Jump to content

ellli8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ellli8

  1. καλημερα ολα αυτα που λες τα ξερω κ τα εχω διαβασει κ συγνωμη που δεν εχω καποιο σοβαρο προβλημα με τη συσκευη.απο κει κ περα πιο πανω απαντησα για το 360 κ μου απαντας παλι με τετοιο τροπο λες κ ειπα οτι εχω το 360δεν ξερω τι να πω μαλλον δεν επικοινωνουμε εμεις οι 2 αυτο που τονισα ηταν το εξης:οτι πολλα παιδια ειχαν καποια προβληματα κ δεν ξεραν πως να μπουν σε καποιες εφαρμογες με wind k αλλες εταιριες ατομα που δεν τους ενδιεφερε τοσο το 360 οσο το να μπορουν να εχουν καποιες εφαρμογες chat κ email κ αλλα.ετσι λοιπον μοιραστηκα με καποια ατομα τις αποψεις μου.το θεμα ομως ειναι οτι μαλλον εσυ νομιζεις οτι απλα ηθελα να διαφημισω το κιν για να το πουλησω.λυπαμαι αλλα κανεις μεγαλο λαθος.κ οσο για το ειρωνικο σχολιο στο προηγουμενο μην συγνωμη αλλα με προκαλεσες ιδιαιτερα κ η απαντηση μου ηταν αναλογη.αλλα οπως ειπες κ συ ο καθενας εχει τους λογους του.καλη σου μερα.
  2. σε ευχαριστω πολυ εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα.το μ1 μην το παρεις δεν αξιζει το κοπο αν σε ενδιαφερει παντως το εχω ακομα,αν παλι θελεις κατι που να μην εχει καμια δεσμευση προς vodafon κ σε χαμηλοτερη τιμη κοιτα το s8000jet που ειναι σε πολυ καλη τιμη το μονο κακο οτι δεν εχει καποιο λειτουργικο αλλα εχει ολα τα υπολοιπα καλουδια κ 800 επεξεργαστη.
  3. καλησπερα ας ξεκινησω να απανταω αν κ δεν περιμενα οτι υπαρχει ελλειψη σεβασμου απο καποιους προς τα υπολοιπα μελη.τεσπα λοιπον καλο θα ηταν πριν κρινουμε καποιον να διαβαζουμε ολες τις συζητησεις του φορουμ απο την αρχη,ειναι ευκολο επειδη δεν εχουν καποια ατομα την ορεξη να διαβασουν προηγουμενες συζητησεις να μπαινουν κ απλα να κραζουνε. υπαρχουν μελη που εχω βοηθησει με αμεσες απαντησεις στα ερωτηματα τους.οταν λεω λοιπον εχει τα παντα εννοω...αψογες φωτο,αψογο βιντεο,γρηγορο ιντερνετ χωρις να με πεταει εξω,πολυ μεγαλη εμβελεια,αψογη αποκριση στην amoled οθονη,μιλαω στο msn,κατεβαζω youtube, αμεση προσβαση με facebook και με email....κ αλλα πολλα.... τωρα οσον αφορα για το αν φτιαχνει καφε ναι η αληθεια ειναι οτι δοκιμασα αλλα δυστυχως δεν φτιαχνει....τωρα οσον αφορα την αγγελια μου πιο πισω καποιο μελος εψαχνε για h1 σε χαμηλη τιμη κ ετσι σκεφτηκα να το βαλω.ζηταω συγνωμη απο το forum αν ηταν λαθος βημα.κ επισης οσο για την τιμη το κιν το πηραμε δωρεαν με αναβαθμιση δεν νομιζω λοιπον οτι θα ταν ωραιο να ζητησω περισσοτερα εξαλλου να το πουλησω σκεφτηκα οχι να εκμεταλλευτω καποιον.πιστευω να καλυψα μερικες αποριες κ καλο θα ταν να ειμαστε λιγο πιο φιλικοι,κ να μην προσβαλουμε χωρις να γνωριζουμε. και κατι ακομη τις υπηρεσιες του 360 ποτε δεν ειπα οτι τις εχω για να μην υπαρχει παρεξηγηση απλα πολλα παιδια νομιζαν οτι δεν μπορουν να εχουν msn.youtube,facebook με καρτοκινητο απο αλλες εταιριες εγω αυτο που εκανα ειναι να ενημερωσω αυτους που ενδιφερθηκαν να με ρωτησουν με ομορφο τροπο πως να εχουν προσβαση σε ολα αυτα κ οτι το κινητο ειναι πραγματικα πολυ καλο.
  4. θα σου στειλω καποια στιγμη με pm τη διαδικασια γιατι πρεπει να το βλεπω κ δεν το εχω μαζι μου δεν του εχω βγαλει screen protector κ δεν το παιρνω ακομα.:)να πω οτι εχω αλλαξει πολλα κινητα μιας κ αυτη ειναι η δουλεια μου κ πιστεψτε με δεν εχει απολυτως τιποτα να ζηλεψει απο iphone ισα ισα που εχει πολυ καλυτερη φωτο κ video hd.
  5. παιδια δεν ξερω για το Μ1 αλλα το Η1 ειναι σουπερ μπορεις να κανεις τα παντα κ ας μην εχεις το 360 εχθες ανακαλυψα πως να μιλαω κ στο msn κ ο χαρτης σουπερ αν κ δεν τον χρησιμοποιησα εγω αλλα ο δικος μου.εχω γρηγορη πλοηγηση παντου χωρις κολληματα εχω youtube-msn-τελειο δυνατο ηχο κ τελειες φωτο κανενα προβλημα με τα μην κ η μπαταρια κραταει παρα πολυ.τι αλλο να θελουμε απο ενα κιν μονο φραπε δεν φτιαχνει.μην απογοητευεστε κ γω στην αρχη δυσκολευτηκα αλλα με υπομονη κ ψαξιμο στο μενου του αναλυτικα σιγα σιγα τα βρηκα ολα.
  6. καλημερα παιδια υπαρχει καποιος να εχει βαλει screen protector κ καποια θηκη στο Η1?δυστυχως δεν βρισκω τετοια αξεσουαρ.ευχαριστω
  7. καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κ γω κατι..πηρα το η1 κ εχω καρτοκινητο wind κ εχω μεινει πραγματικα ενθουσιασμενη ειναι ολα οκ.αυτα που με ενδιαφερουν εμενα ειναι η camera τα video κ η πλοηγηση στο νετ που ειναι υπεροχη να πω εδω οτι μπαινω αποκλειστικα με wifi.θελω να ρωτησω λοιπον καταρχην αν μπορω να εχω καποιες απο τις δυνατοτητεσ του 360?κ το ποιο βασικο που με ενδιαφερει ειναι αν μπορω να κατεβασω απο καπου το msn γιατι ειναι το μονο που δεν εχω:(.ευχαριστω πολυ κ περιμενω αμεσα την απαντηση σας αν ξερει καποιος.
×
×
  • Create New...