Jump to content

djstorm78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About djstorm78

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

djstorm78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι την έβγαλα τη ζελατίνα αλλά όπως είπα έχω και θήκη!!!Η θήκη καλύπτει στην δικιά μου περίπτωση τον σένσορα.Και όταν έκανα format το κινητό από το pc το έβγαζα από την θήκη(δεν γίνεται και αλλιώς)..Έβλεπα ότι έφτιαχνε και το έβαζα στη θήκη πάλι..Όταν έκανα format από το κινητό το είχα στη θήκη..Και στην τελική καντε ένα τεστ...Καλύψτε με το δάχτυλό σας το σένσορα που λέω και πάρτε τηλ. το κινητό σας!!!
  2. Παιδιά επιτέλους.. Λοιπόν το πρόβλημα είναι ότι στο πάνω μέρος της οθόνης (δεξιά από το ακουστικό) βρίσκεται ο αισθητήρας αφής και η ζελατίνα (ή αν έχουμε θήκη) δεν πρέπει να την καλύπτουν..Τόσο απλό και τόσο δύσκολο.Μην αρχίσετε να κράζετε τώρα στο στιλ.."Ε ναι ρε ταραμά" κτλ κτλ...Το παραθέτω μόνο και μόνο μην τη πατήσει κάποιος άλλος στο μέλλον..Ευχαριστώ πολύ όσους έψαξαν το θέμα μου!!
  3. Να κάνω ένα ρεζουμέ μπας και βρούμε την άκρη ρε παιδιά.. α)Όταν ο χρόνος αυτόματου κλειδώματος (από τις ρυθμίσεις) είναι "κανένας¨(άρα είναι ξεκλείδωτο) και δέχομαι μία κλήση , δεν τις παρουσιάζει τις μπάρες. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να επιλέξω από την οθόνη αφής ούτε την απάντηση ούτε την απόρριψη.Για να μπορώ να επιλέξω την απάντηση πρέπει να πιέσω προς τα κάτω το πλαινό κουμπί ξεκλειδώματος(θυμίζω το έχω ξεκλείδωτο από τις ρυθμίσεις) και τότε πατιούνται κανονικά. β)¨οταν ο χρόνος κλειδώματος έχει μία τιμή (έστω 10 δευτ.,άρα είναι standard κλειδωμένο) και δέχομαι μία κλήση τότε εμφανίζονται οι μπάρες. Εκεί έχουμε επίσης το εξής κουλό...Δεν επιλέγονται ούτε για ξεκλείδωμα ούτε για απάντηση..Πρέπει να ξεκλειδώσω και πάλι από το πλάι και μετά είναι επιλέξιμα και τα δύο όπου και πλέον "σύρονται" κανονικά!!! Το πρόβλημα αυτο το έχω από την αρχή που το πήρα από το κατάστημα.Είχε version την 20κάτι..Τότε δεν έβγαζε καν μπάρες (ήταν δεν ήταν κλειδωμένο) και ας τις ανέφερε το manual!!!Έκανα αναβάθμιση στην 30κάτι αλλά δεν είχε αποτέλεσμα παρά μόνο για τα πρώτα λεπτά μετά το format..Το πήγα σε ένα nokia store και μου βγάλανε τις σαχλαμάρες του παρόχου στο λογισμικό βάζοντας την 40άρα έκδοση και λογικά κάνανε και format γιατί είχαν τραβήξει και backup..¨οταν τελείωσε το δοκιμάσαμε και δούλευε..Φεύγοντας μετά από λιγη ώρα το ξαναπαρουσίασε..Το έκανα και εγώ format χωρίς να επαναφέρω τίποτα παλαιότερες δικές μου ρυθμίσεις και δεδομένα μπας και..Αλλά το αποτέλεσμα ίδιο.. Ελπίζω σε κανένα τζιμάνι να μου δώσει τη λύση αν ξέρει!!!
  4. Δυστυχώς ούτε και αυτό.Το έχω τρελάνει στα format..Το κάνει και χωρίς να επαναφέρω το backup.
  5. Δυστυχώς και την ζελατίνα έχω βγάλει..Προβληματική την κόβω την συσκευή..Το πρόβλημα αποκαθίσταται μόνο για λίγα λεπτά μετά το format...
  6. Ετσι ακριβώς!!! Πρέπει να το ξεκλειδώσω από το πλάι και μετά πατιούνται..Εννοείται ότι αν πατήσω το πράσινο κουμπί ανοίγει η γραμμή.Η οθόνη κλειδώνει..
