit: Πήγα να ξεκινήσω τη διαδικασία αλλά μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο. Για να μην κάνω καμιά βλακεία...για τη rom του Cyanogen 6.1 ποιο SPL και radio χρειάζομαι; Και οι οδηγίες για την αλλαγή SPL είναι αυτές στην πρώτη σελίδα ή αυτές στη σελίδα 289; Επειδή έχω μόνο μία SD κάρτα να υποθέσω ότι πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες στη σελίδα 289; Αλλά αυτές οι οδηγίες είναι για linux; Ουφ!!!...τόσες πολλές απορίες.... Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά έχω πελαγώσει!!!
  2. Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα μιας και έληξε η εγγύηση στο Magic μου να βάλω κάποια custom rom. Διάβασα στο forum καλά λόγια για την Cyanogen 6.1 και διάβασα τις οδηγίες στη σελίδα 316 (όλοι εμείς οι άσχετοι σε ευχαριστούμε vman!!!). Έχω όμως μερικές απορίες πριν κάνω το μεγάλο βήμα. 1. Από θέμα μπαταρίας, ταχύτητας, απόκρισης κλπ σε σύγκριση με την ξεπερασμένη μεν αλλά πολύ σταθερή official 1.5 rom τι λέει η Cyanogen 6.1; Μήπως να προτιμήσω κάποια άλλη (ακόμα και αν είναι 2.1 ή 1.6); 2. Όταν κάνουμε nandroid back up και μετά restore ξαναγυρνάμε ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ήμασταν με την παλιά μας rom; Επαφές, μηνύματα, εφαρμογές, προτιμήσεις κλπ κλπ; Σα να λέμε hibernation στα windows; 3. Εκτός από το να κάνω βλακεία από μόνη μου, υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά με την αλλαγή radio και/ή SPL και να χρησιμοποιώ μετά το κινητάκι μου μόνο ως οικοδομικό υλικό; Τέλος, νομίζω πως το κινητό μου έφαγε μία τούμπα παραπάνω από αυτές που άντεχε και τώρα δε μπορώ να να ακούσω από το ακουστικό όταν δέχομαι κλήσεις αλλά μπορώ να ακούσω από το ηχείο σε ανοιχτή ακρόαση. Αν ξέρει κανείς πόσο πάει το service ή αν μπορώ να κάνω κάτι από μόνη μου....οι συμβουλές είναι ευπρόσδεκτες!:D Στοιχεία κινητού: SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT-1.76.0009 SAPP10000) CPLD-12 RADIO-6.35.08.29 Dec 8 2009, 17:38:48 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. @sardas ευχαριστώ πολύ!Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις...αρκεί να το βρω...αν γνωρίζει κάποιος κάτι :X ας μου κάνει pm.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Εγώ έχω το iGo My Way 2009 (8.4.2.124036) στο Magic και ενώ γενικά δεν έχω πρόβλημα (δεν έχω δοκιμάσει και άλλο για να συγκρίνω βέβαια :p ) δε με αφήνει να επιλέξω αριθμό σπιτιού. Υπάρχει κάποιο bug ή απλά έτσι έιναι στο Magic; Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αυτόνομο πρόγραμμα οδήγησης που να μήν έχει αυτό το πρόβλημα για το Magic μου; Ευχαριστώ πολύ!
