Jump to content

tyxaioskatoxos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tyxaioskatoxos

  1. Αυτό που μου συνέβη είναι παλαβό. Καταρχάς θέλω να αναφερθώ στην ανθεκτικότητα του ΝΟΚΙΑ Ν900. Εκτός απ' την disingατη κατασκεύη του είναι και πολύ ''δεμένη'' σαν συσκεύη. Κάθομαι που λέτε στο μπαλκόνι ενός φίλου να τσεκάρω ένα wifi δίκτυο.(2ος όροφος) Γλιστράει το κινητό απ' τα χέρια μου.......σκάει στο πεζοδρόμιο και ανοίγει σε 3 κομμάτια.:cold: :cold: ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!:angry: :angry: Κατεβαίνω αστραπιαία κάτω να δώ τι μπορώ να σώσω. Τα μαζέυω και ανεβαίνω πάνω με χριστοπαναγίες. Το συναρμολογώ και πάω να τ' ανοίξω. ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ συνειδητοποιώ οτι άνοιξε. Να μη σας τα πολυλογό...σώθηκε με 2 πίσω γωνίες ελάχιστα γδαρμένες.(οθόνη κομπλε). Το 2ο κουλό είναι οτι από τότε,δεν μπορώ να ανοίξω τον applications manager. (Oύτε ενημερώσεις ούτε εγκαταστάσεις ούτε απεγκαταστάσεις) Έχετε να προτείνετε κάτι?
  2. SOS..:( Θα μπορούσε κάποιος να βάλει στο forum όλους τους χρήσιμους κατάλογους εφαρμογών του Ν900? Κάποια μ...κια έκανα και έσβησα κάποιους με αποτέλεσμα να μη που βγάζει τις περισσότερες και ποιό χρήσιμες εφαρμογές.(πχ. rootsh)
  3. και ενα άλλο ερώτημα ήθελα να προσθέσω και το ξέχασα. Μπορώ στον φάκελο multimedia να ταξινομίσω τα τραγούδια σε δικούς μου φακέλους? Γιατι απ οτι είδα δεν έχεις την επιλογή copy paste για να μεταφέρεις ένα κομμάτι σε ένα διαφορέτικο album.
  4. ναι. αφου πριν την αναβαθμιση ολα εγιναν κανονικα και με την πρωτη προσπαθεια..;) υπαρχει καποιος αλλος τροπος?
  5. Το πρόβλημα είναι οτι μετά την εντολή "cd /usr/share/X11/xkb/symbols/nokia_vndr"εμφανίζεται "/bin/sh: cd: can't cd to /usr/share/X11/xkb/symbols/nokia_vndr" Δηλαδή δεν μπορεί να ανοίξει τον φάκελο.
  6. Ξέρω ότι το θέμα έχει εξαντλιθεί..εγώ ακόμα δεν κατάφερα να βάλω ελληνικά στο hardware keyboard μετά από αναβάβμιση.... Τι με το αρχείο rx-51 (με τον κλασικό τρόπο),τι με απεγκατάσταση και ukeyboard και ξανά εγκατάσταση...με όλους τους τρόπους τέλος πάντων που αναφέρθηκαν στο forum...τίποτα. Τα ελληνικά δεν εμφανίζονται στο ukeyboard. Aν έχει κάποιος άλλον τρόπο αν βοηθήσει.ευχαριστώ
×
×
  • Create New...