Jump to content

blood_donor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by blood_donor

  1. Καλησπερα, σημερα πηγα σε ενα καταστημα eurobank εκανα αιτηση για να μου στειλουν pin και σε καμια βδομαδα μου ειπαν οτι θα ερθει! Τους ρωτησα αν μπορω να καταθεσω λιγοτερο απο 30 ευρω και μου ειπαν οχι!! Οστωσο πιστευω πως αποκλυεται να σε δευσμενουν για τα ποσα χρηματα θες να καταθεσεις στην καρτα! Οποιος εχει prepaid card απο την eurobank μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες;;; Εχω ψηλο-αγχωθει λιγο με το ποσο γτ μπορει να θελω να φορτωνω λιγα λιγα τα χρηματα μιας και δεν τα εχω ολα μαζι!!! :s
  2. @navi55 Γιατι ειδα στο ιντερνετ με μια αναζητηση οτι πρεπει να κανεις καταθεση ανω των 30 ευρω, αυριο θα κανω μια δοκιμη να βαλω 10 ευρω...μεσω ΑΤΜ δεν νομιζω να γινεται γιατι δεν μου εχουν δωσει κωδικο ΡΙΝ! Ξερει κανεις τι μπορω να κανω γι αυτο; Βασικα αυτο δεν ειναι και τοσο προβλημα αφου μπορω να βαλω 10 ευρω στον λογαριασμο ταμιευτηριου και μετα μεσω e-banking να κανω μεταφορα ποσου στην prepaid αλλα δεν ξερω πως, καλυτερα αυριο να παω σε ενα καταστημα να μου τα εξηγησουν, γιατι αυτη που μου εκανες τις ενεργειες για να εκδοθη η καρτα ηταν ψηλο-ασχετη!!!!
  3. Μεχρη τι ποσο μπορω να φορτωσω; Για αρχη για να μπορω να ενεργοποιησω το λογαριασμο στο paypal λεω να βαλω αυριο 10 ευρω μεσω ΑΤΜ; Θα τα παρει; :worry:
  4. Καλησπερα σημερα μολις εβγαλα μια preipaid card απο την τραπεζα Eurobank! Πηγα να φτιαξω το λογαριασμο στο payPal αλλα μου βγαζει το γνωστο μηνυμα επιβεβαιωσεις...οπως σε ολους του πρωταριδες που δεν ξερουμε και ψαχνομαστε!! Λοιπον εχω καποιες ερωτησεις γιατι δεν μπορεσα να διαβασω ολο το τοπικ και συγγνωμη αν εχουν ξανα γραφτει!! 1) Μπορω να κανω καταθεση μεσω ΑΤΜ; Η καρτα ειναι VISA! Δλδ αυριο-μεθαυριο θα μπορω να κανω μια καταθεση μεσω ΑΤΜ 10 ευρω και να την ενεργοποιησω; 2) Ειδα οτι ενα παιδι πριν απο μενα ειχε ενα προβλημα οτι δεν ηταν η πλαστικη καρτα που του εδωσαν η prepaid αλλα επρεπε να του βγαλουν μια εικονικη! Το ιδιο ησχυει και για την καρτα της Eurobank; Προς το παρων αυτες ειναι οι ερωτησεις μου ισως και βλακωδεις ερωτησεις, αλλα ειμαι noob ακομα! Επισης θα θελα να μου πειτε μερικα e-μαγαζακια για αγορες!!!
  5. Πως μπορώ να μπλοκάρω ένα αριθμό να μην λαμβάνω ούτε κλήση ούτε μήνυμα? Έχω το SE C510 και ΣΙΜ από την κοσμοτε! Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει παρακαλώ!:angry::dizzy:
  6. Καλησπέρα, Έχω το κινητό SE W595, προσπαθώ να ενεργοποιήσω της ρυθμησεις MMS/GPRS, μπαίνω στο site της WIND για να τα ενεργοποιήσω αλλά δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο, τι να κάνω? Πιο πολύ με ενδιαφέρουν οι ρυθμήσεις για GPRS γιατί έχω και γω όπως ολοι τα 1,5GB! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
  7. Ποιο τροφοδοτικο προτεινετε απο αυτα τα δυο? ειναι για απλη χρηση 1-2 ωρες την ημερα! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Premier-450W-DR-8460BTX.htm http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=8B139F52DEDE9C46B09C63638BAF2878&pa=891038760E1B054B9595503805F85016 Το παλιο μου τροφοδοτικο ηταν 300W και το ειχα απο το 2003,,,δεν κανω βαρια χρηση!
