Jump to content

FullMetall

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About FullMetall

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

FullMetall's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω το n97 mini εδώ και περίπου 1 μισή μήνα και οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του.Κάπου εδώ όμως άρχισαν τα προβλήματα..όταν πάω να μπω στις φωτογραφίες κολάει και δεν τις δείχνει ενώ στα βίντεο μου βγάζει κάτι μνήμη πλήρης και κάτι τέτοια στην αρχή όμως μετά παίζει κανονικά...ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα ή πρέπει να του κάνω hard format? Ευχαριστώ προαιρετικά..
  2. Απλά πατάς αποστολή προς και το στέλνει ? γιατί σε μένα δεν μου βγάζει το Nokia N97 Mini στο αποστολή προς αν και έχω το Ovi suite (κατεβασμένο απο το internet γιατί με το cd έκανε 7 ώρες και ούτε το πρώτο δεν είχε κάνει install...) Ευχαριστώ πάντως θα το ξαναδοκιμάσω...
  3. Έχω μια ερώτηση έχω το N97 mini 2 βδομάδες και όλα καλά μέχρι τώρα αλλά δεν μου παίζει πλέον τις ταινίες,ίδιας ποιότητας και format,(τα μετατρέπω σε MP4 από AVI μέσω του Format Factory) μερικά τα παίζει μερικά άλλα όχι....Μήπως ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό...; ή τι μπορώ να κάνω για να το επιδιορθώσω? Ευχαριστώ προκαταβολικά....
  4. Καλησπέρα και από μένα,από σήμερα το πρωί είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του mini αλλά έχω παρατηρήσει ότι ανάβω-σβήνει το σήμα του μηνύματος πάνω δεξιά στην οθόνη και μου λέει μνήμη SIM πλήρης... τι να κάνω?Δεν πρόσεξα κάτι σχετικό στο εγχειρίδιο.. plz help ... :) Επίσης υπάρχει κάποιος κάλος browser για να περάσω στο κινητό? αυτός που έχει με πετάει συνεχώς... Ευχαριστώ προαιρετικά.
  5. είναι αλήθεια τελικά ότι το mini διαθέτει kinetic scrolling και στα μενού?
  6. Καλήμερα και από εμένα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να το ρωτήσω ,αλλά δεν βρήκα σχετικό topic μετά από αναζήτηση,επίσης δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν γιατί δεν διάβασα όλο το topic. Θα ήθελα να ρωτήσω αν όλα αυτά που γράφονται εδώ ισχύουν και στο N97 mini. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...