Jump to content

stylatos28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stylatos28

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stylatos28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά sos!!!! Πήρα το kc 910i εχω προβλημα με το gps.Προσπαθω να βαλω το wetravel αλλα δεν τα καταφερνω.Κανω ολα οσα εχουν αναφερθει σε προηγουμενα μνμ και οδηγους αλλα τιποτα.Μου βγαζει λαθος ταυτοτητα οταν το κανω εγκατασταση.Αν μπορει να βοηθησει καποιος.......σας παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. Παιδιά sos!!!! Πήρα το kc 910i εχω προβλημα με το gps.Προσπαθω να βαλω το wetravel αλλα δεν τα καταφερνω.Κανω ολα οσα εχουν αναφερθει σε προηγουμενα μνμ και οδηγους αλλα τιποτα.Μου βγαζει λαθος ταυτοτητα οταν το κανω εγκατασταση.Αν μπορει να βοηθησει καποιος.......σας παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Παιδιά sos!!!! Πήρα το kc 910i εχω προβλημα με το gps.Προσπαθω να βαλω το wetravel αλλα δεν τα καταφερνω.Κανω ολα οσα εχουν αναφερθει σε προηγουμενα μνμ και οδηγους αλλα τιποτα.Μου βγαζει λαθος ταυτοτητα οταν το κανω εγκατασταση.Αν μπορει να βοηθησει καποιος.......σας παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Παιδιά sos!!!! Πήρα το kc 910i εχω προβλημα με το gps.Προσπαθω να βαλω το wetravel αλλα δεν τα καταφερνω.Κανω ολα οσα εχουν αναφερθει σε προηγουμενα μνμ και οδηγους αλλα τιποτα.Μου βγαζει λαθος ταυτοτητα οταν το κανω εγκατασταση.Αν μπορει να βοηθησει καποιος.......σας παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!!!!Ειμαι νεος κατοχος και εγω του lg kc910i renoir εχει εκδοση kc910i_V10a.Ειναι καλο το firmware αυτο, χρειαζεται να το αναβαθμησω.Προς το παρον δεν εχω προβλημα, εκτος απο το gps.Προσπαθω να βαλω το wetravel αλλα δεν τα καταφερνω.Κανω ολα οσα εχουν αναφερθει σε προηγουμενα μνμ και οδηγους αλλα τιποτα.Μου βγαζει λαθος πιστοποιητικο οταν το κανω εγκατασταση.Αν μπορει να βοηθησει καποιος.......
×
×
  • Create New...