  8. Λοιπον ελεγξα το τροφοδοτικο μεσα απο το bios και βρηκα αυτες τις τιμες Vcore: 1.596v +3.00v: 3.354v +5.00v: 5.256v +12.00v: 12.135v οι τιμες αλλαζαν αλλα με μικρη διαφορα και επεφταν ξανα σε αυτες!!!! Να σας πω βεβαια οτι πεδευτηκα να γραψω τις τιμες γιατι εκλεινε διαρκως το pc το προβλημα εγινε χειροτερο και συχνοτερο!!! Μακαρι να ειναι τροφοδοτικο!!!
  9. Πως θα τα κανω αυτα ειμαι λιγο ασχετος με λογισμικο, θα πρεπει να τα κατεβασω και να τα καψω σε ενα cd?
  10. Λοιπον παιδια επανερχομαι, το πηγα σε τεχνικο μου ειπε οτι φταιει η μητρικη, αλλαξα μητρικη μονος μου γιατι μου ζητουσε πολλα ενω με 50 ευρω την αλλαξα μονος μου τα ειχα συνδεση ολα μια χαρα ουτε ενα λαθος, γιατι βρηκα την μητρικη που ειχα και πριν, εκανα φορματ για να ειναι το pc καθαρο, ολη τη μερα δουλεψε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα, την αλλη μερα τον ανοιγω και μολις αρχισα να περναω προγραμματα και το προ, μου το ξανα εκανε, για να δω τι φταει ξανα κανω φορματ, για μια μερα δουλευε μια χαρα, και μολις αρχησα να περναω παλι τα προγραμματα το ξανα εκανε, αμεσω το μυαλο μου πηγε στο σκληρο δισκο, κανω παλι φορματ αλλα αυτη τι φορα ολα τα προγραμματα τα περνουσα στον εξωτερικο σκληρο εκτος τα απαρετιτα δλδ drivers!! Αρχισα να δουλευω κανονικα το pc με ιντρερνετ με παιχνιδακια με ολα, κανενα προβλημα, κρατησε καπου στις 4 με 5 μερες και το ξανα εκανε, πριν κανω οτιδηποτε λεω να φυσιξω με πιστολακι που φτιαχνουν οι γυναικες τα μαλλια τους ολα τα καλλωδια αφου το pc το εχω καθαρησει και δεν εχει σκονη κανενα ανεμηστιρακι!!! παω να κανω παλι φορματ και κατα την εγκατασταση των windows κολλισε για ωρες το αφισα επιτηδες να δω τι παιζει γυρω στις 3 ωρες περιπου δε μπορουσα να περιμενω αλλο και πατησα το κουμπακι που κανει ρεσταρτ, και απο το τοτε κολλαει στον ελεγχο που κανει το bios, μαλιστα τραβηξα φωτο απο το κινητο για να δειτε που κολλαει και να μου πειτε τι φταιει εδω ειναι η φωτο, εβγαλα τη μπαταρια για λιγα δευτερα (περιπου 20sec) παλι το ιδιο, μετα για να δω αν φταιει ο σκληρος εβγαλα τελειως το σκληρο και προχωρησε κανονικα το bios σταματησε μονο στο σημειο που πρεπει να ρυθμησω την ωρα και την ημερομηνια, να πω επισης οτι πριν δεν εμπαινα καν στο bios!!! Λετε να φταει ο σκληρος?
  11. Παιδια τι κανει το XS++, sorry αλλα ειμαι ασχετος και πριν κανω οτιδηποτε θα θελα να ξερω τι κανει και σε τι χρησιμευει, αν μπορει καποιο παιδι να μου εξηγησει θα του ειμαι ευγνομων! Εχω το Sony Ericsson C510 θα μπορω να το κανω? Υ.Γ. Συγνωμη για τα greeklish που εγραψα πριν!!!
  12. Τις εχω τις ρυθμησεις, οταν συνδεομαι χωρις το καλωδιο μπαινει κανονικα, αλλα οταν ειμαι με το κινητο συνδεδεμενο στο PC μου βγαζει αυτο το μυνημα!
  13. Δε ξερω τι πρεπει να κανω, οταν προσπαθω να μπω μου βγαζει αυτο το μυνημα "Σφαλμα επικοινωνιας. Δοκιμασε ξανα ή επικοινωνηστε με το λειτουργο του δικτυου σας για υποστηριξη. Χρειαζεται καποιον broswer οπως mini Opera?
  14. Οκ thanks, δε χρειαζεται να βαλω χερι, γιατι οτι πιανω σκατα γινεται χαχαχαχαχα :p:p
  15. Επειδη ειμαι ασχετος τι κανει αλλαγες γινονται στη συσκευη? Τι ειναι το debrand? Εχω το C510. Αν δε μπορειται να μου απαντησετε εδω στειλτε μου πμ! Ευχαριστω!
