Jump to content

artkoumis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About artkoumis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

artkoumis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παναγιώτη ΑΕ είναι η εταιρία... Οπότε μάλλον πρέπει να βάλω τον θείο μου να υπογράψει καμιά υπεύθηνη δήλωση ότι είναι ΟΚ να φύγω από τα τηλέφωνα της εταιρίας και να το σφραγίσει και έπειτα να μου το στείλει με το ταχυδρομείο στην Αθήνα, κατάλαβα σωστά?
  2. "της πήγαινα μία ταυτότητα αυτού που έχει την εταιρία (φαντάζομαι ή αντίγραφο αυτής),το ΑΦΜ όπου εκδίδονται οι λογαριασμοί και μια εξουσιοδότηση ότι συμφωνεί στο να φύγει το νούμερο μου από τα της εταιρίας"
  3. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Την στιγμή που μιλάμε έχω έναν εταιρικό αριθμό Vodafone, από την εταιρία ενός θείου μου που εδρεύει και λειτουργεί στα Χανιά. Θέλω,λοιπόν να φυγω από αυτό το συμβόλαιο και να πάω στο Cosmote Unlimited 45 γιατί θεωρώ ότι με συμφέρει καλύτερα. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν πήγα να ρωτήσω στα Χανιά στο κατάστημα της Cosmote μου είπε η κοπελιά ότι θα πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα της Vodafone και να ζητήσω να κάνω ατομικό το νούμερο μου έτσι ώστε μετά να μπορεί αυτή από το κατάστημα της Cosmote να μου το μεταφέρει. Επειδή όμως δεν πρόλαβα να πάω σε ένα κατάστημα της Vodafone και ήρθα Αθήνα (εδώ σπουδάζω) ξαναπήγα σε ένα κατάστημα Cosmote να ξαναρωτήσω μην κάνω κανένα λάθος και η κοπέλα εκεί μου είπε ότι δεν χρειάζεται να πάω στο κατάστημα της Vodafone αρκεί να της πήγαινα μία ταυτότητα αυτού που έχει την εταιρία (φαντάζομαι ή αντίγραφο αυτής),το ΑΦΜ όπου εκδίδονται οι λογαριασμοί και μια εξουσιοδότηση ότι συμφωνεί στο να φύγει το νούμερο μου από τα της εταιρίας.... Εγώ επειδή κάπου μπερδεύτηκα, μήπως έχει κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία ή γνώση να μου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνω;;; Εν τω μεταξύ είναι ανώνυμη η εταιρία, ποιανού την ταυτότητα θέλει του προέδρου ή και μέλους από το ΔΣ;;:worry: Ελπίζω να μην σας κούρασα!!
×
×
  • Create New...