Jump to content

sekia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sekia

  1. Τα χρόνια που ακολούθησαν έδειξαν πως ήταν μια σοφή επιλογή. Σε αντίθεση π.χ. με τη Νόκια που επέμεινε σε ξεπερασμένα ή υποδεέστερα λειτουργικά. Επίσης οι συσκευές της Μοτορόλα είναι κορυφαίες κατασκευαστικά όλα αυτά τα χρόνια.
  2. Moto E χαλαρά! Θα σου το πρότεινα ακόμα κι αν δεν ήταν στη λίστα σου! Είναι ακριβώς στο μέγεθος που ζητάς και στην τιμή ακόμη και ελληνικά (ιντερνετικά) μαγαζιά. Η μπαταρία του είναι πολύ καλή για τα χαρακτηριστικά του και με τη χρήση που αναφέρεις θα πρέπει να φτάνει ίσως και τις 3 μέρες.. (Με επιφύλαξη αυτό). Επιπλέον έχει πολύ καλή εργονομία και φυσικά... είναι Motorola!
  3. Είναι το μέγεθος που επιτρέπει χειρισμό με ένα χέρι. Ιδανικό για μένα 5".
  4. Αυτονομία φυσικά! Ποτέ δεν συμπάθησα τα λεπτά κινητά..
  5. Πιστεύω πως ένα κινητό για να ονομάζεται έτσι (mobile) θα πρέπει κατ' αρχήν να πληροί τις βασικές προυποθέσεις. Μετά περνάμε και στα υπόλοιπα για να το αξιολογήσουμε.. Οταν λοιπόν υπάρχει θέμα με τη λήψη οι όποιες καινοτομίες στο λειτουργικό, τις εφαρμογές, οθόνη, κάμερα κτλ έρχονται σε δεύτερη μοίρα.. Δυστυχώς κατώτερη των περιστάσεων η Apple με την ανακοίνωσή της πως το πρόβλημα διορθώνεται με software..
×
×
  • Create New...