  5. @voyager, @fipi: Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Τελικά τις έκανα εξαγωγή με ένα προγραμματάκι στην κάρτα, μετά εισαγωγή στο PC και ό,τι στοιχεία δεν βγήκαν από την εξαγωγή (π.χ. γενέθλια) τα πέρασα με το χέρι ένα ένα. Όλο αυτό έγινε γιατί δε βρήκα ένα πρόγραμμα να εξάγει όλες τις πληροφορίες από μία επαφή. Παρεπιπτόντως, έφτιαξα μία τεστ επαφή στο τηλέφωνο τύπου Google, έκανα συγχρονισμό και τα γενέθλια πάλι δεν τα πέρασε. Περίεργα πράγματα...:wacko: Για την καινούρια ROM τι νέα υπάρχουν; Εντυπώσεις από κάποιον που την έβαλε;
  6. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!Όμως έχω μία απορία....πώς τις κάνω τύπου Google; :$
  7. Καλημέρα σε όλους και πάλι. Αποφάσισα να κάνω ένα back-up στις επαφές μου. Αρχικά δεν ήθελα να τις συγχρονίσω με το gmail (ψευδαισθήσεις ιδιωτικότητας βλέπεις). Κατέβασα κάποιες εφαρμογές αλλά δε μου δούλεψαν όπως ήθελα (είτε δεν αναγνωρίζουν τα ελληνικά είτε δεν αποθηκεύουν όλους τους αριθμούς είτε δεν αποθηκεύουν τα γενέθλια (πολύ σημαντικό για μένα)). Οπότε προσπάθησα να συγχρονίσω το τηλέφωνο με το gmail (για το HTC Sync ούτε λόγος αφού δε μου έχει δουλέψει ακόμα και μετά από επανεγκατάσταση). Αλλά και εκεί τζίφος. Συνδέθηκα στο internet, πάτησα συγχρονισμό, έδειξε το κυκλάκι....και μετά τίποτα. Οι επαφές μου δεν εμφανίζονται στο gmail. Μετά από όλα αυτά έχετε μήπως να μου προτείνετε κάτι (είτε εφαρμογή είτε κάποια άλλη διαδικασία); Συγγνώμη για το μέγεθος του post και ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια. Edit: Ξέχασα να σας πώ ότι έχω το Magic με Android 1.5 ελληνικό από τη μαμά HTC :P
  8. Vman σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..προς το παρόν λέω να παίξω λίγο με την επίσημη έκδοση να την χαρώ και αν ανακαλύψω κάτι που με ενοχλεί (όπως π.χ. η μεταφορά αρχείων με BT :mad: ) να την αλλάξω με κάποια custom.
  9. Καλημέρα σε όλους για άλλη μια φορά! Παρακολουθώντας το forum μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες: 1. Έχοντας το Magic απείραχτο με τα ακόλουθα στοιχεία Sapphire PVT 32A SHIP S-ON H HBOOT-1.76.009 (SAPP10000) CPLD-12 RADIO-6.35.0829 Dec 8 2009, 17:38:48 τι ROM μπορώ να βάλω έτσι ώστε να μπορώ να μεταφέρω αρχεία με Bluetooth και γενικότερα να βελτιώσω το τηλέφωνό μου (π.χ. διάρκεια μπαταρίας, κάμερα κλπ); 2. Τι είναι το SPL και που χρειάζεται???:blink: 3. Ομοίως για το Radio...:blink: 4. Το Sense UI τι διαφορετικό κάνει στο τηλέφωνο;Δίνει δυνατότητα multitouch? Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!
  10. Καλημέρα σε όλους! Τελικά το αγόρασα και εγώ το Μαγικό αλλά (παρόλο που έκανα αναζήτηση στο forum) δε βρήκα κάποιο τρόπο να βάζω δικό μου mp3 ήχο για το ξυπνητήρι...έχει καμία ιδέα κανείς; Ευχαριστώ!!! Υ.Γ. Έχω δοκιμάσει να φτιάξω φάκελο audio->alarms αλλά δεν έγινε τπτ. Δε μου εμφανίζει τα mp3 που έχω βάλει εκεί..Έχει σημασία που το δικό μου έχει ελληνικό μενού?? Τελικά άκυρο...τα είδε..:)
  11. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...αυτο με την μπαταρία με προβληματισε μόνο..τα άλλα τα δέχομαι αλλά το ξέρω ότι θα μου σπάσουν τα νεύρα αν χρειάζεται να το φορτίζω συνέχεια..grrrr
  12. Καλησπέρα σε όλους και όλες. Ενδιαφέρομαι για το κινητό αυτό αλλά έχω κάποια διλλήματα. Διάβασα πολλές σελίδες από το thread αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε απαντήσεις στα εξής ερωτήματα: -Τελικά πόσο κρατάει η μπαταρία του για μέτρια χρήση; -Η κάμερα του είναι ικανοποιητική; Δε χρειάζεται να αντικαταστήσει τη φωτογραφική μου αλλά όταν τη χρειαστώ θα έχω ικανοποιητικά αποτελέσματα ή τζάμπα θα την τραβήξω τη φωτογραφία; -Η υποστήριξή του από την HTC σας φαίνεται ικανοποιητική ή να προτιμήσω κάτι άλλο; -Αξίζει να αγοράσει κανείς αυτό το κινητό τώρα ή θεωρείται ξεπερασμένο τεχνολογικά; -Τέλος, όσοι το έχετε ήδη, το προτείνετε? Και αν όχι γιατί; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...