Jump to content

dimitris212

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitris212

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

dimitris212's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οκ σας ευχαριστώ πολύ, αν πέσει κάτι στην αντίληψή σας ενημερώστε με σας παρακαλώ.
  2. Καλησπέρα σας, μια φίλη έχει πάρει στην κόρη της το Iphone 6 και μου ζήτησε αν μπορώ να την βοηθήσω να βλέπει σε ποιον μιλάει και τι λεει, είναι σε επικίνδυνη ηλικία! 14 χρονών. Υπάρχει κανένα app για να την "παρακολουθεί"?
  3. Οκ κατάλαβα τι εννοείς! Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου!
  4. Το υψηλό Sar στο P8, επηρεάζει όταν μιλάς? όταν το έχεις στην τσέπη ή όταν έχεις ανοιχτό το Internet? ή όλα μαζί?
  5. Παιδιά βοηθήστε με λιγάκι... βάλτε μου σε την καλύτερη συσκευή από τις 3. Huawei p8 16GB Huawei honor 7 16GB Sony xperia z3
  6. Σωστός!!!!!!! δεν το σκέφτηκα καν!
  7. Και είναι λογικά αυτό? Υπάρχει καμια λύση??
  8. Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα προχτες και γω το IDEOS και έχω ένα θεματάκι, δεν χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι απενεργοποιημένο το κινητό γιατί? Το έβαλα να χτυπήσει την Κυριακή το πρωί και δεν χτύπησε και έβγαλε ενα μήνυμα Reboot Android... πατάω οκ αλλα από τοτε δεν χτυπάει δεν κάνει τίποτα (όταν είναι ανοιχτό χτυπάει μια χαρά). Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλα δεν έφτιαξε!
  9. Έκανα μόνος μου για το Pc μια φτηνη αναβάθμιση, αλλά το μόνο που κράτησα είναι το παλιο κουτί. Τα έβαλα όλα σωστα (ελπίζω), το πρόβλημα είναι όταν πάω να βάλω τα windows 7 στον νέο σκληρό SATA τότε δεν το βλέπουν καθόλου, βλεπουν μονο το παλιο σκληρό που είναι IDE. Φορτώνω τα windows προσορινά στο παλιο σκληρό και όλα Οκ, το καινούριο τον βλέπω στον υπολογιστή μου πάω να τον ανοιξω και ζητάει να τον φορμάρω, τον φορμάρω και μπαίνει κανονικά. Όταν πάω πάλι να ξαναεγκαταστησω στον καινούριο τα windows πάλι δεν φαίνεται στην εγκατάσταση επιλογή δίσκου, τι φταίει?? Φαίνεται ότι δουλεύει ο σκληρός πάντως... έχει τις δονήσεις Στο Bios τον βλέπω τον σκληρό. Ο σκληρός είναι: http://www.plaisio.gr/Computers/Hard...T3500418AS.htm Θα μας τρελάνει!!! Γιατί δεν φαίνεται στην εγκατάσταση?
×
×
  • Create New...