Jump to content

tony622

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tony622

  1. Οχι δε το θέλω για τρέξιμο, motocross - enduro κάνω και θέλω να έχω μια εικόνα για τους χρόνους. Εχω το zte v967s αλλά δε θέλω να το βάλω στο μηχανάκι γιατί όλο και κάποια τούμπα θα φάω και μπορεί να το κλαίω το κινητό. Αύριο που θα πάω θα κάνω μια χαλαρή δοκιμή με το κινητό και θα έχω και κάποιον απ' έξω να μετράει με χρονόμετρο για να δούμε τι αποκλέισεις μπορεί να έχει..
  2. Αν το θέτεις έτσι τότε ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά σκέψου οτι εγώ θα το χρησιμοποιώ στην πίστα που γύρω γύρω είναι ανοιχτά, αντε να έχει κανα δέντρο και κανά θάμνο. Αυτό με το accuracy που λες είναι ένα θέμα αλλα δε νομίζω να έχω πρόβλημα αν με δείχνει 10 μετρα πιο μπροστά απ' ότι είμαι, απλά θα ο γύρος θα τελειώνει 10 μετρα πιο μπροστά από τον πραγματικό τερματισμό.. Το μόνο πρόβλημα με το accuracy ίσως είναι στον υπολογισμό της μέσης ωριαίας και μέγιστης ταχύτητας :confused:
  3. Χμμ καλό φαίνεται αυτό :up: ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λες να έχουμε θέμα στην εύρεση δορυφόρων κτλ??
  4. Καλημέρα και καλή χρονιά!! Τα φωτα σας παρακαλώ!! Ψάχνω για ένα φτηνό κινητό που θα λειτουργεί αποκλειστικά ως γυρολόγιο σε μοτοσυκλετα. Ας το εξηγήσω λίγο για να γίνω πιο κατανοητός. Το κινητό θα έχει ένα app που χαρτογραφεί την πίστα στην οποία κάνουμε προπόνηση και μετράει τον κάθε γύρο που κάναμε. Αρα, ψάχνουμε για ένα κινητό με: 1) GPS 2) Android 2.2 και μετά για να υποστηρίζει το app 3) Οθόνη μέχρι 4 ιντσών 4) και να μην κοστίζει πάνω απο 40-50 ευρώ Έχω βρει κάποια lenovo στο 40ευρω αλλα θελω να μου πείτε μηπως υπάρχει και κάτι άλλο που δεν έχω δεί Τελος, αν πάρω ένα κινητό που φοράει android 2.3 μπορώ να του κάνω αναβάθμιση σε 4.4??
  5. Καλώς σας βρήκα!!! Σε ευχαριστώ πολυ:thanks:..Λυθηκε το πρόβλημα με το μνμ..Τωρα σειρά έχει η κάμερα!!!!
  6. παιδια καλησπέρα..Εκανα αναβάθμιση στο κινητό και εβαλα την εκδοση 5.15..Μολισ τελιωσε η αναβάθμιση μου εβγαλε (ακομα υπάρχει) ενα εικονιδιο μηνύματος που αναβοσβίνει πάνω δεξιά..Τι είναι αυτο?? Επιπλέον εχω πρόβλημα με την καμερα..Οταν την ανοιγω μερικές φορές βγαζει μια μαυρη οθόνη και αλλες φορές λειτουργει αλλα φαίνονται θολά..Καμια ιδέα??
×
×
  • Create New...