  7. Σωστά όσα λες..Ετσι πρέπει να είναι! Μόνο που σε εμένα είναι δεν είναι κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο (είτε απ'το πλάι είτε από τις ρυθμίσεις) όταν με καλούν για να απαντήσω με touching πρέπει να το ξεκλειδώνω από το πλάι..Αυτό αν το έχει ακούσει κάποιος ή έχει μία λύση θα παρακαλούσα να μου πει(εκτός από το να το φουντάρω!!!Τουλάχιστον όχι ακόμα..) Πάντως μέχρι και σε nokia shop το πήγα..Αυτοί μου βάλανε την 40άρα έκδοση..
  8. Φίλε μου ευχαριστώ για τη συμβουλή σου . Δυστυχώς καταλήγω ότι μάλλον φταίει η συσκευή..Μόλις έκανα και soft και hard reset (απο το κινητό) Στο soft τίποτα..Στο hard στα πρώτα 5 λεπτά όποτε με έπαιρνα τηλ. (και το κινητό ξεκλείδωτο) χτύπαγε και μπορούσα να απαντήσω πατώντας κανονικά στην οθόνη την "απάντηση" ή την "απόρριψη"(χωρίς να βγαίνει αυτό για το σάρωμα..) Ε..Μετά από 5 λεπτά πάλι τα ίδια..Το μόνο normal μόνο όταν είναι κλειδωμένο βγαίνει αυτό που σαρώνεις με τα βελάκια δεξιά + αριστερά..Τι να πώ..Μήπως είναι όντως έτσι??Δεν έχω κάποιον γνωστό μου να το δώ..Αν δηλαδή κάποιος δεν γουστάρει να το έχει κλειδωμένο πρέπει πάντα σε κλήσεις να το ξεκλειδώνει και μετά να απαντάει??
  9. Εμένα , ενώ έχω το αυτόματο κλείδωμα απενεργοποιημένο(οπότε δεν υφίσταται κλείδωμα) , ώς δια μαγείας όταν με παίρνουνε τηλέφωνο δεν μπορώ να απαντήσω..Κλειδώνει και δεν επιλέγονται όσα βγάζει στην οθόνη!!!Πρέπει και πάλι να το ξεκλειδώνω από το πλάι ώστε να μπορώ να επιλέξω την απάντηση..Αν το πατήσω από το πράσινο κουμπάκι σίγουρα και απαντάει!!Εχω κάνει και την τελευταία αναβάθμιση κτλ κτλ.
  10. Φίλε μου μία από τα ίδια και εγώ..Το έκανα αναβάθμιση στην 40 λόγω του ότι πάντα κλειδωνε η οθόνη είτε σε εισερχόμενη είτε σε εξερχόμενη. Πλέον βλέπω ότι και πάλι κλειδώνει αλλά με τον τρόπο που "σέρνεις" για ξεκλείδωμα λέω "Πάει και έρχεται..." Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα και έτσι μου'ρχεται να το πάω πίσω αλλά δεν μπορώ διότι το έκανα debrand γιατί είχε πειραγμένο firmwate κινητής...Ούτε έτσι έστρωσε..Τι format,τι επαναφορές ,τιι ρυθμίσεις περί ξεκλειδώματος το ίδιο και το αυτό..Ποια η ουσία να πρέπει συνέχεια να ξεκλειδώνεις για να μπορείς να δεχθείς κλήση και να την απαντήσεις???Λες και δεν υπάρχει touch οθόνη...
  11. Παιδιά καλησπέρα.Μια ερώτηση από μέρους μου που ίσως κάπου να έχει απαντηθεί και να μην την εχω προσέξει. Έχω εδώ και μια εβδομαδα το 5800 και παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα..Όταν κάνω μία εξερχόμενη κλήση ή όταν δέχομαι εισερχόμενη η οθόνη αφής είναι κλειδωμένη.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιλέξω την απάντηση ή την απόρριψη ή τον τερματισμό της κλήσης παρά μόνο αν το ξεκλειδώνω από το πλάι..Έχω κάνει reset to factory settings..Αναβάθμιση στην 31.0.101 και επίσης format..Στρώνει για κανένα 15λεπτο και μετά πάλι τα ίδια..Επίσης το αυτόματο κλείδωμα το εχω απενεργοποιημένο..Ξέρει κανείς κάτι?? Κατά τ'αλλα το κινητάκι φυσάει!!!
×
×
  • Create New...