Jump to content

Olina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Olina

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Olina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι να πώ...?Δυστυχώς δ έχω ιδέα.. Πάντως διέγραψα τα προφίλ της cosmote. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το κιν κ να πρέπει να τρέχω στην αντιπροσωπεία? Κατά τα άλλα όλα λειτουργούν καλά.
  2. Η αλήθεια είναι πως ξέχασα να το αναφέρω.Πηγαίνω στο προφίλ browser κ επιλέγω το ασύρματο δίκτυο που έχω στο σπίτι.Το σήμα του δικτύου στο κιν γίνεται πράσινο κ με το που πατήσω να μπώ στο ιντερνετ αμέσως μου λέει αποτυχία σύνδεσης κ ξαναγίνεται μπλέ .Κ κάτι άλλο στην αποθήκευση του δικτύου γίνεται σύνδεση μόνο εάν πάω στις σύνθετες ρυθμίσεις κ επιλέξω το στατικό ΙΡ. Υ.Γ επίσης μου βγάζει εκτός απο το αποτυχία σύνδεσης και ότι το ΑΡ δεν ανταποκρίνεται
  3. Καλησπέρα σας ! Είμαι νέα στο φόρουμ κ θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά το s8000.Συγκεκριμένα την εφαρμογή Wi-Fi . Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι πως το ενεργοποιούσα, έβρισκα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα έκανα σύνδεση με αυτά κ έτσι θεωρούσα πως θα μπορούσα να μπώ στο ιντερνετ,όμως δεν μπορούσα.. Έτσι λοιπόν πήγα στο πλαισιο απο όπου κ το πήρα προκειμένου να μπορέσουν να το συνδέσουν στο δικό τους έστω ασύρματο δίκτυο.Το παιδί που με εξυπηρέτησε προσπαθούσε πολύ ώρα.Τελικά κτ έκανε κ οντως το κινητό μπορούσε να μπει στο ιντερνετ. Κάποια στιγμή κατα λάθος πάτησα να μπώ στο ιντερνετ χωρίς να έχω συνδεθεί με κάποιο αύρματο δίκτυο κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ είδα πως μπήκε κ κατάλαβα πως τόσο καιρό χρεωνόμουν.Το παιδί στο σερβις μου είχε τικαρει την επιλογή Cosmote Wap στο προφίλ browser.Εν ολίγης θα ήθελα να με βοηθήσετε προκειμένου να χρησιμοποιήσω το κιν για τον σκοπό που το πήρα..Το δωρεάν ιντερνετ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:)
×
×
  • Create New...