Jump to content

bluetang30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bluetang30

  1. oresti, καλησπερα, δεν απευθυνομουν με το ποστ μου σε σενα. σχετικα με το σχολιο σου, συμφωνω κι επαυξανω. Αυτο θα γινει μολις τελειωσει το συμβολαιο μου..
  2. επειδη απο τη βιασυνη σου να απαντησεις, προφανως δεν εχεις διαβασει τιποτα απο αυτα που γραφω. 1) Δεν ανεφερα πουθενα οτι μπηκα καταλαθος στο ιντερνετ. Το ιντερνετ το χρησιμοποιουσα για να τσεκαρω καποια εμαιλ ή να κοιτω τις παραγγελιες στο site μου. Τα 55 mb προεκυψαν οχι απο το ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ οπως φανταζεσαι, καθως 55 ΜΒ ειναι 55 ΜΒ πως να το κανουμε, τεραστιος ογκος δεδομενων και φυσικα εν ετοι 2010 ακομα κι αν δεν εχεις καποιο πακετο που οφειλα να εχω σαν πολυ ψαγμενος συνδρομητης, ειναι απολυτως φυσιολογικο να χρεωνεται 450 ευρω :X:X:X:X:X, αλλα απο το γεγονος οτι το κινητο δεν εκοβε αυτοματα τη συνδεση και συνεχιζε να στελνει και να παιρνει δεδομενα. Δε κατηγορησα τη Wind γι αυτο. 2)Ελπιζω να μη διαφημιζεις το site της wind ετσι?? Πραγματικα νομιζω οτι αστειευεσαι τωρα... το site τους ειναι οτι χειροτερο εχω αντικρυσει σε υποτιθεμενη σοβαρη εταιρεια αυτου του βεληνεκους. Επι ωρες εψαχνα να βρω ποιο ειναι το $%%#$# νουμερο που στελνω για να μαθω το υπολοιπο μου...Για να μην αναφερω το γεγονος καθε ποτε σκαει η βαση τους και δε παιζει καθολου... 3) Ανεφερα πολυ ξεκαθαρα οτι εχω συμβολαιο και 2 φορες μαλιστα...απο κι και περα αν καταλαβαινεις τα αντιθετα δε μπορω να σε βοηθησω... 4)Ξερω πολυ καλα τι λεω οταν τα καρτοκινητα μιλανε τσαμπα, και τα συμβολαια τα πετσοκοβουν...ξεχασες να προσθεσεις κατι φορους κινητης τηλεφωνιας κι αλλα τετοια κερατιατικα... 5)Τελειωνοντας κι αν θες ας παρεξηγηθω εγω πιστευω πως οι χρεωσεις χωρις πακετο οπως μας ειπες, αλλα για τον καθε απλο πολιτη που θα χρειαστει μερικες φορες να μπει στο ιντερνετ, ειναι εξευτελιστικα απαραδεκτες!
  3. το συμβολαιο δεν σε δεσμευει για 12 μηνες? οπως και να χει δε μπορω να επιστρεψω την επιδοτηση γιατι δεν εχω παρει, απλα μου εχουν κανει καποια εκπτωση στο παγιο.
  4. μαλλον δυστυχως δε μπορω να το αποφυγω ε? το νουμερο εννοειται το θελω, το εχω πολλα χρονια και ειναι ευκολο, αλλα εκτος αυτου, εχω κανει συμβολαιο, δε νομιζω πως εχω επιλογη να μην το πληρωσω τελικα. Παντως πραγματικα μολις τελειωσει το συμβολαιο θα το ξαναγυρισω σε καρτοκινητο. Οπως λεει κι ενας φιλος μου δε ειναι δυνατον οι πιτσιρικαδες με τα καρτοκινητα να μιλανε τσαμπα και να τσεκουρωνει αυτους που επιλεγουν συμβολαιο. Και ποσο μαλλον σε κατι τοσο απαραιτητο οπως ειναι το ιντερνετ, και τα περισσοτερα τηλ. πλεον σου δινουν προσβαση. το παθημα εγινε μαθημα τελικα...μακρια απο wind και internet...αυτα τα δυο δε πανε μαζι.
  5. Παιδια καλησπερα, αντιμετωπιζω κι εγω σοβαρο προβλημα με την Wind και θελω τη βοηθεια σας. Εχω το ΝΟΚΙΑ Ε71, και πριν κανω εδω κι ενα μηνα συμβολαιο με τη wind, ειχα F2GO. Internet χρησιμοποιω αρκετα απο το κινητο μου, οχι τοσο να κατεβαζω ογκο οσο να τσεκαρω καποια πραγματα στο site μου, παραγγελιες κανα εμαιλ κλπ. Στο πρωτο μηνα λοιπον της χρησης του νεου μου συμβολαιου, λαμβανω τα θεοφανεια μηνυμα απο τη wind να τους καλεσω σε ενα νουμερο για καποιο θεμα με το λογαριασμο μου. Λογω γιορτων κλπ το παρελειψα και διαπιστωνω την αμεσως επαυριο οτι μου εχει γινει φραγη. Αφου παω σε καταστημα της Wind για να δω τι εχει γινει τελικα, μου απαντανε οτι εγινε φραγη γιατι ξεπεραστηκε ο ογκος δεδομενων, κατι τετοια κουλα. Δηλαδη με λιγα λογια, ο λογαριασμος ειχε φτασει 450 ευρω!!! Κι επειδη ειχα προπληρωμενο χρονο ομιλιας, ολη η παραπανω χρεωση ηταν απο το ιντερνετ. Μολις ηρθε ο λογαριασμος πριν απο λιγες μερες διαπιστωνω οτι ο ογκος δεδομενων δε ξεπερναει τα 55 mb, και το ιδιο ειδα και απο το κινητο μου. Το θεμα ειναι τι κανω τωρα??? μου λενε πρεπει να πληρωσω 200 ευρω για να σταματησει η φραγη... εγω δεν εχω μια! και τρελενομαι περισσοτερο που εν ετοι 2010 τα 55 mb κοστιζουν μισο μηνιατικο. Μπορω να αρνηθω αυτη τη χρεωση με καποιο τροπο??? Καθε βοηθεια πολυτιμη!!
×
×
  • Create New...