Jump to content

unclejams

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by unclejams

  1. Γιατί διαχωρίζεις κατά αυτόν τον τρόπο τα μαγαζιά? Αναγκάζουν κανέναν τα eshops να αγοράζει σε μεγαλύτερη ποσότητα; Εγώ πάντως από κάποια από τα eshops έχω μείνει πολύ πιο ευχαριστημένος, απ' ότι από τις μεγαλύτερες αλυσίδες "λιανικής"... Δε διαφωνώ και πολύ για το blade (πράγματι, ότι έχει τέσσερις ρόδες και ορίζεται σαν αυτοκίνητο, δεν ορίζει το αυτοκίνητο). Αν ήταν το ίδιο θα είχα πάρει αυτό και δε θα συζητούσαμε τώρα εδώ. Απλώς ήθελα να δείξω τι μπορείς να πάρεις με τα μισά χρήματα (δεν είναι και λίγο αν το καλοσκεφτείς) και στην τελική, με το εικοσάρικο για το οποίο όντως δε θα σκάσουμε - αν το πάρεις προς τα πάνω - "χτυπάς" π.χ. το απερχόμενο Desire, το οποίο δεν το βλέπω σαν καθόλου κακή περίπτωση (γενικά σε αυτή την τιμή υπάρχουν καλές περιπτώσεις). Τα χρήματα για το Ace είναι δικαιολογημένα αν σκεφτείς ότι είναι ανώτερο από όλες τις συσκευές των 270Ε και κάτω, αλλά στην ουσία είναι απλώς η κατά 6 μήνες εξελιγμένη εκδοχή τους. Παραμένει κατώτερο από τις high-end συσκευές που πρόκειται σε λίγο να αντικατασταθούν. Για αυτό το λόγο δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι τόσο ακριβότερο από όλες τις συσκευές των οποίων την εξέλιξη αποτελεί. Οπότε το θεωρώ παράλογο να πληρώσω τα ίδια χρήματα για να πάρω το καινούργιο mid-range αντί για το απερχόμενο high-end, που είναι κατά τεκμήριο ανώτερο σα συσκευή. Αυτό που ήθελα να πω εξαρχής είναι ότι ήμουν ενθουσιασμένος τη μέρα που ανακάλυψα την - τότε - επερχόμενη κυκλοφορία του Ace, γιατί είναι ακριβώς αυτό που ήθελα και εξίσου απογοητευμένος τη μέρα που ανακάλυψα ότι πρέπει να πληρώσω τόσα για αυτό, γιατί ακόμα δεν έχουν ξεπουλήσει τα παλαιότερα μοντέλα, οπότε το Ace πρέπει να πωλείται ακριβότερα από αυτά. Και το χειρότερο είναι πως μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο, με βλέπω να μένω με το απλά νοσηρό δημιούργημα που ονόμασαν S60. (klaps)
  2. Και στα eshops το Ace την ίδια τιμή έχει (για την ακρίβεια είναι περίπου 5 Ευρώ φθηνότερο, που δεν το θεωρώ διαφορά). Κρίνω την τιμή από τη δική μου πλευρά (του καταναλωτή). Και ως καταναλωτής θεωρώ ότι με κοροϊδεύουν όταν προσπαθούν να μου πουλήσουν ένα mid range κινητό σε τόσο κοντινή τιμή με ένα high-end. Ξέρω... Το ένα σε λίγο καιρό θα αντικατασταθεί και το άλλο μόλις κυκλοφόρησε. Αυτό μπορεί να αποτελεί λόγο για κάποιον να αγοράσει το Ace, αλλά σε εμένα αφήνει μια γεύση απογοήτευσης. Anyway, θα μαζέψω άλλα 100Ε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και θα πάω για το παλιό high- end. Το καινούργιο mid-range μου πέφτει ακριβό για αυτά που προσφέρει :P Edit: Και γιατί να το συγκρίνουμε με wildfire και όχι με το blade; Δεν έχω ακούσει και πολλά παράπονα για το τελευταίο, και όσο για την τιμή, δε νομίζω να βρεις πουθενά παράπονα ;)
  3. Περίμενα πως και πως το Galaxy Ace για να περάσω σε Android εδώ και μέρες, μιας και έδειχνε πως θα αποτελέσει μια δυνατή απάντηση στους ανταγωνιστές της κλάσης των (περίπου) 250 Ευρώ. Βλέποντας να κάνει 320 Ευρώ και το Galaxy S να βρίσκεται εύκολα στα 420, πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο κάποιος θα το προτιμήσει. Δε λέω - 100 Ευρώ είναι η διαφορά - αλλά το S σου προσφέρει πολύ καλύτερη οθόνη (αν όχι ΤΗΝ καλύτερη οθόνη), επεξεργαστή, περισσότερη ενσωματωμένη μνήμη (RAM και flash), ενώ την ίδια στιγμή το Ace σου προσφέρει μόνο το ότι είναι πιο καινούργιο μοντέλο. Να αναφέρω και την εγγενή υποστήριξη flash στο S, που έχει αποτελέσει το μήλον της έριδος για μερικούς! Αν λάβουμε δε υπόψιν ότι οι ARM11 τείνουν να θεωρηθούν παρωχημένης τεχνολογίας, πολύ αμφιβάλω για το αν η adobe θα υποστηρίξει ποτέ flash σε αυτή τη cpu. Δεν αγνοώ τα 100 Ευρώ της διαφοράς, αλλά νομίζω πως η διαφορά είναι αστεία για να με κάνει να το επιλέξω. Πολλοί μπορεί να διαφωνείτε, αλλά το συγκεκριμένο τηλέφωνο (Ace) στα 250 Ευρώ, απλώς θα έπαιζε χωρίς ανταγωνιστή. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω την τιμολογιακή πολιτική των εταιριών...
×
×
  • Create New...