Jump to content

vdanasto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    382
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vdanasto

  1. Ερώτηση σε όσους ανανέωσαν με την προσφορά. Στο νέο συμβόλαιο, υπάρχει τελικά όρος για αναπροσαρμογή του παγίου στο έτος (όπως η Vodafone και η Cosmote);
  2. Σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση της Samsung: Eligible Galaxy devices include with four years of One UI and five years of security updates[1]: Galaxy S Series: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra as well as Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE and upcoming S series devices
  3. Θα πάρει άλλη μία, από τη σειρά S21 και μετά η Samsung δήλωσε πως θα δίνει 4 major updates.
  4. Ναι, συμβαίνει, ζητά περιστασιακά ξεκλείδωμα και μέσω κωδικού.
  5. ναι αυτή είναι. η πλάκα είναι όταν μου έσκασε μπήκα στο σαιτ τους και δεν την έβρισκα.. Ισχύει και σε καταστήματα, για μετατροπή από καρτοκινητό Wind. Το ενεργοποίησα σήμερα.
  6. Κι εμένα δεν έχει ξανακάνει επανεκκίνηση.
  7. Κι εμένα 2 φορές μόνο έκανε επανεκκίνηση. Την περνάω τώρα (EUR), οτιδήποτε προκύψει θα ενημερώσω.
  8. Δεν νομίζω ότι φταίει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή, λογικά πρόκειται περί kernel errors. Εμένα την πρώτη φορά κόλλησε μόλις έβαλα το δακτυλικό αποτύπωμα για να το ξεκλειδώσω και την δεύτερη φορά μόλις άνοιξα τη θήκη των buds και συνδέθηκαν στο κινητό. Διαφορετικά σενάρια χρήσης και τα 2.
  9. Κι εμένα έχει κάνει επανεκκίνηση 2 φορές, μετά το τελευταίο update.
  10. Πράγματι, με απλό update της εφαρμογής συνεχίζει να δείχνει τα παλιά προγράμματα. Τα μόνα που αλλάζουν είναι το εικονίδιο και η χρωματική παλέτα, τα οποία βρίσκω απαίσια. 😒 Υπάρχει εντός της εφαρμογής σχετικό κουμπί για αλλαγή στο νέο πρόγραμμα, για όποιον ενδιαφέρεται να το κάνει.
  11. Βγήκε η ενημέρωση Δεκεμβρίου για EUR.
  12. Ήρθε η ενημέρωση Νοεμβρίου σε EUR.
  13. vdanasto

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Ενεργοποιήθηκε το VoWifi σε Galaxy S20+ με την έκδοση 13 του Android (OneUI 5.0).
  14. vdanasto

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Βγήκε σήμερα η ενημέρωση Οκτωβρίου, είχα μια κρυφή ελπίδα ότι ίσως να προστέθηκε η λειτουργία αλλά τζίφος.
  15. vdanasto

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Αφού επικοινώνησα μαζί τους 7 ή 8 φορές, αναφορικά με το WiFi Calling, όπου μου έλεγαν ότι κάτι δεν έχω κάνει σωστά/έχει πρόβλημα η συσκευή μου/έχει πρόβλημα η SIM/έχει πρόβλημα η γραμμή και δεν θυμάμαι τι άλλη μπαρούφα άκουσα, η συσκευή μου (Galaxy S20+) αφαιρέθηκε από τη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές. Επαγγελματίες! 😅
  16. Κι εμένα ίδια περίπτωση με το Galaxy S20+.
  17. Ακόμη και σε EUR δεν ενεργοποιείται (S20+). Τα έχουν κάνει μπάχαλο γενικά.
  18. vdanasto

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Βασικά κι εμένα η SIM είναι από όταν ενεργοποιήθηκε το 4G πρώτη φορά. Λες να είναι αυτό;
  19. vdanasto

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Είναι απαράδεκτοι, έχω καλέσει 3 φορές και μου έχουν ανοίξει ticket για να με καλέσει "εξειδικευμένος τεχνικός". Την πρώτη φορά απάντησα αλλά δεν άκουγα τίποτα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα έκλεισαν την γραμμή. Την δεύτερη φορά με κάλεσε μια κοπέλα και μου ζήτησε να μιλήσω με Samsung (πράγμα που έκανα και αναφέρω την εξέλιξη παραπάνω). Την τρίτη φορά με έβαλαν στην αναμονή για να το κοιτάξουν και μου το έκλεισαν. Φυσικά δεν με ξανακάλεσαν. Αναρωτιέμαι αν τα tickets αυτά τα σημειώνουν ως επιλυθέντα. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στη Wind (σταθερή και κινητή). Είμαι γενικά ευχαριστημένος από την ποιότητα των υπηρεσιών της, όσες φορές ωστόσο έχει προκύψει θέμα και χρειάστηκε επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη, η εξυπηρέτηση ήταν κάκιστη. 2 στα 10 ως customer support, με πολλή επιείκεια. Τα περί διαχωρισμού καρτοκινητής/σύνδεσης τα θεωρώ γελοία, όταν έχουμε φτάσει να δίνουμε 15-20€ το μήνα σε κάρτες πληρώνουμε πρακτικά πάγιο.
  20. vdanasto

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Δεν θα είχα πρόβλημα να περιμένω, αν λάμβανα τέτοια οδηγία. Αν μου γνωστοποιούσαν ότι γνωρίζουν πως δεν λειτουργεί ακόμη και πως αναμένεται η ενεργοποίηση. Λαμβάνω ωστόσο απάντηση πως είναι όλα ΟΚ και ότι είναι θέμα της συσκευής μου. Δεν είναι όμως θέμα συσκευής και δεν ξέρω με ποιόν θα πρέπει να συνεννοηθώ για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες (CSC - carrier update ή ότι άλλο χρειάζεται) ώστε να δουλέψει.
  21. vdanasto

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό το θέμα με το VoWiFi. Υποτίθεται ότι η συσκευή μου (Samsung Galaxy S20+) είναι ήδη συμβατή. Πράγματι έστειλα μήνυμα και έλαβα απάντηση επιτυχούς ενεργοποίησης. Η επιλογή ωστόσο του WiFi Calling δεν εμφανίζεται στο κινητό. Καλώ την εξυπηρέτηση πελατών, μου λένε πως από πλευράς τους έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες στη γραμμή μου και πως θα πρέπει να μιλήσω με Samsung. Επικοινωνώ με Samsung και μου λένε πως το VoWiFi είναι θέμα παρόχου και πως στις ελληνικές συσκευές υποστηρίζεται πλέον. Τους εξηγώ πως έχω συσκευή με EUR CSC που αγοράστηκε από ελληνική αλυσίδα. Μου απαντούν πως ίσως χρειάζεται κάποια ενημέρωση αλλά δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω και ούτε έχουν κάποιο χρονοδιάγραμμα. Παρεμπιπτόντως, όταν βάζω κάρτα της Cosmote ή της Vodafone εμφανίζεται κατευθείαν ο διακόπτης. Χωρίς επανεκκίνηση ή κάτι άλλο. Βγάζω την κάρτα και εξαφανίζεται. Καμιά ιδέα για το τι να κάνω;
  22. vdanasto

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Είναι θέμα software ή ρύθμισης και πρέπει να συνεννοηθούν Wind και Samsung υποθέτω. Με το που έβαλα κάρτα Cosmote μέσα (ως 2η SIM), εμφανίστηκε ο διακόπτης. Όταν αφαίρεσα την κάρτα εξαφανίστηκε. Με ενεργοποιημένο κινητό αυτά, χωρίς επανεκκίνηση.
×
×
  • Create New...