Jump to content

routinas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About routinas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

routinas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προβλημα με το bluetooth Μπορει να στειλει δεν μπορει να λαβει καποια ιδεα ?
  2. Χωρις παρεξηγηση το αρχειο ntldr δηλαδη ο boot loader καθε εκδοσης windows που βασιζεται στα nt οπως και καθε boot loader οπως grub lilo και καθε αλλος boot manager γενικα μαζι με την mbr και τις επιμερους boot records ως κυριο εχθρο τους εχουν τους ιους.Φυσικα η καταστροφη τους μπορει να γινει και απο το απειρο χερι καποιου χρηστη που πειραζει πραγματα που δεν πρεπει στο συστημα του. Το πηγα λοιπον σε ενα καταστημα Γερμανος και μου ειπαν οτι θα προσπαθησουν να το επισκευασουν επι τοπου αν γινεται αλλιως θα το στειλουν στο service. Τελικα δεν μπορεσαν επι τοπου και με ρωτησαν για να το στειλουν και ειπα ok. Με την εγγυηση τη θα γινει ειπα και μου απαντησαν εφ'οσον το service κρινει οτι η βλαβη δεν ειναι απο πτωση η κατι αλλο που να φταιω εγω θα ισχυσει. Τωρα πειτε εσεις..........υπαρχει περιπτωση να πουν οτι δεν φταιω εγω και να ισχυσει η εγγυηση..............οποιος και να ηταν στη θεση τους θα κοιτουσε να παρει χρηματα. Οσο για να τους κραξεις............δεν νομιζω οτι γινεται...........εγω ειμαι ο τεχνικος και εκρινα οτι επεσε η οτι μπηκαν νερα η οτιδηποτε αλλο θα σου πει..........εσυ ουτε το εχεις δει το κινητο ουτε ξερεις τι σου γινεται θα σου απαντησει. Τελος αφου τους το πηγα ας ευχομαι τωρα να ειναι μικρη η ζημια.
  3. Φιλε μου οταν στα windows βγαινει καποιο μηνυμα δεν ειναι ετσι στα καλα καθουμενα.Ειναι διοτι κατι εκανε ο χρηστης η κατι μπηκε στο συστημα (ιος κλπ) και προκαλεσε την αναστατωση. Εγω ο ατυχος δυστηχως δεν εκανα τιποτα και ουτε μπηκε στο κινητο μου κατι απο μονο του διοτι το εχω μονον για να μιλω και για κανεναν αλλο λογο. Οσο για την λυση πως την εννοεις...........Το πηγαινω στο Γερμανο μου το κρατουν απο μερικες εβδομαδες εως μηνα και στο τελος μου λενε..........φιλε ειχε χοντρη βλαβη και μαλλον το εριξες το χτυπησες κλπ κλπ...........οποτε εγγυηση no και πληρωνε χοντρα και αν δεχτω και πληρωσω ενταξει αλλα αν δεν το παρω το κινητο και στην ουσια δεν ειχε τιποτα σοβαρο παλι κερδισμενοι θα βγουν........οποτε το σπαζω το καταστρεφω και χανω εγω αλλα δεν κερδιζουν και αυτοι και πηγαινω αγοραζω ενα nokia απο μια αλλη εταιρια και ευχομαι να μου βγει σαν ολα τα αλλα nokia που ειχα. Οτι και να ειχε θα ανοιγε και θα δυσλειτουργουσε η θα εσβηνε η θα παρουσιαζε προβληματα.Αυτο οπως ειπα δεν ξανανοιγει απο το τελευταιο κλεισιμο. Το θεμα ειναι οτι δεν θα σου πουν αν ειχε μικρη η μεγαλη βλαβη και ποτε δεν θα μαθεις τι συνεβει.
  4. Βασικά είναι το πρώτο sony ericsson που αγορασα και δεν προκειται να ξαναπαρω. Μεχρι τωρα ειχα πολλες συσκευες και ολες παντα nokia και κανενα προβλημα. Επεσε νερο πανω τους τα εριξα τα ξαναεριξα τα χτυπησα τα πατησα και μια φορα μπηκα στη θαλασσα με nokia αλλα κανενα προβλημα παντα δουλευαν μετα. Το ειχα σκεφτει στην αρχη να μην παρω αλλη μαρκα εκτος απο nokia αλλα δεν το εκανα πραξη...........και να που τιμωρηθηκα. Η απορια μου ομως για το τι πραγματικα συνεβει ειναι μεγαλη. Στα καλα καθουμενα με ολη την σημασια της λεξης. Σχετικα με flash και φλασαρισμα...........δεν πολυκαταλαβα ? Αυτο δεν το κανουμε για να επαναγραψουμε σε καποια eprom ? Το κινητο μου δεν δεχτηκε καποια αλλαγη σε λογισμικο η κατι που να του εκανα και να μπλοκαρισε. Το εκλεισα σε καλη λειτουργικη κατασταση και δεν ξανανοιγει..............τι ρολο παιζει το φλασαρισμα.........ισως να ειναι εργοστασιακο σκαρταρισμα υλικου η ισως να φταιει η υγρασια οπως λεει ο φιλος. Αν ηταν nokia θα ζουσε και μεσα σε μπανιερα.
  5. Κανονικα εχει εγγυηση μιας και ειναι 9 μηνων κινητο αλλα η εγγυηση ειναι κατι που ισχυει μονο σε κρατη και οχι σε κοτετσια οπως η Ελλαδα που ο ενας κοιτα να κοροιδεψει τον αλλον. Το κινητο ειναι αθικτο χωρις να εχει πεσει χτυπησει η πειραχτει αλλα πιστευω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην μου φορτωσουν την βλαβη και να σπασουν την εγγυηση ειμαι τοσο απογοητευμενος απο τον τροπο που λειτουργουν οι εταιριες στην Ελλαδα που σκεφτομαι να μην το παω πουθενα αλλα να το πεταξω και να παρω ενα αλλο. Ηθελα μονο ετσι απο απορια να μαθω γιατι χαλασε ετσι στα καλα καθουμενα.......τι μπορει να του συνεβει και δεν ξανανοιγει με τιποτα ?
  6. Εχω ενα sony ericsson w595 εδω και 9 μηνες. Ενα πρωινο και στα καλα καθουμενα σταματησε να λειτουργει. Την προηγουμενη ημερα το βραδακι το εκλεισα απο το κουμπι και τα αφησα και την επομενη μερα δεν ξανανοιξε. Δοκιμασα παρα πολλες φορες αλλα δεν ανοιγει με τιποτα. Το συνδεσα με τον φορτιστη αλλα δεν δειχνει να φορτιζει Του εβαλα αλλη μπαταρια απο εναν γνωστο μου που εχει το ιδιο κινητο αλλα δεν ανοιγει και παλι. Τι μπορει να συμβαινει παιδια..............καποια ιδεα ?
×
×
  • Create New...