Jump to content

PHM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PHM

  1. καλησπερα εχω το 3gs 3.1.2 το ειχα ξεκλειδωσει για να κατεβαζω app εκλεισα την συσκευη και οτν την ξαναανοιξα ειχε κλειδωσει παλι και ηθελε παλι την διαδικασια απο i tunes και το εκανε μονο με αναβαθμηση σε 3.1.3. και υποχρεωτικα το εκανα και ειμαι παλι απο την αρχη. Ξερετε τωρα να μου πειτε αν το 3.1.3 παιρνει ξεκλειδωμα και αν οχι πως θα το ξανακανω 3.1.2.
  2. καλησπερα εχω το 3gs 3.1.2 το ειχα ξεκλειδωσει για να κατεβαζω app εκλεισα την συσκευη και οτν την ξαναανοιξα ειχε κλειδωσει παλι και ηθελε παλι την διαδικασια απο i tunes και το εκανε μονο με αναβαθμηση σε 3.1.3. και υποχρεωτικα το εκανα και ειμαι παλι απο την αρχη. Ξερετε τωρα να μου πειτε αν το 3.1.3 παιρνει ξεκλειδωμα και αν οχι πως θα το ξανακανω 3.1.2.
  3. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΑΝ ΤΟ ΣΠΑΣΩ (3GS) (3.1.2.) ΑΝ ΣΒΗΣΕΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ? ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ? ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ Η ΟΧΙ? ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΧΘΕΣ.Η ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ? ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΟΙΓΟ Η ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΑ ΤΟΥ BLUETOOTH? ΝΚΗΦΟΡΕ ΕΣΕΝΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ONLINE
  5. ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟ PM ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ?
  6. ΧΑ ΧΑ .ΠΡΟΣΠΑΘΩ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΟ 3.1.2. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΤΩΡΑ
  7. :wacko:ΚΥΡΙΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑ ΤΟ 3GS ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΑ 50 :lol: ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΑΜ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ LINK ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
×
×
  • Create New...