  16. Σε μενα γινεται το αλλο τρελο, σε σημεια που δεν ειχα σημα τωρα εχω μια χαρα, αλλα στα σημεια που πριν ειχα πεφτει 1-2 γραμμες! Γι αυτο ειπα εχθες οτι μπορει να φταιει καποιο πακετο δεδομενων ή ο παροχεας, οποτε bezoss μην χαρακτιρηζεις βλακειες κατι που λεει καποιος, καποιος μπορει να μην εχει κανενα προβλημα με τη τελευταια αναβαθμηση!! το ειχα ξανα αναφερει στο πρωτο μου ποστ! Η ερωτηση που εχω να κανω ειναι η εξης οταν παω Ρυθμησεις->Συνδεσιμοτητα->USB->Για προχωρημενους->Προσβαση Internet εκει μου εχει τις εξης επιλογες Μη ενεργο, ιντερνετ μεσω τηλεφωνου και μεσω υπολογιστη μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτο? Διλαδη μπορω να χρησημοποιησω το PC που εχει ιντερνετ για να μπω απο το κινητο?
  17. Αυτο δεν ειναι απαραιτιτο οτι επειδη εκανες αναβαθμηση θα εχει καλυτερο σημα, εγω πριν κανω αναβααθμηση ειχα καποια προβληματα οπως στο παλιο μου κινιτο που ηταν Nokia εκανα αναβαθμηση και μπορω να πω οτι ειναι λιιιιιιιιιιιιιγο καλυτερα, να ξερεις οτι παιζει ρολο και ο φορεας που εχει π.χ COSMOTE, VODAFON, WIND. Εγω εχω COSMOTE και ειναι απελπιστικη η COSMOTE! Πως την εκανες την αναβαθμηση? απο το κινητο ή απο το PC με καλωδιο? Αν το εκανες απο το κινητο απευθειας τοτε κανε το μεσω PC μπες στο site της SE και εκει θα δεις πολλες πληροφοριες, ελπιζω να βοηθεισα!!!:) Φιλικα παντα Μηνάς!!! Υ.Γ Βεβαια μπορει να λειπει καποιο αρχειο ξανα κανε την αναβαθμηση και ακολουθησε κανονικα τις οδηγειες! Οχι οτι δεν τις εκανες σωστα απλα μπορει να χαθηκε κανενα πακετο δεδομενων! Παιδια μια ερωτηση, μπορει να εχει ξανα υποθει αλλα ειναι τοσες πολλεσ σελιδες που ειναι δυσκολο να τις κοιταξω ολες σας ζητω συγνωμη! Η ερωτηση που εχω να κανω ειναι η εξης οταν παω Ρυθμησεις->Συνδεσιμοτητα->USB->Για προχωρημενους->Προσβαση Internet εκει μου εχει τις εξης επιλογες Μη ενεργο, ιντερνετ μεσω τηλεφωνου και μεσω υπολογιστη μπορει να μου πει καποιος τι ειναι αυτο? Διλαδη μπορω να χρησημοποιησω το PC που εχει ιντερνετ για να μπω απο το κινητο?
  18. Κοιτα να δεις τι συμβαινει και πες μου πως γινεται αυτο γιατι θα τρελαθω εγω, οταν το pc ορθιο κλεινει, οταν ομως ειναι ξαπλωτος δουλευει μια χαρα αλλα δε μπορω να τον εχω ξαπλωτο γιατι δε χωραει! Τι φταιει μπορει να μου πει καποιος?
  19. Καλησπερα, καλως σας βρηκα κατ' αρχας. Λοιπον το προβλημα που εχω ειναι το εξης: Ανοιγω το pc αλλα πριν καλα ανοιξει κλεινει μονο του και ανοιγει, καμια φορα κανουν κανονικα εναρξη τα windows, προσπαθησα να κανω ελεγχο με τα antivirus μηπως ειναι ιος αλλα παλι τα ιδια, πηγα να κανω και φορματ αλλα το ιδιο, προσπαθεισα να το ανοιξω με safe mode αλλα δεν ειδα καμια διαφορα, ακομα και στο bios σβηνει να πω ομως οτι στο bios μενει ανοιχτος λιγο παραπανω με συγκρηση οταν κανει loading τα windows ή οταν ειναι στην επιφανεια εργασιας. Μηπως ξερετε τι μπορει να ειναι? Να σας πω κιολας οτι προχθες και εχθες εκανε κατι διακοπες ρευματος.
×
×
  • Create New...